TOYOTA - CLUB
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Toyota
« Re: rallye
Hele, to s tim "ujídáním" z bodovýho "koláče" to neni zas tak pravda. Body do MS značek dostávají jen týmy přihláąené s vozy WRC. F2 je bodovaná samostatně, takľe body nikomu neubírá. Jiná situace je u jezdců, tam je to podle absolutního pořadí - a tak je to podle mě správně. -
« policie
Tak jsem se vrátil z Prahy a i když tam jezdím docela často a už mě máloco překvapí /kromě těch neustálejch kolon/ tak teď jsem se vrátil překvapenej docela dost. Vraceli jsme se z kamaradem do Prahy v Žigulíku :)) protože jsme vyměnily benzínový čerpadlo a on nám odešel alternátor :-)). No a jak jsme se tak vraceli a žígo jelo jenom na baterku, tak nás lapli. No a takový ty keci: jakto, že vám svíti jenom jedno světlo a ještě jedete jako prasata. Furt chtěl ukázat jak nám to teda svíti a bliká až se ta baterka vybila totálně, že už šel jen motor. No tak jsme zaplatily pokutu , ale bločky jim nic neříkaj vzali prachy a vodšláply to. No a mi pokračovaly tentokrát už úplně bez světel no a lapli nás další a co myslíte? Další pětikilo a prd a byli v *. Takže po této zkušenosti uvažuju, že půjdu dělat k policii protože když si představim, že každej deset minut drapnu někoho a každýmu druhýmu nedám bločky tak to je vejvar jako prase. Je zajímavý, že se tohle děje v Praze protože jinde i přes ukecávání, že bločky nechceš tak ti ještě vyhrožujou, že je chceš podplácet. Zajímalo by mě jaký s "nima" máte zkušenosti Vy? -
« Re: rallye
no myslim ze na citroen si bacha davat nemusi az se pojede sotolina tak je nenajdes v prvni desitce jestli vubec pojedou. auriol se pekne po katalanske rally nastval jak je mozny ze znacka ktera jede jenom par zavodu MS (citroen) sbira body tem, ktery jedou cely sampionat (ford, toyota, mitsubishi, subaru..). docela jeho nazor sdilim. at klidne je uvedena jako absolutni vitez ale proc jim za to FIA da 10 bodu ktere jim sou stejne nanic to nechapu. -
« Re: rallye
Crowbare těší mě tvoje přesvědčení, že Carloz vyhraje aspoň je nás víc kdo mu drží palce, ale ty smůly je už i na mě moc. Vemte si jen loni ten posledni zavod, 300m před cílem :((. Letos už to vyválel a ač velice nerad tak musim říct, že to podlě mě byla jeho chyba. Je sice fakt, že se dá těžko podle záběrů v TV poznat cela situace, ale .. Jinak jsem samozřejmě přesvědčenej, že to letos stejně vyhraje akorát musí dávat bacha na Citroen :o -
« Re: rallye
Na www.tte.de píąou "fan belt", ale taky se mi to nezdá. Dál píąou ľe díky tomu měl "lack of power", na posledních 2 erzetách stratil několik minut a po poslední erzetě odstoupil. Kdyby neměl takovou smůlu (na začátku měl nějaké defekty) tak by asi vyhrál. Jenľe rallye není "kdyby". -
« Re: rallye
pokud ja vim tak carlosovi prasknul remen od alternatoru takze po chvili byl bez stavy a tu asi tech 300 koniku potrebuje. ma nehoraznou smulu, ale jeste jim to vsem ukaze a bude letos mistrem sveta. to je tutovy protoze je bezkonkurecne nejlepsi pilot soucasnosti a nebyt waltera röhrla tak bych rekl vsech dob.