Příspěvky
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Nezařazené
« Ach jo
Myslel jsem, ze si se uz vypovidal, ale jak se zda, musis to ze sebe za kazdou cenu dostat.No tak se hezky vybrec, postezuj si, ono to bude dobry!1)I ja jsem si procital nasi diskusi a jedinou z invektiv, kterou jsem nasel byla "dusevni bridil" a za tim si stojim.Jak jinak totiz nazvat cloveka, ktery tady kazi diskusi, ostatnim vulgarne nadava(Anonym), neustale provokuje svymi pubertalnimi vylevy a za jeho nejvyssi cil patri nekoho vytocit?Promin, ale pokud si myslis, ze tohle je v poradku, tak je ta invektiva na miste.2)Jak skvely jsi psycholog, no to se musi uznat, delas si obrazek z nekolika prispevku, ale neuvedomujes si, ze v casti z nich je proste nadsazka a trochu toho, co se projevi prave diky anonymite internetu.3)Ze o pravu v praxi nic nevim?Hadam se o to snad s tebou?Ano, nevim, vychazim z pravni teorie, byt se muze lisit, to ovsem neznamena, ze jsou moje zavery spante, mozna, ze existuji pripady, kdy jsou neaplikovatelne, ale to se nevylucuje.Ze je za mymi zavery hodne psychologie je jasne, tak se netvar jako kdybych tvrdil, ze jsem pravnik.4)S tou vetsinou jsem bohuzel nehovoril, ale ty taky ne, takze nelzi!Naopak jsem hovoril s mnoha lidmi, kteri mi dali za pravdu.To ze si ty maily necetl, neni moje chyba, tak nedelej ukvapene zavery!5)No a ten posledni odstavec, to je skutecne argument par excelence, co ty o tom vis?! -
« Berane, Berane... II.
A ještě dodatek...
Nezdá se Ti, že těch šílenců co rozvíjí šílené teorie je okolo Tebe nějak moc? Až vyrosteš, tak možná pochopíš, že každý člověk s jiným názorem, než máš Ty nemusí být nutně psychopat. V případě dvou a více lidí, spolčení šílenci, co se proti Tobě spikli. :-)
P.s.: Nevím na co ses ptal! Musíš být konkrétní! Otázka typu: Jak jsi na to na všechno přišel je přinejmenším hloupá. -
« Berane, Berane...
Pročetl jsem si zpětně naší diskuzi a zazímco já jsem se od Tebe dozvěděl, že jsem duševní břídil, sračka, zakomplexovanej chudáček, *, parchant ujetej a blb, tak teprve po tom, jsem Ti napsal, že jsi blb a oslovil Tě vole! Žádné jiné nadávky jsem nepoužil.
Jediné nad čím se bavím je to, co jsi zatím nepochopil a až to pochopíš, tak spas se kdo můžeš. (Ty mi totiž nenadáváš a nerozčiluješ se proto, že bych Tě já štval, ale proto, že jsem Ti dokázal, že o právu v praxi nic nevíš, proto mi nadáváš a snažíš se sám sebe přesvědčit o tom, že jsem nějaký slabomyslný šílenec.) Že jsem Tě dostal a Tvoje teorie o svědectví, resp. tvrzení proti tvrzení, je zcestná a k ničemu, tj. i většina Tvých právních závěrů, pochopil tak jeden člověk z dvaceti. Většina lidí si přečetla Tvoje rady a naší diskuzi považovala za právnické žvásty, které jsou k ničemu. To, že to byla zásadní ukázka toho, že o právu v praxi nic nevíš postřehl jen málokdo.
Navíc jsi opravdový šílenec, co by se měl léčit, alespoň ambulantně a brát prášky. Schválně si přečti co píšeš v jiných rubrikách, když to zrovna není právní rada. -
« Re: Wrangler a spol
Nevim jak je na tom novej Wrangler s poruchovosti, ale ten starej co s nim litam neni az tak hroznej. Za rok co ho mam (r.v. 87) jsem musel koupit akorat vodni pumpu - to bylo za 11.000,-Kc vcetne kapaliny a prace - a to me prej vojeli :-). Ostatni opravy co jsem platil zavinili ty hobisti, co meli auto prede mnou a vrtali se v nem se sroubovakem - musel jsem to nechat uvest do puvodniho stavu. Jinak pokud bys uvazoval o starym Wrangleru, treba jen tak pro * na chatu nebo tak, tak se vyvaruj modelu 4.2 (ten mam ja). Je tam totiz elektronicky rizenej karburator a tricestnym katalyzatorm, coz az na vyjimky nefunguje tak, jak ma.
Jeste k tomu Macikovi - tak se tusim jmenuje ten clovek, co letos vyhral 24hours Red bull. Nevidel jsem jeho karu nikdy osobne, ale podle fotek nejezdi s Wranglem, ale s CJ7, coz je propastny rozdil. Je to predchudce Wrangla vyrabenej tusim do r.86, ma odolnejsi podvozek, jinak posazene teziste, zadne stabilizacni prvky na zadni naprave a pod. Snese ledasjakou akcicku v terenu narozdil od Wranglera, kterej neni off road (myslim, ze zarazeni do kategorie "fun car" je mnohem pripadnejsi). Jestli se chces ucastnit akci na tankodromech, tak zapomen na Wranglera:-) -
This link takes you to the Cape Town
home page. The border around the
graphic indicates that it is a link.
Check out this document's section on Background
Sound.
This link takes you to Dan's bit of
my Hurricane Mitch page.
"I think its time..." [Sound file
63K] -
« Úvod...
Benzín je čím dál dražší. Povinné ručení taky. O ceně práce v servisech radši nemluvit. Tak mě napadlo, že si koupím nějakou padesátku. Zatím jsem viděl Dandy a Mosquita. Můj laický názor je zatím ten, že Dandy je lepší a hezčí. Máte někdo s těmito "stroji" zkušenosti? Nemáte někdo adresy, kde se lze o těhle mopedech (nebo třeba i dalších, ale cenově snesitelných a přitom nových) dočíst více? -
« Re: Dizajn
Disajn je vec nazoru. Passat (limuzina) se mne libi velice, Bora je podle mne naprosto zbytecnym autem, nebot do mezery mezi Passatem a Octavkou se bude drazsi ale v mnoha ohledech i horsi (ve srovnani s Octaviou) Bora vtesnavat jen tezce. Bora je pro lidi, co nemaj na Passata a z nejakeho mn neznameho duvodu chteji za kazdou cenu mit na kapote misto znaku Skoda mit VW, dokonce i za cenu vyssi ceny a blbeho kufru. A to nemluvim jeste o dalsim konkurentovi Toledu. Pokud jde o kombiky, je Octavka stejne z cele VW nejhezci, abychom se vratili k disajnu. -
"-- skrytý --" 21.06.99 07:20
« Citroën Xsara WRC
Tak jsem četl ve SM (nenadávejet mi, ľe jsem četl Svět motorů, ale čtu ho), ľe uľ vyjela Xsara WRC. Jedinný co mě zarazilo bylo to, ľe Citroën chce Xsaru WRC homologovat pouze pro národní mistrovství, coľ se ale dostává do rozporu s pravidly FIA, kde automobilka, která chce homologovat automobil WRC musí přislíbit start v mistrovství světa (nejdříve jsou to čtyři závody, pak více a více, aľ musí absolvovat vąechny). Údajně taky existuje jakýsi zákaz soupeření v rámci koncernu PSA (Peugeot 206 WRC x Citroën Xsara WRC). No, tak uvidíme jak to s tou Xsarou dopadne.