Cenově výhodné auto
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Potřebuji poradit
-
« Re: japonci
Ptal ses na servis Toyoty. No tak jako všude tak i tady se najdou dobrý a špatný. Jako nejhorší bych řekl, že je v Mělníku a mám proto pádný argumenty. Nejlepší servis je třeba v Hradci a ještě v Liberci, dost dobrý jsou i v Praze.
Pak ses ptal na dostupnost dílů. Jestli-že chceš oficiální novej díl tak ho budeš mít absolutně nejdéle do týdne protože centrální sklad pro Evropu je v Belgii, ale stejně se jezdí do Německa. Jinak třeba v Praze je firma PP Car Mendíků.. a ta ti sežene originál tak o 40% levněj. No a nakonec ta nejlevnější varianta je, že si koupiš běžný auto jako je Corolla a na tu seženeš snad úplně všechno na inz. nebo na vrakáči. A abych na ty "Japončíky" taky něco našel tak je to především to, že jakmile něco vymyslej novýho tak to do těch aut hned dávaj a pak se stává, že na Celicu r.v.86-90 jsou čtyři druhy tlumičů atd. Takže musíš vědět číslo karoserie a podle toho ti přesně řeknou /nebo by měli/ o tom autě úplně všecno i když je to dovoz. -
« Re: Levné auto ? (jarda)pro Martin.
Dají se koupit i levnější.Záleží na stáří a počtu najetých kilometrů.Teď jsem viděl SUBARU Legacy 2,2l,najeto 98.000 km(opravdu tolik)v šestiletém stáří v perfektním stavu (byl na zvedáku)za cenu 140.000,-Kč.
Jinak si myslím,že nezáleží tak tady na ceně, ale na financích kolik ten kdo má a pak teprve na tom co si může kdo dovolit koupit.někomu se může zdát, že 100.000,- Kč je moc a jinému je 500.000,- Kč malá částka na nákup auta.Spíš bych to tady pak bral, jako autobazar, kde ten kdo chce koupit auto ať napíše kolik má nato a co chce za značku a já si myslím, že tento debatní kroužek mu pak již poradí, nebo požadované auto sežene. Nebylo by to pak lepší? -
« Dily na Saab
Mam moznost zakoupit Saab 99 v podle me dobrem stavu. Za prijatelnou cenu..tedy alepson pro me. Nevim, vsak, jak moc je komplikovane shanet na tato auta, ktera v nasich zemepisnych sirkach nejsou zrovna dvakrat hojna. Nechci s tim autem jezdit nejak dlouho, spise to vidim jako investici do "sbirky" o jednom aute. Doufam, ze se treba jednou bude cenit individualita Saabu.
Pokud s timto Saabem mate nejakou zkusenost, popripade pokud mate zkusenosti s obtizne sehnatelnymi nahradnimi dily, napiste mi prosim na yan@envi.cz (nejen do konference) diky...
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!
ci necemu takovemu. Airbag do toho snad ani nedavaji nebo jo?