TOYOTA - CLUB
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Toyota
-
« Re: Čau toyoťáci
Off road to nebude na 200%, ten dělají VW s Porsche (viz AMS -D , Heft11. Porsche vypadá k světu, jako zvýšený boxster, VW - typicky hnusný). Je tam všechno , motory (dost good), náčrty, fotky, srovnání techniky s konkurencí. Tak OffR to nebude. A je to v článku Autonews: VW chce posílit kapitál k dalším akvizicím. Jo chtěl jsem se podívat na včemi opěvovanou celicu.com na nový model a stránka je under construction. -
« Re: Čau toyo»áci
No, já bych si tipnul off-road. Jednak proto, ľe spolu uľ na toto téma "spolupracovali" (VW Taro = Toyota Hi-Lux) a druhak proto, ľe VW off-road v nabídce nemá, a to je dost trápí. Vzpomeňte na to, jak ve ąkodovce řeąili, jestli dělat off-road nebo Passata. Kde si to vlastně vyątrachal? -
« Čau toyoťáci
v autonews psali o posilování technické kooperace tojoty s VW? Víte o tom něco? Žeby další fůze na obzoru? To by docela zastínilo Daimler-CH. Byl by to asi gigant č.1. Ale takových kooperací jsou tuny. Ta a ta firma spolupracuje s tou a tou na motoru, podvozku, modelu, občas to jsou až neuvěřitelné subjekty, co se takhle potkají. Tak co se děje s Toyotou a VW? -
« Re: Brno
Určitě napią. Dokonce někdo zaloľil speciální téma. Calibrou jedeme protoľe je na dálnici o troąku vhodnějąí neľ můj 4Runner. Kdyľ stojej vedle sebe, tak mám haubnu ve výąi jeho střechy. A kdybych chtěl, tak ho v klidu přejedu - jeho přední maska je výąkově mnohem níľ neľ spodní hrana mýho nárazníku ;-)))) -
« Re: Raklama na 93,7 FM
Citroeni měli donedávna v televizi reklamy sloľené pouze z fotek. Vypadali tam jako plastový hračky na baterky. Jen vedle nich postavit Barbie. Teď to "vylepąili" tím, ľe za nimi ubíhá namalovaná krajina a ty auta se pohupujou jak na moři. Vypadá to trochu jako ne moc povedenej večerníček. Jo a jeątě jim roztočili kolečka, takľe to vypadá jak kdyľ jim ąmajdaj. No hrůza. Kdyľ si vzpomenu jaký krásný reklamy jsou po celý Evropě v Televizi (C.Schiffer atd.) ...
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!