TOYOTA - CLUB

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Toyota

• 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.08.99  11:48

« Tajný závod

Pořádá se každý rok při různých příležitostech.
    Nejbližší je koncem srpna, dělá ho hlavně mladej Ubl. Je to závod startovaný v Praze a cíl je v kempu na Boleveckých rybnících. Nesmí se jet po dálnici. Zůčastnit se mohou pouze auta MINI, tj. Austin Mini, Morris Mini, Rover Mini.
    Děláte taky někdo tajný závody? S Toyotou jsem jedem absolvoval, z Liberce do Svitav. Asi ve tři ráno, furt 170. Nebyli jsme schopný se předjet, měli jsme stejný auta. Vyhrála Toyota z 88 corolla 1.6 twincam. O asi 30 metrů. Pište.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.08.99  10:23

« Co se děje?

Hej, chlapi co je?? To jsou už všichni Toyotisti po smrti, nebo mě tak závidíte sobotní "žranici", že se tady nikdo neobjevuje?! ;-) Vždyť ještě pár hodin a téma Toyota by bylo zařazeno mezi "mizerně" používané...!!! Tak to snad takhle nenecháte!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

04.08.99  16:47

« Re: jir: corolla dodatek

To austin: Jo díky za jistě vyčerpávající informace - doufám, že jsi se u toho moc nezapotil :-) Pokusím se tam (do Jičína)kouknout někdy dopoledne, ale nevím jak to stihnu, bo mám odpoledne takovou "malou" akci a ještě musím zařídit nějaké "maličkosti" jako vyzvednout soudek, kuřátka, masíčko na špíz atd....mňam - už teď jak o tom píšu mě začínají fungovat reflexy I.P.Pavlova! Tak radši končím abych "neposlintal" klávesnici...! Jestli mě někdo závidí, tak je to jenom dobře!!! :o))))
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.08.99  16:33

« jir: corolla dodatek

Pětidveřová. O dílech hovořím výhradně na Corollu, na jiné modely nemám zkušenosti s nákupem ND v SRN.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.08.99  16:31

« Re: Sraz

Původně to měl bejt sraz Toyot, ale fakt můľe přiject co má kola. Aspoň nás bude víc.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.08.99  16:30

« Re: Corolla

jir: Otevírací dobu nevím ale počítej s nejhorším
    tj. do 16.00h. Je stříbrná, ale jinak než ty tuzexový, tj. tmavá šedá metla s trochou modrý,
    je to pětidveřový liftback (tj. lepší než hatchback nebo sedan). Musíš se v tom projet nad 110 lépe 130 aby to hlavně netáhlo, jinak to musí na stolici a počítej nejmíň 15. tis. Nejel jsem v tom tak skoro nic nevím. Za ty peníze to ujde. Důležité: kupuj díly na Toyoty v Německu, i u autorizovanýho dealera je to asi 30 - 40 % cen českých dealerů (např. Toyota Lichtblau Berlin apod.)
  • « 00 Reagovat !

foto

04.08.99  16:21

Jenom tak jsem se zeptal, třeba by vám to vadilo. Ale jestli půjde spíš o sraz lidí z auto.cz, tak by to bylo boží.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.08.99  16:17

« Re: Daląí ovečka do stádečka to: hop

To mne se ta MR2 na tech fotkach moc libi,vzdyt na ni neni videt jedinou chybu!!?.Crowbare neblazni,cim vlastne jezdis. CAGO MAREK.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.08.99  16:10

Ne nevadilo, proč myslíą? My nejsme krveľíznivý zastánci jedný značky (třeba oplů, například). Navíc 3000GT je krásná kára. Jeątě by to chtělo sehnat někoho se Suprou, aby bylo nějaký to srovnání.
  • 00 Reagovat !

foto

04.08.99  13:24

Chtěl jsem se zeptat, jestli tady plánujete nějaký sryz, jestli bych tam mohl taky přijet. Problém asi bude v tom, že nemám Toyotu, ale Mitsubishi 3000GT. Vadilo by to???
  • « 00 Reagovat !

foto

04.08.99  13:07

hope hope co to je za vrak?? to si dovolis sem dat takovy fotky??? to snad ani neni mozny??
  • « 00 Reagovat !

foto

04.08.99  12:23

Hmm, to vim taky ľe ty originály nejsou nijak zvláą» krásný. Ale na jiný zatím nejsou prachy. Teď tam je originál 185/65R14, přijde tam 205/50R15. Tak jestli se někomu doma válej ráfky 7J15 4x100, průměr díry 53 nebo větąí s ET 0-38 tak se ozvěte, kola si vezmu hned a prachy vám dám později :-))))))))))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.08.99  12:12

Hope, nic proti, fotky pěkný, ale první věc, kterou bych začal schánět jsou jiný elektrony. Porovnal jsem tu kamarádovu, barevně a jinak stejná, ale lepší kola a je to sakra rozdíl.
  • 00 Reagovat !

foto

04.08.99  12:05

« Daląí ovečka do stádečka

Tak jsem přemluvil mého kamaráda aby si ke svému Porsche koupil jeątě MR2ku. Je to 1988 Targa, v dobrý kondici. Abysme tu nebyli tak "nasucho", tak tady jsou nějaký obrázky jeho a mýho auta.

hop1 hop2 hop3 viki1 viki2 Ty fotky jsou focený narychlo, auta nejsou ani umytý ;-) To modrostříbrný vzadu je můj 4Runner.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.08.99  11:55

« Re: Pozdrav + SRAZ!!!

Vítej! Sraz vymyslíme, já navrhuju 29. srpna, to je neděle. Zkuste se k tomu vyjádřit, tohle je pro mě první volnej víkendovej den. Místo bych zatim nechal otevřený, kdyľ vás někoho něco napadne tak sem s tim.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.08.99  11:41

« Re: Corolla 2 . den

Ad koupit či nekoupit?

Na sloľité otázky málokdy existují jednoduché odpovědi.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.08.99  10:15

« Re: Corolla

Austin: Jo díky za info! Snad bych se tam mohl v sobotu dostat a kouknout na to. Nevíš, prosím Tě jak tam mají otevírací dobu?? A druhá věc byl to 5-ti, nebo 3 dveřák???
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.08.99  10:11

« Corolla

jir: Včera jsem byl v Jičíně a stojí tam v autobazaru Corolla 1.6 se zadním stěračem, najeto prý 85.000 takže 160.000 km no ale nevypadá tak zle a chcou za ní 49.000 Kč. Což už je rozumná cena za auto z 88 roku. Ještě bych je o dva litry srazil a je to. Tu káru ale pak již asi nikdy neprodáš nebo dáš protiúčtem za 10 max. 20 (Fiat).
    Bazar je první napravo od H. Králové.
  • 00 Reagovat !

foto

03.08.99  11:49

« Pozdrav

Zdravi vsechny,kteri se ucastni zdejsi diskuse a dekuji "HOPovi" za pozvani sem. Zda se ze tady maji lidi trochu technicky nadhled a zatim se nenechali vtahnout do sterotypnich 'rachotin' s NOVOU TVARI...a jinych zfusovanych postbolsevickych paskvilu.

P.S.>M.j. jak je to s tim srazem?
    Cau MAREK-Praha
  • « 00 Reagovat !

foto

03.08.99  07:21

« Corolla 2 . den

Hmmm, jak tak koukám - mám pocit, že jsem tady rozpoutal pořádnou diskusi...! Fajn! Od toho
    nakonec diskusní fóra jsou, že?! Takže vesele pokračujme v našich úvahách - mám pocit, že než skončíme nebude se už žádná Corolla vyrábět :o)
    Koupím si Felicii a v diskusích se přemístím do témata - Felicie - Total *...:-)))
    Ale zpět k Toy-Toy-Toyote - když tak čtu jednotlivé názory a příspěvky, tak z toho už mám pěknej zmatek!!! Naivně jsem doufal, že mi tady někdo odpoví způsobem - kup to auto, je to to nejlepší co můžeš udělat a hotovo - a já bych šel, koupil si ho a jezdil..a jezdil...(možná...)
    Ale když to teď vidím tak nevím co mám dělat...bééé :-(
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…