TOYOTA - CLUB
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Toyota
-
-
petous 21.04.99 15:25
« Re: Yaris
Vešli jsme se celkem v pohodě, ono to na fotkách vypadá mnohem menší než ve skutečnosti. Hlučnost je minimální. Odpružení perfektní, nic nevrže, necinká apod. Akcelerace mně příjemně překvapila. Má to rádo otáčky, při 80 to točí 3000 otáček, ale na spotřebě se to zřejmně neprojeví. Je to dané tím VVT-i systémem. -
« Re: Yaris
Jo, byl jsem v neděli v Lipsku na autosalonu a do Jarise sem si sednul. Je to SUPER! Kdyľ si pohodlně sednu za volant, tak se pohodlně vejdu taky na zadní sedačku. Čili čtyři dospělí vyąąího vzrůstu skutečně nejsou s tímto autem problém. Je ovąem pravdou, ľe v kufru pak zbyde místo tak na čtyři malinkaté ba»ůľky. Zpracování vypadá velmi pečlivé a vcelku "neoąizené" - teda podle měřítek této kategorie. Rozhodně za tu cenu super auto. Jen doufám, ľe bude mít i prodejní úspěchy. Bohuľel uľ dávno neplatí ľe dobré zboľí se prodává samo. -
« Re: Ty vole uz sem musel ten subjekt zmenit/Martin/Paramo
No mě se pochlubil a já mám pocit, že ti nějak zlobí pošta protože jsem ti posílal nějaký prdelky a vrátilo se mi to. Jinak jsem včera z Martinem mluvil tak říkal, že je ta trať super rychlá a místama taky super rozbitá. Škoda jen, že bude pršet a tam možná i sněžit. Dneska tady padal sních natož pak v Jablonci nebo Liberci. No nic jen doufám, že skončí nejhůř druhej .. těsně za Dolákem :o -
« Re: Ty vole uz sem musel ten subjekt zmenit
Jo jede se do konce dubna. Teda jestli to neprotáhnou. Začíná se dneska :). No tak se dívej aspoň na TV já tam udělám nějakej průser a až mě vemou do záběru tak Vám zamávám ;). Beru sebou kanďák z olejem... to budou snímečky :)))
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!