Chrysler 300M
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Chrysler
« Re: Priznivec a dovozce aut z USA
Ja taky nevim jestli je LHS nebo Concorde lepsi v jizdnich vlastnostech.Nejsem profesionalni zkusebni jezdec,stejne jako 99,9% lidi,ktery ten rozdil stejne nepoznaji.Vychazim z toho ze LHS nebo Concorde jsou reprezentativnejsi a pohodlnejsi auta za stejne penize.A ten rozdil 30cm neni drasticky - 5m nobo 5,3m je rozdil 6%. -
« Priznivec a dovozce aut z USA
Jelikoz dovazim auta z USA,tak tam jsem dost casto.Chrysler 300M jsem tam samozdrejme vyzkousel
a musim uznat ze nema chybu i kdyz za podobne penize se tam da koupit lepsi (napr.Chrysler CONCORDE,nebo LHS- modely 99).Ovsem kdyz s tim autem(Chrysler 300M)jedete u nas,rozhodne nezapadnete.
Dotazy nebo zajemci o auto z USA,...0603/493759
Email:zdenek.vokoun@telecom.cz 066/7218184
« Re: Na Anonyma: CHRYSLER 300M sportovni auto!?
Pred 100 lety jsi leda tak videl predrazene BMW coupe. Ukaz mne na auto za takove penize, ktere prinasi takovy komfort za 1 400 000! BMW by stalo pri takove vybave mozna tak o 600 000 vice!!!
tak to tvoje BMW je tak predrazene pro nemecke INGE! -
« Re: Nesnáším americké auta.
Tak Ty nesnasis americka auta??????
Co to sem vubec takove blbosti tahas!!!!!
300M vyrobil seriovej 6 valec a ma vykon jako zadnej 6 valec na svete!!!!
zadnej 3 stupnovej automat!!!! koukni se na testy 300m na nejakem serveru kde to testujou a pak neco povidej! takhle dobre sladenej automat na vsechny prevody jen tak nenajdes