TOYOTA - CLUB

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Toyota

• « 00 Reagovat !

foto

08.04.99  08:40

« Re: Celica

No, nakej ten sub uz tam mam. Zkousel jsem ten zesik od tebe- super. Momentalne mam zapojeny ten tvuj , 2x sub od Emphaseru a 4 seriovy repro na radio, takze nic moc, ale nejakej kraval to dela. Zrovna pracuju na motoru, takze na hudbu uz nejak nezbyly mergle. Do konce dubna bych mel mit cca 190 PS. Vlasta.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.04.99  08:39

« Re: Toyota Celica

Dík za info - zrovna chce blázen jenom 1.6 (tuąím ľe říkal něco o Sti nebo něco takovýho). Prej 2.0 moc ľere. No kdyľ si chce koupit Celicu, tak alespoň s nějakým motorem, co tomu autu nebude dělat ostudu ne (viz. Octavia + motor 1.4i). Zkusím mu to rozmluvit...
  • « 00 Reagovat !

foto

08.04.99  08:33

No tak to mě štve dvojnásob, že jsem tam nebyl. To bych ti předvedl jak sedí celica :)) ... ta moje spíš nesedí :)). Už máš udělaný pořádně duc duc duc?
  • « 00 Reagovat !

foto

08.04.99  08:29

Poslední mrkačka se dělala od 90-94 roku. Motory tam byly 1.6 a 2.0. Navic se dělal speciál Toyota Celica 4WD Carloz Sainz Limited ta měla dvoulitr v turbu. Americká verze měla motor 2.2, ale byl určenej fakt pro amíky takže to byl jako náš dvoulitr :)). Jediný co mu rozmluv je ta 1.6 motor. To je bohužel jeden z nejhorších motorů od Toyoty , ano i to se může stát :((. Nestačil na tu "těžkou" celicu a sral se mu vršek. Jinak podle mě je to ještě dneska jedno z nejhezčích aut u nás.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.04.99  06:52

Díky, ale bohuľel z Prahy nejsem. Spíą by mě zajímaly ty modifikace a motory do nich osazovaný. Nevím do kdy se vyráběla Celica, jakou soused chce, ale je to ten typ před GT - 4 s vyklápěcíma světlama.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.04.99  22:57

Jestli jsi z Prahy tak ti je muzu pujcit
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.04.99  12:41

« Toyota Celica

Nemohl by mi tady někdo poradit, jaký se dělaly verze a jaký motory se dávaly do Celic okolo roku výroby 1993? Kdyby bylo něco obsáhlejąího, případně nějaký manuály, popisy a byly by jste mi to ochotní poslat na e-mail, tak díky. E-mail: Dalibor.Benych@seznam.cz. Soused si jí chce koupit, tak mu chci pomoct s nějakýma informacema. Díky.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.04.99  08:34

No jasne, ze myslim svoje. Na okruhu se jezdilo mimo jine s vlastnima karkama. Vlasta
  • « 00 Reagovat !

foto

07.04.99  08:22

Počkej počkej ty máš taky corrado ne?? Doufám-že nemyslíš to svoje ;)
  • « 00 Reagovat !

foto

06.04.99  10:08

Suuuuper, az na organizaci, nikdo nic nevedel. Absolutne nechapu, co vydrzi Corrado v zatacce (zatim se seriovym podvozkem). Uz aby privezli snizenej !!! Vlasta.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.04.99  09:33

No byli jste jediný z koho jsem si utáhl. :)) Jinak kdo byl "ve" Brně v pondělí? Vlasto jaký to bylo?
  • « 00 Reagovat !

foto

05.04.99  23:47

Risa: dobry to se ti povedlo !!!
  • « 00 Reagovat !

foto

02.04.99  13:24

« Re: Risa

Jo já zapomněl už jdu psát sorry. :-o
  • « 00 Reagovat !

foto

02.04.99  08:59

« Risa

Riso, dostal si mejlik? Vlasta.
  • 00 Reagovat !

foto

02.04.99  08:50

« Yaris

Do Yarise se má montovat navigace i u NÁS pozor jen za 8 000,-Kč. Teď ještě aby to u nás bylo co platný.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.04.99  08:32

Apríííííííííííííííííl chlapci. :-)))))))
  • « 00 Reagovat !

foto

01.04.99  21:15

« Re: Spolahlivosť - to Ríša

Pallas: seknul jsem se rocnicich asi tak jako risa v rychlostech samo 91 byl dvoulitr a 2,5 V6
  • « 00 Reagovat !

foto

01.04.99  21:14

risa: krasne to napsal HOP :-))) HOPe docela jsem se pobavil!! Riso 250? a jeste mohla? 250 je mozne ale uz nemohla, ten muj dvoulitr se zastavuje na rovince podle tachometru mezi 240 a 250 km/h.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.04.99  19:59

Coľe?!? 350 km/h :-)))) To ses na letiąti přivázal za letadlo? Nebo ti to chcíplo na přejezdu a zrovna tamtudy projíľděl japonskej ©ikanzen a nabral tě na radlicí? Nebo ti něco spadlo na hlavu? 8-)))
  • 00 Reagovat !

foto

01.04.99  15:03

« Celica

Jinak dneska jsem kluci jel ze svoji Celicou 1.8 rychlostí 350km/h a ještě mohla.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…