Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Nezařazené
-
« Re: Matísek
Mam Matiz cca mesic - pohoda. Byl jsem velmi mile prekvapen prostorem a (s podivem) i s dilenskym spracovanim. Nechal jsem si namontovat i klimatizaci. Vykon se sise trochu vytraci, ale neni to tak zle. Pred Matizem jsem vlastnil S120 a pak BMW 324D. Reknu Vam - Matiz JE lepsi. -
« Volvista
Volvista, mal si už možnosť viesť sa na C70? Ak áno uznáš, že toto je Volvo s najlepšími jazdnýmí vlastnostami a to má iba TRACS (v blízkej budúcnosti STC). Samozrejme fyzikou je dané, že najlepšie jazdné vlastnosti má štvorkolka, ale aj tak kupátko jazdí úplne špičkovo. Zaujímalo by ma však, ako funguje DSA. U Opla je to tak, že pri vyšších rýchlostiaxh pritvrdzuje pruženie automobilu tak, aby stále dobre sedelo na ceste, je to isté u 40-ky? -
« A co Tocca 2 ?
Mam ji taky, jezdi to vcelku hezky, ale ta auta tam jsou takove dvoulitrove hracky a neni to jako se ritit po trati Jaguarem XJR 15 nebo Mercedesem CLK ( i kdyz ty spis letaji ). Jinak jizdni vlastnosti jsou asi OK, protoze na rezim expert to je jeste horsi nez Viper Racing. -
Diamant 19.06.99 00:00
« Vselico
Mal som moznost s Octaviou s tymto motorom najazdit par desiatok kilometrov (mal som ju len pre seba na 4 dni). Co sa dynamiky tyka, tak je to asi najoptimalnejsi motor pre Octaviu (nestoji tak vela, ma uspokojivy vykon a vela nezerie). Testoval som aj spotrebu pri ustalenej rychlosti 70,90,110,130. Bola presne taka ista, ako pri Felicii s motorom 1,3 (+-1dl).
Takze vyborne vysledky. Samozrejme, ze v meste necakajte spotrebu okolo 7,5-8,0 l ako s Feliciou. Ale do tych 10 l sa zmestite. Podla mna je ta spotreba pocitana len pre vodicov s lahkou nohou (ako ja, lebo mne z praxe skoro presne vychadzaju katalogove hodnoty).
Ako vam asi svitlo z predosleho, mam Feliciu (combi). Tiez jednym ockom poskulujem po Octavii Combi. Ale velmi napato ocakavam aj novu Feliciu. Ta moze karty este poriadne zamiesat. A keby bola s 1,6/74 alebo nebodaj 1,6/88 to by bolo uz nieco. Vsetko vsak rozhodne cena a dizajn. -
Diamant 19.06.99 00:00
« Dizajn
Passat a Bora: tymto autam podla mna chyba styl a napad. Fakt su take nemastne neslane. Na druhej strane Golf IV ma podla mna najkrajsi "cumak" vobec. Inak pristrojovky typu Golf, Passat, Octavia su fakt take strohe. Ale parfektne sedia do ruky, to je fakt. Ale co sa dizajnu tyka, videl som uz aj krajsie. (To aj Felicia ma krajsi dizajn pristrojovky, len keby tam nebol ten lacno vyzerajuci plastik...) -
« Má někdo nějaké zkušenosti?
Četl jsem v Autoinzertu o tomto zvýšení výkonu a točivého momentu u TDI motoru, cena byla okolo 23.000,- a výkon něco přes 100kW, spotřeba by měla být prý jen o 0,5l větší ovšem co to s dělá s pohhonou jednotkou to by mě opravdu zajímalo.
Stejné provedení se dělá i u 1.9TDi66kW na 1.9TDi81kW.
Pokud někdo ví něco víc prosím pište. -
« Sraz atd.
Jestli se trhnu, tak na srázek přijedu, ale zaleží na počasí.Jestli bude zítra jak dneska, tzn. totálně k blití, tak nikam nejedu(prece si svyho miláčka neušpiním).Jinak se tady prestantě rafat, stejne to je k ničemu, nevim proč se takový téma zakladá, to je jak to s Carmou.Jo, maminčini hošánci, co nemaj na slušný auto, sklapněte ty svý zasraný klapačky a podte se bavit o tom, kdo koho kde drbnul a jak tesne, jak jste jeli po meste dve kila a tak, tyhle zabomyší valky jsou nudny.Svý milenecký spory si nechte na jinde.Jinak ta webpage s tema radama je fajn, tak se nenech Beranku tema buznama vytacet a pojd hodit řeč o autech. -
« Bez nadpisu
Vis, je zajimavy, jak se bavis nad tim, ze se tady obhajuju, kdyz se do me navazis.No nic, suma sumarum, vis uplny prdlajs o me, tak radsi mlc.S clovekem, kterej se bavi tim, jak lidem nadava a pak se je jednim dechem snazi znovu shodit jenom proto, ze se jim nelibi, ze tady o me lzes a pomlouvas me, se nema cenu bavit.Kdybych chtel, mohl bych zalozit uplne stejnou rubriku a pod nekolikama loginama ti tady taky nadavat a pomlouvat te.Nastesti nemam chut klesat tak hluboko.Tobe asi nic jineho nezbyva.BTW:Jestli si myslis, ze tady mam jedinej login, tak se mylis a mozna by ses divil.BTW2:Na nic z minula si neodpovedel, nezklamal si.Skoro diky. -
« Re: Lednicka
V kazdem pripade doma predchladit. Ony ty lednicky zase takovy vykon nemaji. Idealni je tam opravdu pridat tak 1 flasku 1.5 l s nejakym pitim zmrzlym na kost. *** Pri koupi bych si dal pozor na ventilator, aby nebyl hlucny a potom jak jestli je dobre ukotvene otocne drzadlo. Kvuli tomu jsem uz jednu lednici menil. Mozna by to chtelo i nejaky hlidac poklesu napeti na baterii, aby se nevybila, kdyz se zapomene odpojit lednice.*** A takova blbost na konec pro ty co nemaj lednice a jedou napr do Italie, kde je pisek. Staci zmrzlou flasku zabalit do novin a na plazi zakopat celou do pisku. Vydrzi to dost dlouho.