Cenově výhodné auto

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Potřebuji poradit

• « 00 Reagovat !

foto

29.03.99  17:15

« Re: Trabant

No jo, to je fakt. Trabant je hodne zajimavy auto, jenom clovek nesmi jen za nim, nebo v nem. Oboje je velmi neprijemny. To je uz mozna lepsi cestovat socialkou.
  • 00 Reagovat !

foto

24.03.99  08:12

« Re: zadreny motor u Vectry

Naprosto souhlasim s gapou, ze od kontroly oleje tu jsou autorizovane servisy. I kdyz bohuzel nekdy ani na ty neni stoprocentni spolehnuti. U te Vectry 2.5 V6 CDX, ktera je popsana o 7 prispevku nize, se u jednoho dealera (tusim, ze to byl Autovars) delala prohlidka po 30 tis. km a spatne tam upevnili olejovy filtr, ktery nejen 14 dni propoustel olej, ale navic potom pri vyletu do vysokych otacek (nikoliv vsak do cerveneho) upadnul a to auto se behem deseti vterin zadrelo. Takze zdaleka ne vzdy je na vine majitel auta.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.03.99  02:01

« Re: Honza X

Jěště jedna drobnost, mnoho mých známých opravdu ví o autě jen to, kde se lije voda do ostřikovačů. Proto si také kupují drahá auta a platí drahý servis. Neznamená to však, že jsou to méněcenní lidé. Každý má dělat to co nejlépe umí. Bohužel, každý průměrný čech si myslí, jak autům nerozumí. Ovšem 13 měsíců staré auto, servisované ve značkovém servisu, které se zadře při běžném používání, to už něco o kvalitě značky vypovídá.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.03.99  01:52

« Re: Honza X

Honzíku honzíku, měl jsi někdy nové "opravdu" nové auto????? Jedině blázen nebo absolutní nedůvěřivec bude u rok starého auta kontrolovatstav oleje. Na to přece jezdím na garančky do značkového servisu. Kvůli tomu, abych se nemuse starat o stav všech náplní (olej, voda-chad.kapalina a pod.) nevlastním auto déle než 3 max. 4 roky. Možná se ti ten názor nebude zamlouvat, prosím, ale dokážeš si představit nějakého manažera firmy, který ráno vstane a před odjezdem do práce otevře kapotu a začne kontrolovat stav svého zánovního vozidla ???!!!! Trochu absurdní, ne?
  • « 00 Reagovat !

foto

23.03.99  16:52

« Re: OPEL VECTRA 2,5 V6 CDX - otacky/kvalty

Pred tim nez jsem presedlal na Opel Vectra 1.8i jsem jezdil s Fiat UNO 75Sie a motor jsem vubec nemusel tolik vytacet na dalnici jak nyni Opla. Srovnani UNO 95km/hod = 2000ot/min, Vectra 100km/hod = 3000ot/min. Muze mi nekdo rozumne vysvetlit, proc je ta petka u Oplu tak dlouha? Nevede to potom k tomu, ze to nekteri * na dalnici pravidelne pretaci nebo aspon vytaci nadoraz?
  • « 00 Reagovat !

foto

23.03.99  12:08

« Re: OPEL VECTRA 2,5 V6 CDX

Po 13 měsících zadřít motor, hm, hm, ví ten tvůj kámoš, kudyma se do toho motoru leje olej a kde se měří, nebo je jeden z těch, co v autech jen jezdí bez základní údržby a když se to posere, to je divení... Ještě mě napadá, ví taky, na co je v autě otáčkoměr a že přetáčet motor na červené pole se nevyplácí. Třeba za to nemůže, ale stejně... divný.
  • 00 Reagovat !

foto

19.03.99  19:06

« Trabant

Jsem vasnivy motorista, podle nazvu asi je zrejme jakou znacku preferuji.
    Mam ho rok, drive jsem mel skodu 1000MB tu jsem prodal a koupil jsem si trabanta. Nebyl ani trochu hezky asi tak jak se rekne trabant. Ale dal jsem si ho tak do poradku ze se lecjake oko ohledne.
    Auto mi neprislo na moc penez, jsem s nim tuze spokojen. Jeno dnesni cena je kolem 20 tisic.
    Preji hodne uspechu vsem me podobnym nadsencum, ale semozrejme i jinim.
  • 00 Reagovat !

foto

17.03.99  17:00

« Bez nadpisu

Omlouvam se za to ze tady sdelim, ze jsem zalozil
    dneska nove tema PENIZE NA NOVE AUTO, kdyby
    treba mel nekdo zajem muze se podivat....
  • « 00 Reagovat !

foto

17.03.99  01:52

Vectru jsem sice neměl, ale mám známého, který koupil jednu z prvních (poslední model), tuším to byla 1.8-čka a po 13-ti měsících ji zadřel!!! Možná vyjímka, ale i tak.????
  • « 00 Reagovat !

foto

16.03.99  07:44

Bracha mel Vectru 2.5 V6 CDX r.v. 1996, novou, jezdilo se s ni velice dobre, az prekvapive dobre (ja jsem s teda najezdil jenom asi 2 tis. km), v te dobe jsem mel Peugeota 406 2.0i 16V SV a rozdil v jizdnich vykonech tam byl jasne patrny (ve prospech te Vectry), ale problem prave nastal v te trvanlivosti, zatimco ta 406 byla po roce (a 40 tis km) spravne zajete auto bez jedineho problemu, ta Vectra zacala mit vazne problemy, dokonce se musely menit nejake soucastky souvisejici s ventilama (nevim uz presne co to bylo), jedna za tisic korun a tech ventilu tam je 24... Ale tech technickejch vad tam bylo vic, napriklad v plne rychlosti praskla hadice od posilovace rizeni a ta kapalina rozstrikana po motoru sice nechytla, ale zpusobila takovej dym, ze nebylo absolutne videt... Plus k tomu tam byla serie nekolika technickejch nedostatku, ktere sice nebyly az tak dramaticke, ale i tak to cele vedlo k tomu, ze to bracha radeji tesne pred ukoncenim garance prodal. Je pravda, ze to auto vubec nesetril, ale zase proc by si nekdo kupoval auto s motorem (v tomto pripade mimochodem velmi dobrym a velmi kultivovanym) 2.5 V6, aby to pak setril. Ja osobne bych spise doporucoval Peugeot 406 3.0 V6 ...
  • « 00 Reagovat !

foto

15.03.99  17:35

Doufam, ze Opel neni zas tak mizerny auto, aby nevydrzelo 3 a vic let. Sam bych si to nekoupil, ale to neni otazka kvality, spise jizdnich vlastnosti a to zase kazdyho tak nezajima, kdyz pro nekoho sedi dobre i skoda octavie ??? Ale proc ne, taky jsem driv chtel hrozne moc Vectru. Libila se mi vzhledove, uz min motorove.
  • 00 Reagovat !

foto

14.03.99  21:27

« Bez nadpisu

• « 00 Reagovat !

foto

12.03.99  21:44

« Re: VW Golf Cabrio

Golf CABRIO s klimatizací???????? Takovou hovadinu nemůžou přece vymyslet ani u VW!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

12.03.99  13:56

• 00 Reagovat !

foto

12.03.99  13:54

« OPEL VECTRA 2,5 V6 CDX

Může mi někdo něco říct k tomuto autu?
    Je to spolehlivý a dobrý vůz, nebo když už je 3 roky starej, tak je na vyhození....? ? ? ? ?
  • 00 Reagovat !

foto

25.02.99  00:00

« nemam rad abstinenty

tak sem zalozil novy tema vo chlastu.........alkohol.........a abstaci tam nemaj co lozit
  • « 00 Reagovat !

foto

24.02.99  16:32

« Re: Accent - koupit/nekoupit?

MAJO: Ja ho mam jen chvili, ale zatim si myslim ze to byla skvela koupe. Jede skvele, vypada furt vyborne. Mam zkusenosti z Feldou r.v. 1997 meho otce, 1.3 i GLX. Jede fajn, ne tak dobre jelikoz aby to jelo to musim dost rostovat ve votackach. Navic to strasne rve. Jinak dostacujici auto. Fakt je ten, ze kdyz sednu do Accentu, je to o necem jinym... Lukas
  • « 00 Reagovat !

foto

24.02.99  09:37

« Re: Kombi do 100,000,- - Martin

Neple» si to, zde mi ąlo o testy (spíąe doporučení ke koupi) ojetin, ne tzv. srovnávací testy, kde je jsou jen popsány tech. parametry. Co se týče ojetin, tak zde uváděné údaje vycházejí ze zkuąeností servisů a TUV. Nic bych za to nedal, ľe jsou právě opsány z autobildu nebo tuv.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.02.99  07:33

Paci sa mi tvoj nazor, kedze som si vsimol ze vacsina prispievatelov hodnoti najma korejske auta podla ich povesti a nie podla vlastnych skusenosti za ich volantom. Mam totiz tiez Accenta nieco vyse roka a zatial som s nim velmi spokojny. Predtym som jazdil na Favorite... V poslednej dobe som najazdil asi tristo km na sluzobnej Felicii 1.3/50kw, ale musim povedat ze sa to s Accentom neda porovnat. Neviem, vraj su tie nove Felicie o nieco lepsie, ale este som sa v nej neviezol, takze sa k tomu nemozem vyjadrovat.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.02.99  16:33

Už jsem koupil Accenta, ale jiného. Je to v elektrice, posilovač, centrál, alarm, výškově nastavytelný volant a sedadlo řidiče, vnější zrcátka v elektrice, modrofialová metalíza za 147 000. Je to 1.5 MPI a frčí báječně. Co se týče dílenského spracování, motoru, vzhledu a jízdních vlastností, Felda se nečape. Interiér a to dílenský spracování je podle mě supr za auto týhle cenový kategorie. Jen pro informaci, ten motor má 65kw, technologie Mitsubishi. Jezdí moc hezky. Mě to auto uspokojuje i vzhledově - 4 dv. sedan. Místa hafo, pro lidi vpředu i vzadu, kufr jako kráva (457 l). Za ty peníze, bezva auto. Jinak dík, že to stím image značek vydíš stejně. Občas mě dostávaj ty blbové, co se místo o fakta zajímaj o hovadiny jako značka.
    Lukáš
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…