Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Nezařazené

• 00 Reagovat !

foto

18.06.99  14:36

« sraz

Můžete mi to prosím ještě upřesnit? Přečetl jsem si "Kdekoliv..", ale jsem trochu zmatenej. díky
  • « 00 Reagovat !

foto

18.06.99  14:31

« Re: ME

ME ?? Co je na tom za problem ? ME, SY, PU, HK, ZL, CR.... ME jako MELNIK !! Sraz v Melniku! Podrobnosti viz "Kdekoliv, kdykoliv...".
    A jak by to dopadlo, kdyby prijel Beranek&spol. ??
    Tezko rict. Asi by se ukazalo jakej kdo je a jestli by jsem si daly do huby, to by se ukazalo. Kazdopadne takova mensi rvacka, neni nikdy na skodu. Clovek se ma udrzovat v kondici.... :-)) Tak co B&spol., prijedete ??
  • 00 Reagovat !

foto

18.06.99  14:16

« Bez nadpisu

tak nejdriv k ty spolehlivosti, automat neni prevodovka normalni, to je vsem jasny, je zavislej na stavu kapaliny a tlaku, to znamena ze je cas od casu treba menit kapalinu (60 tisic km) pricem litr stoji tak 140 (AGIP ATF2D) a v automatu je neco pres 7 litru (ford), duvod brat pouze elektronickej je taky nesmysl, spis jsou ty mechanicky spolehlivejsi. V kazdym automatu driv nebo pozdeji odejde prevodnik momentu. (to zalezi taky na tom jak se s autem zachazi. kazdopadne nema smysl mluvit o min nez 200 ~ 250 tisic).
    Opravitelnost a opravitelne castky: kompletni repas fordackyho A4LD (scorpia od cca 87 do 94) stoji u nas kolem 17ti tisic.

repas a oprava C3 (to je trikvalt bez elektriky) se vejde do deseti.

S cim musis a nesmis pocitat. Auto se da odtahnout ale omezenou rychlosti na omezenou vzdalenost. Pri stani v zacpe stejne musis mit seslapnutou brzdu (automat pri zarazeny rychlosti sam popojizdi dopredu, ev. dozadu) V novych malych autech se pouzivaj automaty co tuhle vlastnost nemaj

Pro menzela: sportaky a F1 maj taky minimalne 6kvaltovou prevodovku, chlazeny brzdy, jinej podvozek, tlumice atd. jestli chces srovnavat tohle tak tady vazne neni pomoci. Tady se mluvilo o sportovi jizde s bezne dostupnym autem na normalni silnici. Jestli chces hrat tuhle notu tak se klidne muzem tahat o to proc ma mensi stoupavost ultralight letoun oproti Boeingu 747, nebo podobnejch nesmyslech.
  • 00 Reagovat !

foto

18.06.99  14:10

« Prodam autoradio Sony

XR-5790R, radio/kaseta, 35x4W, RDS, za 2000,- Tel: 0603 315667. (BRNO) Pro pripadneho zajemce, prosim volejte az od soboty.
  • 00 Reagovat !

foto

18.06.99  14:08

« Prodam autoradio Sony

XR-5790R, radio/kaseta, 35x4W, RDS, za 2000,- Tel: 0603 315667. (BRNO) Pripadneho zajemce prosim volejte az od soboty.
  • 00 Reagovat !

foto

18.06.99  14:06

« ME

Promin, že to nevim, ale co je "ME???"
  • « 00 Reagovat !

foto

18.06.99  13:55

« Re: To: Tlučhoř

A co vy, proč se nepřipojíte do ME ???
  • 00 Reagovat !

foto

18.06.99  13:51

« To: Tlučhoř

Dobrý Tlučhoř!
  • 00 Reagovat !

foto

18.06.99  13:49

« !!!!

machruje!!!!!! de...!!!
  • 00 Reagovat !

foto

18.06.99  13:44

« To: Lukas99

Plně s tebou souhlasim, ale 1) já nepotřebuji na svůj sen takový šílený prachy jako ty, protože jako ty, nevim, kde bych je vzal, stačilo by mi, kdybys mi sehnal kolem 90.000 Kč, i s tím bych byl spokojen (samozřejmě, že víc by nevadilo!) 2) Vysvětli mi prosím, co je u tebe AWD, je to to samé jako u mě, tj. systém pohonu 4x4 - Volvo ( pro úplnost dodávam, že Volvo AWD nemá za standartních popdmínek stálý pohon všech 4 kol, tj. není to to, za co bych se s tebou možná byl ochoten přít. audis
  • 00 Reagovat !

foto

18.06.99  13:42

« Pro pokusáka !!!

co to tady provádíš ???Nechceš si na to založit téma s trochu kratším názvem ???
  • 00 Reagovat !

foto

18.06.99  13:31

« pokus4

tak jinak

tak jinak

• 00 Reagovat !

foto

18.06.99  13:24

« pokus3

zkusím to s obrázkem

zkusím to s obrázkem

• 00 Reagovat !

foto

18.06.99  13:21

« pokus2

zkusím to s obrázkem

zkusím to s obrázkem

• 00 Reagovat !

foto

18.06.99  13:17

« pokus

Toto je psáno červeně

• « 00 Reagovat !

foto

18.06.99  13:17

« Re: Beran je dite!

Uz jsem mel tu cest se setkat s par pravnikama. Jsou to lidi, kteri reaguji na situaci rychle, ale ne zbrkle. Proste si musi nejdriv udelat usudek a zvolit taktiku. Ovsem Beranek pali od pasu, bez rozmysleni a pak tady silnejma recma zastira sve prehmaty (viz ME, viz dvojite loginy). Nerekl bych, ze je to blb, ale hrozny naivka a mistr sveta ve skoku na spek. Jinak, co se tyce pravnich rad na jeho strance, k tem nemam naprosto zadne vyhrady i kdyz praxe vypada trochu jinak. Nektere finty muzu pouzit na mestaky nebo nejakou ochranku v obchodaku ale ne na statni policii, jejich pravomoci jdou preci jen trochu dal a mohlo by se mi to nevyplatit
  • 00 Reagovat !

foto

18.06.99  13:14

« Dejte si sraz

Do této diskuse nechci přispívat konkrétně, protože nejsem v obraze. V rubrice kdekoliv........hlavně přes 200 se plánuje nějakej sraz. Moc by mě zajímalo jak by to dopadlo. Dáte si podržce, nebo pohodová slezina ?
  • 00 Reagovat !

foto

18.06.99  13:07

« pro kritiky

Beranek je mozna trochu naivni, ale rozhodne blbec. Je zcela zrejme, ze se jedna o mladika a je take nabiledni, ze neni moc otlucen zivotem. Ja nestrkam nos do temat, ktera se mi nelibi, ale rozhodne budu stat za jeho pravnimi radami. Zdaleka neni pravda, ze postupy,ktere Beranek navrhl jsou k docteni v beznem tisku, to je naprosty blabol! Jeho rady nejsou postaveny jen na paragrafech, ale take na psychologii chovani ucastniku prestupkoveho rizeni. Sam mam vlastni zkusenosti s tím, ze o prubehu prestupkoveho rizeni a hlavne nasledcích z takoveho rizeni rozhoduje i vlastni znalost a schopnost argumentace. Bojacny a nezkuseny clovek to odprdne i kdyz to treba nebylo zdaleka tak jednoznacne. A aby bylo predem vse jasne, ja si login nikdy nemenim a za tim co jsem rekl si vzdy stojim. Jinak, Beranku drz se a nenech si kazit naladu!!!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

18.06.99  12:36

« Beran je dite!

Ironie? Jestli jsi to nepochopil, tak právě proto je tu tolik anonymů a dost lidí má dva loginy. Tj. aby nevypadali jako idioti, když chtějí ze srandy na někoho zareagovat.
    A jak jsem přišel na Tvoje hodnocení? Prostě "dobrý" :-) odhad, není to ostatně nic těžkého.
    P.s.:"Protlačil tatínek" neznamená, že šel do školy uplácet, ale že průměrně inteligentní jedinec byl rodiči veden k tomu aby se "dobře učil" a dostal se tak na VŠ, ačkoli normálně by třeba udělal sotva maturitu.
    P.p.s.: Musíš přesně napsat co konkrétně myslíš. Názor na Tebe jsem si vytvářel průběžně, hrubý odhad se dá ale udělat z téměř kteréhokoli Tvého příspěvku. Tvoje dětinskost je třeba vidět z Tvých reakcí na ostatní, naivita, jak hned něco spolkneš nebo, jak jsem všechno hned já, náhlá změna chování ap. Musíš být konkrétní.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.06.99  12:28

« Re: zkouska

dfgdfg
    sfsf
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…