TOYOTA - CLUB
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Toyota
"-- skrytý --" 30.08.99 08:26
« Re: kvalita yarise
Kdo byl na Rally Agropa Pačejov, tak žasnul nad kvalitou převodovky u nového Yarise. Při každém průjezdu a řazení na nižší rychlostní stupeň se ozvaly zuby, jako kdyby to ani nemělo synchronizaci. To i u 12 let starýho mýho auta tam můžu lupnout nižší rychlost a zuby se neozvou. -
« TO ELECTRO:
Clovece zijes? Jestli jo tak mam to L svetlo,trochu zrasovany,ale sklo je bezvadny a parabola taky!Ta brusna pasta se jmenuje COMMANDANT 2,dovazi to firma Sikkens(autolaky).Jestli budes kupovat zadni tlumice (myslim za se to vyplati) tak v Autostanglu je maji -Monroe sensatrac cca 750,-/ks. -
« Zimaky
Zima uz zacina klepat na vrata a ja premyslim do ceho prevliknu Yarise. Poradte nejaky dobry zimak s progresivnim desenem. Hodne budu jezdit po meste, dalnici takze neco pro rozbredli snih a do vody, ale take me cekaji hory, takze by meli byt i do opravdoveho snehu a na led. Existuje neco takoveho? -
« Re: sraz,varkoviste
Ja pryjedu;...v tom Autolandu totiz vedi,ze to potrebujes,tak te voskubou!Musis nejdriv zjistit,kolik stoji novej dil a pak ho tam jit koupit s vedomim,ze starej dil toho moc nevydrzi,samozrejme jak kterej.Ja jsem tam jednou koupil kloub na rizeni za 1000,- (new stoji asi 3000,-) dal jsem ho na karu a za 14 dni byl v tahu,tak jsem tam jel pro novej a ten frajer mi ho dal zadarmo z novejsho stroje,coz si myslim neni az tak spatnej pristup.(jedna se o sekci TOYOTA),nevim jak je to u tech druhejch.CAU