Chrysler 300M
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Chrysler
-
« Re: Mnoha vysvetleni
Americka verze 300M je mozna lepsi po vizualni strance, ale kdo v# jak je to s motorem????
Chrysler vyrab% BOHUZEL dve verze motoru jiny pro evropu a druhy pro ameriku!!!!!! PROC to je me velka otazecka!! Lisi se jinym vykonem, ktery se lisi asi o 3 kone... proc proc proc??? -
« Re: Velke ale bezpecne
Petre, pokud mas 1 500 000, tak si ho kup. Podle me je to nejvyhodnejsi koupe luxusniho sedanu s velice vykonnym motorem co je mozne na trhu sehnat
Ja si ho budu kupovat take.....
P.S>:Az ho budes vlastnit, tak dej vedet at je muzem poradne prohnat!!!
-
« Re: Mnoha vysvetleni
Koukam, ze se nam tu konecne zacina rodi diskuze.
1. Pristrojovka je bila, ale v noci se automaticky podsviti modro-zelenou barvou a vse pak pekne sviti...je to docela bomba, fakt byste nerekli, ze je bila !
2. Cena 1,5M je u nas, zrejme kvuli clu. Jinak v Americe stoji necelych 30.000$. Coz je po prepoctu nakejch 900.000KC !!! -> No a za tu cenu, kdo by to nekoupil, ze ???
3. Americkej model je samozrejme jako vzdy hezci, nema ohavny oranzovy blinkry u dveri (!!!), misto toho tam je krasny emblem 300M (obe strany), ovsem zas mu neco chybi (ze by to nekomu vadilo ???) - napr. nema odstrykovace svetel (???).
Mimochodem uz jste videli ty nadherny chromovany 17" kola (BOMBA) !!! -
« Jakou barvu pristrovjovky maj modely dovazeny do Cech?
Svez sem se timhle autem pri predvadeci jizde a moc se mi libi, kdybych si mel na auto 1,5 mil tak bych ho asi koupil. Ale v tom aute co sem
se vez se mi nelibila svetla pristrojovka. Na fotkach na oficialni sajte je ale jen cerna pristrojovka - moc pekna. Takze, s jakou barvou
se dovazi do Cech? -
« Velke ale bezpecne
Vzhledem k tomu ze jsem vcera mela tu cest do tohoto auta usednout musim uznat ze sice pro jizduve meste neni moc vhodne hlavne co se parkovani tyka,ALE mimo mesto je toto auto uplne 100% zejmena v tomto rocnim obdobi kdy se vsici tresou aby nekam nespadli do skarpy ja jsem mela moznost jet s timto autem z Plzne do Pribrami kdy jsem jela kousek po dalnici / cca 1/3 cesty/ a zbytek jsem jela po okresnich silnicich.V zatackach perfektne sedi. coz mi velice vyhovuje malo kdy se sejdu s autech ktere je tak stabilni.Tak koukam ze stale pisi a pisi to bych tu mohla zachvili popsat celou stranku ale chci tu nechat i nejake misto pro ostatni uzivatele a priznivce techto aut
-
« Re: Priznivec a dovozce aut z USA
Urcite,pokud potrebuju auto do mesta,tak ten rozdil je dost.Ale tuto kategorii aut si kupuji lide,kteri potrebuji pohodlne,reprezentativni a hlavne bezpecne auto na delsi vzdalenosti.(Mercedes taky nedela v tyhle kategorii auta do peti metru) -
« Re: Priznivec a dovozce aut z USA
Ja taky nevim jestli je LHS nebo Concorde lepsi v jizdnich vlastnostech.Nejsem profesionalni zkusebni jezdec,stejne jako 99,9% lidi,ktery ten rozdil stejne nepoznaji.Vychazim z toho ze LHS nebo Concorde jsou reprezentativnejsi a pohodlnejsi auta za stejne penize.A ten rozdil 30cm neni drasticky - 5m nobo 5,3m je rozdil 6%. -
« Priznivec a dovozce aut z USA
Jelikoz dovazim auta z USA,tak tam jsem dost casto.Chrysler 300M jsem tam samozdrejme vyzkousel
a musim uznat ze nema chybu i kdyz za podobne penize se tam da koupit lepsi (napr.Chrysler CONCORDE,nebo LHS- modely 99).Ovsem kdyz s tim autem(Chrysler 300M)jedete u nas,rozhodne nezapadnete.
Dotazy nebo zajemci o auto z USA,...0603/493759
Email:zdenek.vokoun@telecom.cz 066/7218184
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!