Chrysler 300M

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Chrysler

• « 00 Reagovat !

foto

02.11.98  16:18

« Re: Na Anonyma: CHRYSLER 300M sportovni auto!?

Co to je ?
  • « 00 Reagovat !

foto

02.11.98  16:16

Co bych nemachroval, kdyz mam B M W !
  • « 00 Reagovat !

foto

02.11.98  16:14

Ze machrujes...
  • « 00 Reagovat !

foto

02.11.98  16:13

Ne, proc ?
  • « 00 Reagovat !

foto

02.11.98  16:12

« Na Anonyma: CHRYSLER 300M sportovni auto!?

Rikam uz si tim jel ?
  • « 00 Reagovat !

foto

02.11.98  16:09

« Re: CHRYSLER 300M sportovni auto!?

No jasne...
  • « 00 Reagovat !

foto

02.11.98  16:07

Si pis, to ma tocak jako hrom, se tim projed !
  • « 00 Reagovat !

foto

02.11.98  16:04

No tak to mam strach !
  • « 00 Reagovat !

foto

30.10.98  10:47

Ne sportak to teda opravdu neni, ale sportovni sedan, to je ten spravny nazev.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.10.98  18:01

Aby bylo jasno.... Emmel mas pravdu, ze 300M neni vyslovene sportak, ale luxusni sedan s pridavkem sportovniho charakteru. Podle toho ma take tvrdsi podvozek nez LHS nebo Cirrus.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.10.98  17:57

« Re: Asi mam zvrhly vkus

Ne, nemas zvrhly vkus!!! Je to opravdu takova BOMBA!!!
    Nejlepsi je.... se v tom svest a pak uvidis co je to za poradny korab.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.10.98  17:54

« Re: 300M - dost dobryyyyyyyyyy

Diky!!!!!!! Jsou to skvele stranecky a 300M!!!
    Je tam prakticky vsechno, doporucuji i ostatnim!
  • « 00 Reagovat !

foto

26.10.98  15:29

« 300M - dost dobryyyyyyyyyy

A kdo tomu neveri tak musi mrknout sem: www.new300m.com !
  • « 00 Reagovat !

foto

26.10.98  14:16

« 300M - docela dobryyyyyyyyyy

300M je dost cool auto, hlavne svym vybavenim a nekoupit to za tu cenu by byl hrich !
    A komu se nelibi ... ma smulu ... rozhodne lepsi jak traktor bawor (brambor )!!!
    Kdo sedel uvnitr toho auta, tak musi rict, ze takovej luxus za ty prachy proste zadny konkurencni auto nema (a mit nebude).
  • 00 Reagovat !

foto

23.10.98  08:42

« 300M Fuj ci Slava?

Cau kluci, to hezky s trikilem je zrovna to, nekteri ho proste milujou a jini nenavidej. Davam prednost takovym autum vzdy pred nudnym stredem. Ach jo, at uz je 1/11...
  • « 00 Reagovat !

foto

23.10.98  02:15

« Re: trikrat FUJ a jeste jednou FUJ

Nevim co mas proti americkejm autum, vetsi pohodu si nedovedu predstavit. Jezdil jsem uz s hodne autama a ted mam Chevy Lumina apv a kdyz jsem s ni jel do anglie a po 1600km jsem v Calais vylez nechapal jsem, ze me nebolej zada a ze jeste muzu v pohode fungovat. A co se tyce sportovni jizdy tak vez, ze i kdyz lumina vypada jako malej autobus, tak dovede uctyhodne zrychlovat a na dalnici si drzi svejch 160km/h kopec nekopec.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.10.98  15:05

Budes se divit, ale v USA je 300M na trhu postavenej v segmentu tzv sport sedans, podobne jako treba Nissan Maxima, Pontiac Bonneville atd. Tohle pro me teda rozhodne sportovni auta nejsou!!!!!!
  • 00 Reagovat !

foto

22.10.98  08:58

« CHRYSLER 300M sportovni auto!?

Cau Jane Nemci, Hero i vy ostatni, kteri jeste nepochopili, ze predstavit se, je zaklad slusnosti. Kdo vam, proboha natroubil, ze 300M je sportovni? Probudte se a vytahnete ruku z nocniku. 300M ma nadherne pohodovy setivalec, automatickou prevodovku a zadni sedadlo, kde si muzete natahnou nohy. Pohybuje se po cestach sepotem, aby jste si mohli vychutnat nadherne cisty zvuk ctyr Infinity-repraku, ktere tam jsou montovany ve fabrice (nevim, jestli to tak je i pro ceskou verzi). Je to spickove auto pro lidi, kteri chteji cestovat stylove bez toho, aby pritom totalne vykrvacely financne. Podle meho je 300M nejlepsi koupi sve kategorie. At uz je 1/11...
  • 00 Reagovat !

foto

21.10.98  13:17

« Asi mam zvrhly vkus

kdyz si myslim, ze 300M je jedno z nejhezcich aut co jsem kdy videl. Stalo u makra a byl jsem z neho upne posranej. Totez muj bratr. Jo a jeste neco - libi se mi Ford focus.
  • 00 Reagovat !

foto

20.10.98  11:47

« IQ

Pro vsechny, kdo maji pocit, ze jsem urazil jejich IQ - prosim, prectete si muj dopis z 19.10. (21.40). Jestli se i potom citite urazeni, tak se omlouvam, tak jsem to rozhodne nemyslel.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…