Chrysler 300M
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Chrysler
« 300M - docela dobryyyyyyyyyy
300M je dost cool auto, hlavne svym vybavenim a nekoupit to za tu cenu by byl hrich !
A komu se nelibi ... ma smulu ... rozhodne lepsi jak traktor bawor (brambor )!!!
Kdo sedel uvnitr toho auta, tak musi rict, ze takovej luxus za ty prachy proste zadny konkurencni auto nema (a mit nebude). -
« Re: trikrat FUJ a jeste jednou FUJ
Nevim co mas proti americkejm autum, vetsi pohodu si nedovedu predstavit. Jezdil jsem uz s hodne autama a ted mam Chevy Lumina apv a kdyz jsem s ni jel do anglie a po 1600km jsem v Calais vylez nechapal jsem, ze me nebolej zada a ze jeste muzu v pohode fungovat. A co se tyce sportovni jizdy tak vez, ze i kdyz lumina vypada jako malej autobus, tak dovede uctyhodne zrychlovat a na dalnici si drzi svejch 160km/h kopec nekopec. -
« CHRYSLER 300M sportovni auto!?
Cau Jane Nemci, Hero i vy ostatni, kteri jeste nepochopili, ze predstavit se, je zaklad slusnosti. Kdo vam, proboha natroubil, ze 300M je sportovni? Probudte se a vytahnete ruku z nocniku. 300M ma nadherne pohodovy setivalec, automatickou prevodovku a zadni sedadlo, kde si muzete natahnou nohy. Pohybuje se po cestach sepotem, aby jste si mohli vychutnat nadherne cisty zvuk ctyr Infinity-repraku, ktere tam jsou montovany ve fabrice (nevim, jestli to tak je i pro ceskou verzi). Je to spickove auto pro lidi, kteri chteji cestovat stylove bez toho, aby pritom totalne vykrvacely financne. Podle meho je 300M nejlepsi koupi sve kategorie. At uz je 1/11...