TOYOTA - CLUB
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Toyota
"-- skrytý --" 19.07.99 16:39
« Re: MR 2 to HOP
Dobrá cena. Jemu na tej starąí odeąel synchron na dvojce a po natankování u neznačkový pumpy uľ odjel z kuckáním, aľ se to zastavilo úplně. Na to, ľe tam je tuąím jenom 1.6 to jelo pěkně. Nejvic se mi líbil ten druhej zavazadlovej prostor vzadu. -
"-- skrytý --" 19.07.99 16:29
« Re: MR 2 to HOP
Uľ jsem ho dlouho neviděl, ale je to asi 85-86, ale kolik za ní chce, to nevím. Ta novějąí je asi 1992, vypadá jako malý Ferrari a za tu chtěl přes kdysi přes 250 000 Kč. Ta je ale netknutá. No a ta starąí, na tu se podepisuje zub času a denní jeľdění. Kolik dáą za tu tvoji? -
« Re: Yaris
Uz mam 10000 km s beznym prumerem 7,5l takze to moc nesetrim. Pristi tyden s nim chci jet napric Evropou, tak uvidime. Jinak muj rekord v co nejnizsi prumerne spotrebe je 4,5l , coz je az neuveritelne - prumerna rychlost byla 85km/h. Take jsem mel tu moznost se setkat s Yarisem ve verzi ktera se sem bohuzel oficialne nedovazi. Verze Sol jine potahy sedacek osm repro (hi-fi), klima, navigacni sys., mlhovky, spojlery, a velice komfortni zamykani auta, ktere rozhodne u teto tridy neni normalni. Zkratka bylo to mnohem luxusnejsi vozitko, nejvic jsem si vyhral s navigacnim sys. ten je fakt super a docela litiji, ze jsem si ho nenechal namontovat. -
« Re: Motor roku
Hmm, ľe by inovovaná Corolla G6 coby totální auto pro N<1400, případně 1.6 pro N<1600? Co ty na to, Martine? Doufám, ľe to homologujou. TTE by mohla připravit nějaký N-kový kity za lidskej peníz. Kdyľ uľ příątí rok nepojedou MS rally jako fabrika, tak by mohli alespoň podporovat nás mladé a nadějné ;-))) -
« Motor roku
Motor z Yarise vyhrál v anketě "Motor roku" nejen ve své kategorii, ale i celkově! Daląí od Toyoty je pohoné ústrojí Prius (to je ten hybrid), samozřejmě ve své kategorii. Jestli si vzpomenu, přinesu si do práce SM ve kterym to píąou a dám sem celou tabulku.
Je to jenom 1.6, ale má 112 koní a váľí 960kg. Vyráběla se i kompresorová verze, ta měla 145 koní. Ale prodávala se jen v USA a Japonsku. Mám nějaký "ideje" jak z toho vypumpovat tak 160 - 180 koníků.