TOYOTA - CLUB
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Toyota
« Re: Celica
No, nakej ten sub uz tam mam. Zkousel jsem ten zesik od tebe- super. Momentalne mam zapojeny ten tvuj , 2x sub od Emphaseru a 4 seriovy repro na radio, takze nic moc, ale nejakej kraval to dela. Zrovna pracuju na motoru, takze na hudbu uz nejak nezbyly mergle. Do konce dubna bych mel mit cca 190 PS. Vlasta. -
"-- skrytý --" 08.04.99 08:39
« Re: Toyota Celica
Dík za info - zrovna chce blázen jenom 1.6 (tuąím ľe říkal něco o Sti nebo něco takovýho). Prej 2.0 moc ľere. No kdyľ si chce koupit Celicu, tak alespoň s nějakým motorem, co tomu autu nebude dělat ostudu ne (viz. Octavia + motor 1.4i). Zkusím mu to rozmluvit... -
« Re: Toyota Celica
Poslední mrkačka se dělala od 90-94 roku. Motory tam byly 1.6 a 2.0. Navic se dělal speciál Toyota Celica 4WD Carloz Sainz Limited ta měla dvoulitr v turbu. Americká verze měla motor 2.2, ale byl určenej fakt pro amíky takže to byl jako náš dvoulitr :)). Jediný co mu rozmluv je ta 1.6 motor. To je bohužel jeden z nejhorších motorů od Toyoty , ano i to se může stát :((. Nestačil na tu "těžkou" celicu a sral se mu vršek. Jinak podle mě je to ještě dneska jedno z nejhezčích aut u nás. -
"-- skrytý --" 07.04.99 12:41
« Toyota Celica
Nemohl by mi tady někdo poradit, jaký se dělaly verze a jaký motory se dávaly do Celic okolo roku výroby 1993? Kdyby bylo něco obsáhlejąího, případně nějaký manuály, popisy a byly by jste mi to ochotní poslat na e-mail, tak díky. E-mail: Dalibor.Benych@seznam.cz. Soused si jí chce koupit, tak mu chci pomoct s nějakýma informacema. Díky.