Chrysler 300M
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Chrysler
pepek79 04.06.11 23:44
« Re: výfuk
S těma internetovejma obchodama se roztrh pytel.Ale je fakt, že je to výhodnější než v normálnim krámě nebo servisu.Souhlasim s kolegama, že Bosal stojí za starou bačkoru a některý ty polský taky.Já sázim už nějakou řádku let na osvědčenej Walker.Co jsem tak koukal na netu, tak jsou asi nejlevnější tady [odkaz] dávaj 4 roky záruku a to jsem nikde jinde nenašel. -
pepek79 14.04.11 08:31
« výfuk
Máte někdo zkušenost s tímto dodavatelem www.vyfukovesystemy.cz ?Koukal jsem, že maj hodně dobrý ceny výfuků na naše auta a hlavně to nejsou žádný poláci, ale značový originály.Já měl nějakýho poláka a vydržel mi přesně rok a půl, tak jsem si řekl, že si připlatim za kvalitu a koukám, že tady je to skoro za tu samou cenu co jsem kupoval to šitózního polmostrowa nebo jak se to jmenovalo."
"-- skrytý --" 01.02.10 10:11
« Re: 300M - docela dobryyyyyyyyyy
Nahodě sem nakoukla do vaší diskuse, a musím sem přispět i svým názorem. CHRYSLERA M300 mame doma a musím říct že to je luxusní kousek!! Tiše si vrni po silnicich, interier je nádherny, řekla bych že nemá chybu. A dokážu ho řídit i já jako ženská, i přez jeho délku a mohutnost. A když dám dodatek o diskuzi o SPORŤÁKÁCH vžádném případě se k němu nedá přirovnat!! Je to luxusňejší auto. ;-) A nevíte o někom kdo by na něm dokazal opravit imobilizer?? Náš miláček odmíta komunikovat a nerozpozna naše klíče že to jsme my takže vpodstatě neodjedem :-( Moc dík -
« Re: Obrazky 300M SPECIAL 2700x1700
!!! Tak POZOR majitele 300M !!! Jsou prvni crash testy a musim priznat, ze me moc nepotesili !!!
Na [odkaz] se doctete, ze je to nejhorsi auto ! PS: Stejnak bych si ho ale koupil. PS2: Pockame do ledna na nezavisle testy. PS3: Ty * z auto.cz vypli TAGy. Takze SORRY !!! -
« Testy s ZF
Tak jsou uz konecne testy noveho 300M ZF. 2000 300M (s performance pakem = Evropska verze) udela 0-100 za 8.0 sekund a ctvrt mile za 16.1 sek @ 142 km/hod. ZF v 4-stupnovym automatu to udela z 0-100 za 7.3 seconds a ctvrt mile za 15.6 sek @ 147 km/h. ZF s 5 stupnovym automatem z 0-100 za 7.1 sek a ctvrt mile za 15.2 sek. @ 150 km/h.
Takto upravene modely se ale znacne prodrazi a budou k dostani zrejme jen v Evrope za priplatek. -
« 64 NOVYCH MODELU U DAIMLERCHRYSLER
Chrysler s Mercedesem by chteli do 5 let predstavit 64 modelu -> k nasemu tematu se jedna predevsim o "Chrysler 300M Special", ktery bude uveden vroce 2000 jako model pro rok 2001. Pak Chrysler 300N, ktery bude uveden v r. 2003 (model 2004) :-) Ze by to vyzadovalo v r. 2003 zmenu tematu ????? :)
Opet blize na me sajte
« CH 300 M
Nechci se s nikym prit.Chvili sem s 300M jezdil a musim rict ze me to docela uchvatilo.Ten zaber motoru byl peknej a i dilensky zpracovani bylo pekny,prevodovka automat nebo po prepnuti Tiptronic a tichej.Kdyz si vezmu jak je to auto vybaveny a jeho cenu a srovnam to s BMW nebo MERCEDESEM tak mam pocit ze u nich zaplatis vic.Tim nechci rozhodne rict ze to nejsou skvely auta.Ale proste je to amerika a u nas jich asi moc nejezdi.To je moje osobni zkusenost s timhle autem. -
« Re: Volvista
Chrysler má skutečně špatné crash-testy (a podvozek - aktivní bezpečnost). GrandCherokee byl testován s hromadou dalších SUV a výrazně zvítězil Subaru Forester, dále Suzuki Grand Vitara, zcela propadla Hodna CR-V a Cherokee, pouze 25% výkon oproti Subaru... Můj známý má Chryslera 4 roky a všechno se v tom klepe, dealer mu není schopen spravit geometrii /pořád to jede doleva/, každou chvíli (tak jednou za 2 týdny) je v servisu.