TOYOTA - CLUB
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Toyota
-
« Re: Sraz to: Risa
Riso, jestli tam mas znamy a s tema cenama je to takhle, zkus to gkyztak nejak zjistit a pripadne zajistit. Mimochodem ty internetovy stranky jim nejak nefungujou, neni tam to meny vlevo (File not found). To by bylo supr. Na tu smykovou plochu bych se asi vyprd. Je stejne dost mala, muzes se tam smejkat jen rovne. A navic je dost vydrena, je to trochu vo gumy. -
« Sraz
Cau jestli se Hope rozhodnete pro Sosnovou tak to já ani do Pragy nepojedu. To bych přijel rovnou sem. Kámoš tam dělá a říkal něco, že chtějí 200,-Kč na auto, ale musí se to objednat kvůli vytížení dráhy. Jinak je to na Webu [odkaz] a tam píšou, že chtějí 50,-Kč na 1/4 hodiny a 500,-Kč je na smykovou plochu. To by mohla být prd.. no jak chcete, ale já myslim, že by nás mohlo 10 být. Hop, Martin, Fenix, Saiziman /Nebo tak nějak :)/,Elekto pak ty kluci z moravy a já přijedu z dvěma kámošema každej ve svý toyotě. Na někoho jsem zapoměl? -
« Tsusho, kvalita sluzeb
Z prvniho dojmu hodnotim dobre. Clovicek se mnou projel auto, okomentoval kazdy klapnutni, cvaknuti, vysvetlil, uklidnil, v podstate se mnou stravil pul hodiny a mam pocit, ze to neuctoval. Ve stredu odpoledne si to budu vyzvedavat, tak to teprve bude prostor pro hodnoceni, co byli nebo nebyli schopny udelat. Prvni dojem velmi pozitivni. -
« RE: Horovice
No, s tema Horovicema bude asi stejnej problem jako se Sosnovou, zadarmo nas tam asi nepustej. A aby kazdej dal petikilo nebo kolik, to se nam zase nebude chtit. Navic bysme museli sehnat nejaky kuzely :-) protoze rovne me to nebavi. Kdyby nas bylo aspon deset, tak bych zkusil spis tu Sosnovou. Ale to bych tam musel dneska nebo nejpozdejc zejtra zavolat. -
« To MARTIN/TOYOTA (radary)
Sakra to je ale skoda,nevedet,kde ty flojdi chytaj!,nemyslis ?.Vim,ze v diskusi{chat} na radary.cz kazdej na EuroTel nadava,ze to nechodi,nebo s 5hod. zpozdenim...Oni to pry blokujou,protoze ta jejich zastarala sit to pry 'neunese' !!!.No ja mit ET,tak s tim seknu jak to jen pujde(smlouvy) a jdu do PG.Sam mam PG od zacatku jejich pusobeni,kdyz byla pokryta jen PRAHA, a muzu rict ze mne nijak vyrazne nena*rali.
Akorat kdyz tvrdili,ze maji infolinku zdarma!To jsem jim ja blbec pitomej vzdy volal,kde maji jakej problem na i-netu,nebo na bunkach -prokecal jsem vzdy alespon 5min. a pak jsem s hruzou zjistil,ze mi to uzira minuty 'zdarma'.Ted uz jim nevolam - se*u na ne !.Protoze mi nevratili ani halir.Nebudu ti ale vnucovat PG,oni mi nic zadarmo taky nedaji!!Cau
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!