Chrysler 300M

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Chrysler

• « 00 Reagovat !

foto

05.01.99  21:29

« Re: 300M

V Us je 300M za

Base MSRP US $ 28850

Destination US $ 595

Sub Total US $ 29445

• « 00 Reagovat !

foto

20.12.98  11:40

« Re: 300M

Kotiku..... pokud nesnasis americka auta, tak to staci rict jenom jednou a neopakovat se jako papousek.
    Ses ubohej
  • « 00 Reagovat !

foto

18.12.98  09:57

« KOTIK JE *

KOTIKU JDI SE VYCPAT
  • 00 Reagovat !

foto

16.12.98  20:22

« 300M

HNUS HNUS HNUS HNUS HNUS HNUS HNUS HNUS HNUS HNUS HNUS HNUS HNUS HNUS HNUS HNUS HNUS HNUS HNUS HNUS HNUS HNUS HNUS HNUS HNUS HNUS HNUS HNUS HNUS HNUS HNUS HNUS HNUS HNUS HNUS HNUS HNUS HNUS HNUS HNUS HNUS HNUS HNUS HNUS HNUS HNUS HNUS HNUS HNUS HNUS
    Nesnáším americké auta. 10 litrů, 4 válce, 50 koní, 4-stupňový automat.HNUS HNUS HNUS
  • « 00 Reagovat !

foto

14.12.98  13:02

« SUPER TEST

SUPER TEST 300M

Srovnani -> dobre vlastonsti jako Audi A8 nebo BMW 540i. Slalom ve 105 km/h !!!
  • « 00 Reagovat !

foto

14.12.98  12:57

« Re: Mnoha vysvetleni

Tak s tim motorem fakt nevim, ale lisi se to opravdu minimalne, zrejme kvuli rozdilnemu standardu benzinu v Us a v Evrope. Jestli by to vadilo to fakt nevim. Nikdo mi to zatim nebyl schopen vysvetlit (ani nevim kde bych se uz mel ptat, kdyz v Us na Chrysleru vo tom nic nevedej !)
    Kdyby nekdo neco vedel, tak at to napise !
  • « 00 Reagovat !

foto

14.12.98  00:00

« Re: Jakou barvu pristrovjovky maj modely dovazeny do Cech?

o cernych pristrojovkach nic nevim,
    videl jsem jenom pokazde svetlou
    ani v katalogu se nic takoveho neuvadi, protoze se do cech dovazi jenom jeden model pokud beru 3.5L, lisi se pouze barvou karoserie a barvou kuze
    tak se nedejte jen tak zmast
  • 00 Reagovat !

foto

« Hleda se majitel300M

Pokud znate majitele nebo jste tim stastlivcem, ktery vlastni 300M , tak tady zanechte nejaky vzkaz... odmena uz ceka....
  • « 00 Reagovat !

foto

Americka verze 300M je mozna lepsi po vizualni strance, ale kdo v# jak je to s motorem????
    Chrysler vyrab% BOHUZEL dve verze motoru jiny pro evropu a druhy pro ameriku!!!!!! PROC to je me velka otazecka!! Lisi se jinym vykonem, ktery se lisi asi o 3 kone... proc proc proc???
  • « 00 Reagovat !

foto

« Re: Velke ale bezpecne

Petre, pokud mas 1 500 000, tak si ho kup. Podle me je to nejvyhodnejsi koupe luxusniho sedanu s velice vykonnym motorem co je mozne na trhu sehnat
    Ja si ho budu kupovat take.....
    P.S>:Az ho budes vlastnit, tak dej vedet at je muzem poradne prohnat!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

11.12.98  11:10

Koukam, ze se nam tu konecne zacina rodi diskuze.

1. Pristrojovka je bila, ale v noci se automaticky podsviti modro-zelenou barvou a vse pak pekne sviti...je to docela bomba, fakt byste nerekli, ze je bila !
    2. Cena 1,5M je u nas, zrejme kvuli clu. Jinak v Americe stoji necelych 30.000$. Coz je po prepoctu nakejch 900.000KC !!! -> No a za tu cenu, kdo by to nekoupil, ze ???
    3. Americkej model je samozrejme jako vzdy hezci, nema ohavny oranzovy blinkry u dveri (!!!), misto toho tam je krasny emblem 300M (obe strany), ovsem zas mu neco chybi (ze by to nekomu vadilo ???) - napr. nema odstrykovace svetel (???).

Mimochodem uz jste videli ty nadherny chromovany 17" kola (BOMBA) !!!
  • « 00 Reagovat !

foto

10.12.98  22:27

Nevim, ale mam otazku. Kolik asi bude stat Ford Cougar V6. Ume to stoji kolem 25 tisic dolaru?
  • « 00 Reagovat !

foto

10.12.98  21:36

co ja vim tak i cerne pristrojovky k nam je mozne dovest
  • 00 Reagovat !

foto

10.12.98  17:15

« Jakou barvu pristrovjovky maj modely dovazeny do Cech?

Svez sem se timhle autem pri predvadeci jizde a moc se mi libi, kdybych si mel na auto 1,5 mil tak bych ho asi koupil. Ale v tom aute co sem
    se vez se mi nelibila svetla pristrojovka. Na fotkach na oficialni sajte je ale jen cerna pristrojovka - moc pekna. Takze, s jakou barvou
    se dovazi do Cech?
  • « 00 Reagovat !

foto

09.12.98  19:32

Noo uprimne receno ja ho za chvili vlastnit budu
    A doporucuji je to velke bezpecne a zive auto
  • « 00 Reagovat !

foto

09.12.98  19:04

Takze si ho mam koupit?
  • 00 Reagovat !

foto

09.12.98  13:33

« Velke ale bezpecne

Vzhledem k tomu ze jsem vcera mela tu cest do tohoto auta usednout musim uznat ze sice pro jizduve meste neni moc vhodne hlavne co se parkovani tyka,ALE mimo mesto je toto auto uplne 100% zejmena v tomto rocnim obdobi kdy se vsici tresou aby nekam nespadli do skarpy ja jsem mela moznost jet s timto autem z Plzne do Pribrami kdy jsem jela kousek po dalnici / cca 1/3 cesty/ a zbytek jsem jela po okresnich silnicich.V zatackach perfektne sedi. coz mi velice vyhovuje malo kdy se sejdu s autech ktere je tak stabilni.Tak koukam ze stale pisi a pisi to bych tu mohla zachvili popsat celou stranku ale chci tu nechat i nejake misto pro ostatni uzivatele a priznivce techto aut
  • 00 Reagovat !

foto

09.12.98  09:42

« Chrysler

tedy... americky auta se mi vetsinou nelibej, chrysler je ale vyjimka. co se 300M tyce... proc
    ma evropska verze bile podbarveny svetla ?!!
    podle me to jinak povedeny vzhled dost kazi...
  • « 00 Reagovat !

foto

07.12.98  19:23

« Re: Priznivec a dovozce aut z USA

Myslim ale, ze s 300M (oproti Concordovi, LHS) se da prave po tom meste (u nas) jezdit lip, i kdyz samozrejme je stejne siroke (mozna, ze i o 1cm sirsi !)
  • « 00 Reagovat !

foto

03.12.98  17:49

« Re: Priznivec a dovozce aut z USA

Urcite,pokud potrebuju auto do mesta,tak ten rozdil je dost.Ale tuto kategorii aut si kupuji lide,kteri potrebuji pohodlne,reprezentativni a hlavne bezpecne auto na delsi vzdalenosti.(Mercedes taky nedela v tyhle kategorii auta do peti metru)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…