Chrysler 300M
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Chrysler
-
« Seznam oceneni 300M a LHS
1999 Chrysler 300M Motor Trend "Car of the Year"
1999 Chrysler 300M Car and Driver "10 Best"
1999 Chrysler 300M American Woman Motor Scene "Most Likely to Inspire Leadership"
1999 Chrysler LHS Inside Automotives "Best Re-Design"
1999 Chrysler LHS Kiplinger's "Best Cars of 1999"
-
« Re: Hleda se majitel300M
Lexus?
To jsou podle me jedny z nejhure designovanych aut na celym svete . 400 to je pripad sam pro sebe a ta nova auta jsou jakoby delana napul , vetsinou se jedna o skvelej predni pohled opravdu krasa , ale ten zbytek je uplne o necem jinym .Jestli jste si nevsimli tak japonsky automobilovy prumysl stagnuje a neni to jen krizi v asii.
Zajimalo by me kdo ma zkusenosti z USA jak to tam je s japonskejma autama ?Pokud jsem si pohlizel www stranky toyoty tak mi vetsina lexusu pripadala sita na miru americena , ale takovyho pred 5 lety.
Jezdi lide v americe vetsinou v autech typu Lincoln nebo jako nove 300M nebo japonskejch ?
Diky za odpoved?
P.S.Nevim jak je to tu na servru s cestinou , jsem tu novej,tak radeji pisi bez dialektriky . -
« Re: Cirrus
Pracuji pro Colorworks, coz je firma,kde opravujeme drobne skrabance na laku a nebo prezstrikat trosku poskozenej naraznik atd. Ale nemyslim tim cely naraznik jenom to male mistecko, kde je to poskozene. Technologie je docela vymakana. Jako normalni smrtelnik to nemuzes nikdy poznat. Hlavne se nezabyvame s normalnima lidma.Pracujeme pro prodejny s novymi auty a nebo s lechce ojetymi. Ver nebo ne, ale uz jsem ridil skoro vsechno. Pichou firmy je prave Downsview Chrysler coz je nejvetsi dealer v Kanade. Tam tech Chrysler 300 maji alespon 200 kusu. A co delas ty??? A odkud jsi??? -
« Oktavka
Jo Oktavka se s Chronosem opravdu srovnavat neda !
Oktavka nic moc neni, ale na to popojizdeni staci. Na muj vkus je ale prilis hlucna (uvnitr) ! Chrysler Cirrus, v kterem obcas jezdim, protoze ho vlastni bratr je asi tak o 500% tissi, no a 300M je jeste o 50% tissi nez Cirrus.
PS: Nevyrabi se nahodou 300M prave v Toronte ???
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!