Chrysler 300M
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Chrysler
-
« Re: trikrat FUJ a jeste jednou FUJ
Nevim co mas proti americkejm autum, vetsi pohodu si nedovedu predstavit. Jezdil jsem uz s hodne autama a ted mam Chevy Lumina apv a kdyz jsem s ni jel do anglie a po 1600km jsem v Calais vylez nechapal jsem, ze me nebolej zada a ze jeste muzu v pohode fungovat. A co se tyce sportovni jizdy tak vez, ze i kdyz lumina vypada jako malej autobus, tak dovede uctyhodne zrychlovat a na dalnici si drzi svejch 160km/h kopec nekopec. -
« CHRYSLER 300M sportovni auto!?
Cau Jane Nemci, Hero i vy ostatni, kteri jeste nepochopili, ze predstavit se, je zaklad slusnosti. Kdo vam, proboha natroubil, ze 300M je sportovni? Probudte se a vytahnete ruku z nocniku. 300M ma nadherne pohodovy setivalec, automatickou prevodovku a zadni sedadlo, kde si muzete natahnou nohy. Pohybuje se po cestach sepotem, aby jste si mohli vychutnat nadherne cisty zvuk ctyr Infinity-repraku, ktere tam jsou montovany ve fabrice (nevim, jestli to tak je i pro ceskou verzi). Je to spickove auto pro lidi, kteri chteji cestovat stylove bez toho, aby pritom totalne vykrvacely financne. Podle meho je 300M nejlepsi koupi sve kategorie. At uz je 1/11... -
« Re: Janu Nemcovi
Jane - posuzovani krasy, vzhledu, tvaru atd. je veci ryze osobniho nazoru a casto nesouvisi s IQ!!!! Rovnez casto ten, kdo hromadne urazi inteligenci jinych, cini tak z duvodu lecby svych vlastnich komplexu. Chytry, moudry, inteligentni, vzdelany atd. clovek dokaze naslouchat a diskutovat bez urazek.
Jana
-
« Re: pro hero
Ja vim, ze se Chrysler snazil pripomenout slavu rady 300, jenze to je prave to, co v USA velmi kritizujou. Jestli tohle je tvoje predstava sportovniho auta pro mlady lidi, tak to me teda podrz. Co takhle Buick Le Sabre, to je brko, vid? Americky penzisti s tim zavodej na Floride zavratnou rychlosti 50 mil v hodine. -
« Pro Jana Nemce II.........
Tak mas velkou smulu! Chrysler 300M bylo koncipovane pro mlade lidi (20 a vyse tech tvych 50 let je prave urcen pro model Chrysler LHS),
modelem 300M chtel Chrysler pripomenout slavu sportovnich modelu rady 300 (to se ti tedy nepovedlo a nevis o co de)
Je videt, ze jsi v americkem aute asi nejel a nevis o komfortu, ktery prinaseji (podle tebe)velke ovladaci prvky....... to nesmis jezdit 40km/h. Navic tlumice jsou ladeny na sportovni jizdu, takze pro 50 lete dedky to asi nebude. -
« Re: Tak TOHLE je pro Jana Nemce!!!!!!!!!!!
Ja myslim, ze neni treba se rozcilovat, kazdej ma snad pravo na svuj nazor, to je snad smysl tehle kavarny a navic jsem vubec neutocil na tvoje IQ, ale spis na zpusob, jakym v USA navrhujou design palubovek. Kdyz si prectes nektere testy v americkych auto casopisech, tak v kazdem, ktery se tyka evropskych aut (mam na mysli BMW, Audi apod.) kritizuji neprehlednou palubni desku, male ovladace apod. Podle me je kazdymu jasny, k cemu jsou ty ctyri cudliky na dverich a neni potreba mit pod kazdym napis power windows a takhle je to se vsim u americkejch aut. Uvedom si, ze auta jako Chrysler 300M jsou v USA delana pro lidi 50 a vejs, kteri jsou ted "ve vate" a chteji svoje pohodlicko. Ale proti gustu zadnej disputat, ale me se proste americky auta nelibi, to je vsechno. -
« Tak TOHLE je pro Jana Nemce!!!!!!!!!!!
Dekuji za tvoji uprimnou kritiku Chryslera 300M, ale mas na nej podivne nazory a navic jeste na moje IQ. Cetl jsem vice nazoru v ruznych rubrykach a ty tvoje jsou HROZNE!!!! Nejenom, ze nemas rad auta jako 300M, BMW, ale navic mas i divne nazory ohledne jizdy autem a vubec....... ses asi poradne divnej a zajimalo by me v jakem kocarku jezdis!!!!! (tedy jestli mas vubec ridicsky prukaz!!!!) 300M je pro me skvele auto dizajnove to sice neni Cirrus/Stratus, ale komfortem a jizdima vlastnostma je na vysoke urovni a konkuruje spickovym luxusnim limuzinam!!
V Americe tohle auto vyhrava v testech pred BMW, Volvem, Audi.......
IQ test pro Jana Nemce : CEMENNAJ - Co to je??
-
Pravda, pravda, 300M je hroznej na fotce, ale v realu je jeste horsi, je to proste americky auto, rozplizly, no hruza. Interier typicky americkej, pro lidi s minimalnim IQ. Ohromny budiky, vsechno popsany, veliky ovladace, aby vsichni vedeli na co se, kterej pouziva. Podle me sem takovy auta nepatri, jsou delany pro Ameriku a ne pro Evropu. -
me se osobne moc 300M nelibi,protoze je hodne podobnej stratusu (z boku a vubec mrknete se nekde na navyho concorda , ten je hodne podobnej) ale to jeste neni duvod aby si kecal do americkyho stylu, kterej je hodne futuristickej, ale jinak americky auta maj celkem pekny, napr mustang nebo corvetta jsou skveli, ceny taky nizky,ale lidi se je bojej kupovat asi z neduverivosti, hlavne ty starsi, jinak si pekna konzerva, ale ja bych koupil radsi BMW nez 300M -
« trikrat FUJ a jeste jednou FUJ
Takhle hnusny auto jsem uz dlouho nevidel.
Jestli jich je v Cechach 50 to nevim, ale ja nastesti zadny takovy jeste nevidel.
Pokud mate prehled o tom co ted Chrysler vyrabi tak 300 M zas tak nevybocuje.
(BTW: V americe vyrabej vic takhle hnusnejch aut.
napr.: Ford Taurus a pytel dalsich.)
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!
A komu se nelibi ... ma smulu ... rozhodne lepsi jak traktor bawor (brambor )!!!
Kdo sedel uvnitr toho auta, tak musi rict, ze takovej luxus za ty prachy proste zadny konkurencni auto nema (a mit nebude).