Cenově výhodné auto

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Potřebuji poradit

• 00 Reagovat !

foto

17.06.99  14:56

« Bez nadpisu

Poud někomu stačí menší tak bych doporučoval Ford Fiesta 1.8 D. Žere 4.5 litru nafty !!! což je super a jezdí dobře. Fiat Tipo bych nedoporučoval vzhledem k motorům a elektronice. Sice jsou větší, ale motor je dost důležitou sopučástí auta.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.06.99  13:56

« Re: ojeté do 100 tis.

Ja bych volil(ja jsem zvolil) FIAT TIPO 1,6
    pomer vybavy, kvality karoserie(pozinkovana), pohodli a prostoru. V neposledni rade levne nahradni dily a s elektronikou to taky neprehani.
    Na ceste sedi jak pribite a nenaklani se. Vzhledem je podle mne jedno z nejvydarenejsich aut az do soucasnosti.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.06.99  07:48

« Re: Nové auto

Sice o kapánek překročim tvůj limit, ale myslím, že to stojí za to. Když už chceš dát víc než 220 tis. za základní plechovku(verzi) Felicie nebo Corsy. Nissan Almera - 330tis. - žere jako Felicie, ale výkon nemá nějakých 40, nebo 55kW ale 67kW. Obsah 1,4. Dělaj hatchbach i sedan - oba jsou pěkný. Základní verze u Almery je taky o něčem úplně jiným. A taky se o Nissanech píše, že jsou hodně spolehlivý. Mimochodem Almera není jejich nejlevnější model.. Doporučuji více informací v autokatalogu tady na www.auto.cz. (nebo na [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Saab

Saab 13.06.99  22:25

« Re: Nové auto

Ja bych se pravdepodobne rozhodoval mezi Renault Clio a Peugeot 206. Jsou to nove, hezke a dobre auta za slusnou cenu.
  • 00 Reagovat !

foto

13.06.99  16:11

« Nové auto

Jaké auto (nové) byste si koupili za 300000 Kč(max)?
  • 00 Reagovat !

foto

08.06.99  09:30

« ilíč

Tak proč jsi si nekoupil zase toyotu? Za ty prachy by jsi měl už Avensise dneska už i Celicu.
  • 00 Reagovat !

foto

07.06.99  14:45

« Ford Fiesta

když už cenově výhodný auto, tak proč ne Ford Fiesta 1.1 iC. Jsem s tím dost spokojenej a jezdí dobře.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.06.99  23:04

« Re: Octavia

Podle toho kolik bude mít najeto. Já jsem kupoval Oktávku 1.8 SLX v r.v. 1997 v zimě za 315 tis.Kč. Měla najeto 85 tis.km. Jsem s ní docela spokojen, ale né zas tak úplně. Před tím jsem měl Toyotu Carinu E a bohužel jsem s tou Toyotou byl daleko více spokojen.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.06.99  17:19

« Re: Tabulka, možná zajímavá

Sám jsem s Unem 1.5i strávil rok, druhým rokem s ním jezdí jeden můj znánmý a oba navýsost spokojeni s provozními vlastnostmi a živostí...
  • « 00 Reagovat !

foto

01.06.99  10:05

« Re: Návrh

Myslim si ,ze je to velmi rozumne reseni a jak to tak vidim tak napada nejen me,ale stale vice lidi.Ja mam Fiat Tempru 1,6 ie a davat statu za nic 1000Kc nebo 5000Kc je rozdil.Zadna sleva,kdyz mas katalyzator a podobne tak jak je to v jinych zemich kdyz mas ekologicky vuz.Tak proc?Otazka je,ze zakonna pojistka se da vladnim opatrenim opet upravit,kdyz se nebude dostavat penez do statni pokladny.Mozna,ze reseni je levnejsi pohon na plyn,usetrenymi prostredky si vydelam na tu pojistku.
  • « 00 Reagovat !

foto

31.05.99  17:03

To litr: Tak to nám prosímtě vysvětli, co máš na té 130 L za tuning. Nemyslíš doufám vážně, že je to sériová verze? A poměr 50 kw/200 km/h, to sis snad vypůjčil z Pohádek ovčí babičky, né? To by musela být né 130 L, ale 130 LR, to bych tomu věřil. Ale LRka měla určitě minimálně 100 - 120 HP, ne-li víc, aby lítala přes 200 km/h. Můj kámoš má Škodu 1000 De Luxe, upravený motor ze 130 /snížená hlava, leštěné kanály, dvojitý Weber atd./ a lítá mu to nejvíc 160 km/h - je to taky otázka převodových poměrů - slušný výkon na tisícovku, není-liž pravda. Takže ty tvoje údaje mi zas tak moc nesedí - zkus nám to objasnit.
  • 00 Reagovat !

foto

31.05.99  14:17

« Znova dotaz...

Pomůže mi někdo s vyhledáním nějakého bazaru, kterej nabízí leasing s 2% akontací.
    Dík budu vděčnej
  • 00 Reagovat !

foto

31.05.99  14:12

« Mám, nebo nemám, chci koupit Probáče.

Líbí se mi Ameriky, zvláště pak Ford Probe, ze všech stran se na mě ale hrnou nadávky a rady, to žere, to nejede, je to *. Proboha, poraďte mi někdo kdo v tom jel. Co je to zač a jak je to s výkonem a s opravama, je to opravdu tak poruchové auto?
    Dík
  • 00 Reagovat !

foto

28.05.99  07:17

« ojeté do 100 tis.

Zajíbal by mě názor autofanoušků na to jaké by mohlo být nejvhodnější (nebo naopak nejnevhodnější) ojeté auto do 100 tis.
  • 00 Reagovat !

foto

21.05.99  16:22

« Návrh

Co říkáte, pánové, na návrh vlády o výši povinného ručení na příští rok? S ohledem na obsah se mi jeví jako nejlepší vůz příštích let Toyta Yaris, Daewoo Matiz a další, které nemají objemy vyšší než 1000ccm.Vítěz
  • « 00 Reagovat !

foto petous

petous 21.05.99  12:14

« Re: Tabulka, možná zajímavá pro 130L

To už je lepší. Ale těch 200 ani ta váha 700 mi moc nesedí.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.05.99  08:30

60 kW byl omyl, to se omlouvam, melo tam bejt 50.
  • « 00 Reagovat !

foto petous

petous 19.05.99  09:39

No a k tomu zrychlení z 0-100 by ti při 60kW a 700kg (výkonová hmotnost 11,6 kg/kW)by ti mnělo stačit méně než 10sekund. Těch 12 s odpovídá spíš výkonové hmotnosti cca 16.5kg/kW ....cca 42kW výkon motoru, to je být u 130L realita.
  • « 00 Reagovat !

foto petous

petous 19.05.99  09:31

Klidně si ji tam přidej, ale mám ten dojem že v tabulce byla auta sériová, bez úprav. Pokud máš pocit že tvá 130cítka má 60kW, nech si změřit výkon na brzdě (třeba na Jarově) a pošli sem ten graf. 60kW na max. rychlost 200km/h by stačilo tak motorce, u Š130 při jejím Cx a čelní ploše by jsi potřeboval o malinko více, cca 74kW.
    S pozdravem.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.05.99  08:28

Mohls tam klidne zaradit moji Skodovku 130L.

Typ : Skoda 130L

Objem : 1289

Vykon : 60 kW

Moment: 110 Nm

m : 700 kg

Cena : 50 000 Kc

VMax : 200

0-100 : 12.2

Spotr.: 15

Tomas
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…