TOYOTA - CLUB
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Toyota
-
« RADARY - S U P E R !!!!
Dlouho jsem tady nebyl,ted sleduju spise projekt na WWW.RADARY.CZ,je to skvely!Kdyz jsem videl ten upadek co se poctu korespondentu tyka,tak jsem musel pomoci. Zdravim TOYOTAKY a Hulicovi preju maly fronty na plicnim odd. a doufam,ze nejezdi zhulenaj v aute.!!! -
« Re: SRAZ
Tak kde kruci! -Navrh > v blizkosti dalnice,nedaleko Prahy (do 100Km) - udelali bychom 'spanilou' jizdu.Mimochodem vemte s sebou nekdo antiradar!Ja ho nemam,protoze musim byt na prijmu s mobilem a ono se to spolu porad hadalo...Dale bych navrhoval prujezd Prahou(je tam hodne lidi,bude sranda).Vyjadrete se ! -
JTF 17.08.99 08:54
« Re: Yaris
Jen na co má němčina stačí:"Ten nový vývoj dělá starý dojem,při čelním nárazu zcela zkolabovala kabina pro cestující, A sloup putoval daleko dozadu,tady byly všechny bezpečnostní rezervy spotřebovány,došlo k zablokování zámku dveří,které bylo možno otevřít jen páčidlem,atd...Yaris poskytuje dobrou ochranu pro nohy,ale to je jen malá útěcha. -
« Re: Yaris
Bohuľel neumím dost dobře německy, abych tomu porozuměl. Jinak rozmlácený je to pěkně. Taky je to (jestli jsem to dobře vyluątil) v rychlosti 64km/h, obvykle je to 50 nebo 55 km/h. A zajímavý je, ľe přesto ľe je to ofsetový náraz (40% plochy) tak je spláclej celej předek - čímľ se sřejmě snaľej kompenzovat krátkej předek. Jestli tomu někdo rozumíte, tak bych rád věděl jak to vlastně dummies přeľili. Minulej tejden jsem viděl Mercedes E kterej ve velký rychlosti (kilo?) narazil pravým předním světlem do něčeho hodně tvrdýho, auto rozpáraný aľ k B sloupku, pravý přední kolo neexistovalo, auto celý zkroucený, vlny na střeąe, na podlaze, dokonce i v kufru. Ale posádce se nic nestalo. Inu, deformační zóny mají něco do sebe. Auto je totálně do ąrotu (kluci to nejdřív chtěli spravit, ale kdyľ to viděli..), ale lidi jsou zdravý a v pohodě.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!