TOYOTA - CLUB
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Toyota
« Re: Ty vole uz sem musel ten subjekt zmenit
Jo jinak Vlasto mám pro tebe v Kanadě taky Supru, ale ta je fakt jen pro tebe.... má 480 HP protože je mi jasný, že tobě by v základu těch ubohejch 330 HP nestačilo. ;) Je rok stará /mladá/ a vychází zhruba na 1 400 000,-Kč, ale ty máš slevu to je jasný :)) ............. no ale fakt vypadá dobře -
« Corolla kombík 1.4 versus Felda kombík
Prosím o pomoc - můžete mi někdo pomoci:
Mám prodat Feldu 1.3 50kW kombík po 3 letech a 45 tis. km (dobrá, spolehlivá, prostorná, ale moc hlučná, nejsem moc na luxus) a koupit novou Corollu kombík s motorem 1.4? Co byste udělali vy?
« Re: Toyota-design
Jo jo máš pravdu. Zrovna jsem se o tom bavil s kámošema přesně tohle dělá i Daewoo /Lanoz/. Jenomže nám to připadá, že toyota něco vyvíjí a zkouší a tyhle opičáci /kromě Hondy/ to obšlehnou a bez nějakýho vývoje to vyroběj a buch na trh a pak se to sere a sere. Málokdo třeba ví, že toyota prodala Hondě to jejich slavný proměnlivý časování ventilů a sama používá daleko lepší technologii akorát to bere jako samozřejmost a nestaví na tom reklamní kampaně. Mimochodem docela jsou si podobní stará corola ze starou Astrou. I když tady je to asi náhoda nebo taky ne? -
« Toyota-design
Zdravím toyotisty. Měl bych pár poznámek k "originalitě"designu nových modelů toyoty a spol. Podívejte se zpředu na nový yaris. A podívejte se na Hondu civic. Co vidíte? Podívejte se na Lexus 400. Potom na Hondu Legend. A nakonec bonbónek: Lexus IS200 a Honda S2000. COPAK VIDÍTE? Skoro to samé. Toyotu uznávám, ale mohla by čerpat inspiraci zase chvíji někde jinde. Ocením vaše rozumné názory. -
« Ty vole uz sem musel ten subjekt zmenit
Zda se ti to moc nebo malo? Nova G60 stoji 3200DM,
takze jestlize repasi za 15tis. Kc udelas skoro stejnej efekt jako kdyz koupis novy, tak se mi to nezda moc( pri normalni repasi bez zvysovani tlaku a vykonu by melo vydrzet cca 70tis. km). Vlasta.
« Re: Celica
Sierru jsem koupil uz naladenou od Wolfa - myslim, ze to umej. Ale mela najeto uz 120tis. a tocilo to 10.000 ot/min a to turbo bylo uz slusne nacaty. Corrado mi bude ladit frajer, co jezdi MR v rallyecrossu s Golfem G60, takze o tech turbech asi neco vi. Po ty uprave co tam bude delat, rikal ze vydrzi min. 50tis. (turbo), pak se musi repasovat (15tis. Kc). Vlasta. -
« Re: Celica
Hmm teď ti můžu jen slepě závidět já jsem si koupil v prosinci novýho Clariona na CD a teď je duben a já se na něj dívám pořád v krabici. Kdyby náhodou ho někdo chtěl tak stál asi 18 000,-Kč nechám ho tak za 14 000,-Kč. No to jsem odbočil, co dělaš s motorem? Elktriku nebo se v tom šťouráš :)) víc? Mám dobrou pojišťovnu kdyby ti nestačila někdy silnice :)))). -
« Re: Toyota Celica
No STi to je přesně ta "šitka" co dávaly i do corolly, tam to stačilo, ale na celicu to je fakt prd. Proto teď dávají do těch novej celic 1.8 a ta už je dobrá (mám jí). No spotřeba je asi tak o litr miň to je pravda, ale až se bude chtít předvíst a natrhne mu * Felda 1.6 tak to nasere nemyslíš?? No já vim Felda možná ne, ale ...