TOYOTA - CLUB
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Toyota
-
« Re: jir: corolla dodatek
To austin: Jo díky za jistě vyčerpávající informace - doufám, že jsi se u toho moc nezapotil :-) Pokusím se tam (do Jičína)kouknout někdy dopoledne, ale nevím jak to stihnu, bo mám odpoledne takovou "malou" akci a ještě musím zařídit nějaké "maličkosti" jako vyzvednout soudek, kuřátka, masíčko na špíz atd....mňam - už teď jak o tom píšu mě začínají fungovat reflexy I.P.Pavlova! Tak radši končím abych "neposlintal" klávesnici...! Jestli mě někdo závidí, tak je to jenom dobře!!! :o)))) -
"-- skrytý --" 04.08.99 16:30
« Re: Corolla
jir: Otevírací dobu nevím ale počítej s nejhorším
tj. do 16.00h. Je stříbrná, ale jinak než ty tuzexový, tj. tmavá šedá metla s trochou modrý,
je to pětidveřový liftback (tj. lepší než hatchback nebo sedan). Musíš se v tom projet nad 110 lépe 130 aby to hlavně netáhlo, jinak to musí na stolici a počítej nejmíň 15. tis. Nejel jsem v tom tak skoro nic nevím. Za ty peníze to ujde. Důležité: kupuj díly na Toyoty v Německu, i u autorizovanýho dealera je to asi 30 - 40 % cen českých dealerů (např. Toyota Lichtblau Berlin apod.) -
« Re: Daląí ovečka do stádečka to: hop
Hmm, to vim taky ľe ty originály nejsou nijak zvláą» krásný. Ale na jiný zatím nejsou prachy. Teď tam je originál 185/65R14, přijde tam 205/50R15. Tak jestli se někomu doma válej ráfky 7J15 4x100, průměr díry 53 nebo větąí s ET 0-38 tak se ozvěte, kola si vezmu hned a prachy vám dám později :-)))))))))) -
« Daląí ovečka do stádečka
Tak jsem přemluvil mého kamaráda aby si ke svému Porsche koupil jeątě MR2ku. Je to 1988 Targa, v dobrý kondici. Abysme tu nebyli tak "nasucho", tak tady jsou nějaký obrázky jeho a mýho auta.
hop1 hop2 hop3 viki1 viki2 Ty fotky jsou focený narychlo, auta nejsou ani umytý ;-) To modrostříbrný vzadu je můj 4Runner. -
"-- skrytý --" 04.08.99 10:11
« Corolla
jir: Včera jsem byl v Jičíně a stojí tam v autobazaru Corolla 1.6 se zadním stěračem, najeto prý 85.000 takže 160.000 km no ale nevypadá tak zle a chcou za ní 49.000 Kč. Což už je rozumná cena za auto z 88 roku. Ještě bych je o dva litry srazil a je to. Tu káru ale pak již asi nikdy neprodáš nebo dáš protiúčtem za 10 max. 20 (Fiat).
Bazar je první napravo od H. Králové. -
« Pozdrav
Zdravi vsechny,kteri se ucastni zdejsi diskuse a dekuji "HOPovi" za pozvani sem. Zda se ze tady maji lidi trochu technicky nadhled a zatim se nenechali vtahnout do sterotypnich 'rachotin' s NOVOU TVARI...a jinych zfusovanych postbolsevickych paskvilu.
P.S.>M.j. jak je to s tim srazem?
Cau MAREK-Praha
-
« Corolla 2 . den
Hmmm, jak tak koukám - mám pocit, že jsem tady rozpoutal pořádnou diskusi...! Fajn! Od toho
nakonec diskusní fóra jsou, že?! Takže vesele pokračujme v našich úvahách - mám pocit, že než skončíme nebude se už žádná Corolla vyrábět :o)
Koupím si Felicii a v diskusích se přemístím do témata - Felicie - Total *...:-)))
Ale zpět k Toy-Toy-Toyote - když tak čtu jednotlivé názory a příspěvky, tak z toho už mám pěknej zmatek!!! Naivně jsem doufal, že mi tady někdo odpoví způsobem - kup to auto, je to to nejlepší co můžeš udělat a hotovo - a já bych šel, koupil si ho a jezdil..a jezdil...(možná...)
Ale když to teď vidím tak nevím co mám dělat...bééé :-(
Nejbližší je koncem srpna, dělá ho hlavně mladej Ubl. Je to závod startovaný v Praze a cíl je v kempu na Boleveckých rybnících. Nesmí se jet po dálnici. Zůčastnit se mohou pouze auta MINI, tj. Austin Mini, Morris Mini, Rover Mini.
Děláte taky někdo tajný závody? S Toyotou jsem jedem absolvoval, z Liberce do Svitav. Asi ve tři ráno, furt 170. Nebyli jsme schopný se předjet, měli jsme stejný auta. Vyhrála Toyota z 88 corolla 1.6 twincam. O asi 30 metrů. Pište.