Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Nezařazené

• « 00 Reagovat !

foto

21.06.99  15:27

« To> Fenix

Hele Fenixi! Neměl bys toho Freuda tak žrát!
  • 00 Reagovat !

foto

21.06.99  15:22

« Bez nadpisu

Co je hoši, vy se chcete dostat do TOP20? Ale je dobře, že do sebe mydlíte alespoň někde, kde nikoho nerušíte. I když je pravda, že určitě spoustu lidí mrzí, že nevidí pořádnou slovní bitku (pamatujete - Kremlicka, Kokotin apod.) Ty by byli blahem bez sebe a určitě by po této diskuzi onanovali celou noc!!!
  • 00 Reagovat !

foto

21.06.99  15:15

« Jde to?

Je treba menit elektriku? Nebo je lepsi tam dat rozdelovac starej? A jakej to bude mit vliv na vykon? Diky za kazdy prispevek.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.06.99  15:06

« Re: ND

Rikals, ze sportovni upravy, jak se da vytocit 136ka. Myslim, vylestit kliku, sani, snizit hlavu apd. A kolik to stoji.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.06.99  15:05

« Re: Wrangler a spol

No jasně, je to CJ7, ale ani ta není do terénu nic moc. Proto ten člověk přeąel na Patrola a dal na to boudu z původního CJ7 (ale podle lidí je to furt Wrangler).
  • « 00 Reagovat !

foto

21.06.99  15:00

« *

Řepáku, nech ho žít a hlavně na něj nechoď s logikou. V okamžiku, kdy takovéhohle týpka zaženeš do kouta, začne bejt agresivní.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.06.99  15:00

« Re: Jezismarjaaaa!!!!

Tak jest. A má za ségru Tigru. Copak to nechápeą? Opel na nás vąechny prdí. Jen z nás vytáhnout peníze.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.06.99  14:58

« Re: NFS4

Asi jo :)))) Jinak TOCA2 jsem hrál jen na PSX, ale bylo to dost dobrý - fakt simulace.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.06.99  14:14

« Re: Pro Pedra !!!

Muzes i tento patek (25.6.)? A ve stejny cas?
  • « 00 Reagovat !

foto

21.06.99  13:58

« Re: A k tomu dodatku

Já nepíšu, že jsi někdy psal, že je někdo psychopat, ale jakmile s Tebou někdo nesouhlasí, tak píše z cesty (27-05-1999 v 10:23), rozvíjí šílené teorie (27-05-1999 v 20:08) v Ženách za volantem - ať se to neplete. Ale v cyklistech, Kdykoliv a kde... a jinde by se toho našlo taky dost. Doufám, že Ti to jako odpověď stačí - prostě chvíli diskutuješ a potom o druhém prohlásíš např. že je šílenec.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.06.99  13:44

« Re: Ach jo

Teda Berane! To je ale drzost! Pochopil bych to, kdybys mi nadával někde, kde by si to neměl možnost každý přečíst, ale tohle...

Když jsme si psali v právní poradně, tak Ti mě přišlo trochu líto a když jsem se znovu objevil na inetu, tak už jsem nic jako Řepák nepsal. Původně jsem vůbec nečekal, že mě budeš považovat za právníka, ale nechtěl jsem, aby sis připadal jako vůl a tak jsem Ti udělal radost. :-)

Pak jsi mi v Ženách za volantem začal nadávat, ačkoliv jsem já nikomu nenadával, ale dobře, psali tam ještě další dva(?) anonymové, spletl ses. Já, jsem se jako Řepák zeptal "Kdo je u Tebe břídil?" a hned jsem byl sračka (12-5 15:21) - zdůrazňuju, že jenom proto, že jsem se Tě zeptal jako Řepák, tedy dotkl jsem se Tvého ega, o nic jiného nešlo. Jen tak na okraj: "Tak ty ses * ty parchante! Delas machry..." je úryvek z Tvého mailu!

Další důkaz toho, že si všechno vykládáš, jak se Ti hodí, resp. aby sis nepřipadal jako šílenec sám, je ta 4) - že lžu. Já právě naopak píšu, že tak jeden člověk z dvaceti chápe, že Tvoje rady jsou dobrý tip jak se zachovat pro právníka (který to stejně zná), nebo pro člověka co ví přesně kam až může zajít, co si dovolit, prostě v tom umí chodit. Těch devatenáct si myslí, že jsi superinteligent, co jim perfektně radí proti policajtům. Sohlasných mailů Ti opravdu mohlo přijít desítky, ale žádné od lidí co ví vo co go. Ty rady opravdu nejsou špatný, jenom některý části jsou vo hubu a zhruba polovina je pro člověka neznalého práva (hlavně v praxi) k ničemu. Proč třeba nadávat policajtům? Abys je nasral? Ap.
  • 00 Reagovat !

foto

21.06.99  13:10

« Bez nadpisu

BORDER=1 WIDTH=100 HEIGHT=82 ALT="[Design Details]"
    onmouseout="Design.className='HiliteOff'… /> onmouseover="Design.classNam
  • 00 Reagovat !

foto

21.06.99  13:03

« Jezismarjaaaa!!!!

Lidicky! Co rikate novemu Opelu Coupe? Ja si myslim, ze to neni uplne spatne, ale vydavat to za nastupce Calibry je vysmivani se motoristicke verejnosti!!! To je jako kdybych vzal Avii, sklopil plachtu a tvrdil, ze je to zavodni truck! Vzdyt to coupe je JEN Astra se sesikmenou zadi a nekolika drobnymi upravami! Muj zaver: HRUZA!
  • 00 Reagovat !

foto

21.06.99  13:03

« Bez nadpisu

• 00 Reagovat !

foto

21.06.99  12:44

« Pokus

o rozpumpování diskuse o podle mne nejlepším simulátoru Formule 1 všech dob. Hraju MGPRS2 každou volnou chvíli, každou noc, prostě skoro pořád a rád bych slyšel názory dalších takto poznamenaných čechů (slováků, moraváků, poláků, romů, maďarů ...). Dělá lepší kokpity Sergio del Rosso nebo Tel? Jsou nejlepší časy z of. stránky dosažitelné? apod... Když tahle rubrika chcípne taky se nic nestane.
  • 00 Reagovat !

foto

21.06.99  12:36

« NFS4

Poslouchám jak se rozplýváte nad nfs4. Asi mi nějaká svině podstrčila úplně jinou hru a napsala na to need for.... To co mám já je jako simulace naprosto nepoužitelný: auta po silnici poskakujou, do zatáčky se nasouvaj místo aby zatáčeli, škubnutí za volant v nejvyšší rychlosti nevyvolá příšernej smyk a karambol jak by se asi dalo čekat. Grafika je jako vždycky téměř dokonalá, rozhodně nejlepší z autíčkovejch her, o to víc mě děsí jízdní vlastnosti aut. To opravdu všichni vývojáři od EA jezděj do práce na kole?
  • 00 Reagovat !

foto

21.06.99  12:09

« Bez nadpisu

• 00 Reagovat !

foto

21.06.99  12:04

« Bez nadpisu

• 00 Reagovat !

foto

21.06.99  12:03

« A k tomu dodatku

Mohl bys mi pripomenout, kdy jsem tvrdil, ze clovek s odlisnym nazorem je psychopat?To slovo jsem nikdy nepouzil a tohle slovni spojeni take ne, takze drzme se toho, co zde padlo, ano?Opravdu je ta otazka hloupa?Tedy konkretneji.Proc se domnivas, ze si myslim to, co mi predhazujes napr. ze si myslim, ze clovek s odlisnym nazorem je psychopat.Vis, je velmi zaludne a mylne si myslet, ze kdyz nesouhlasim s tebou nebo s dalsim clovekem, ze nesouhlasim s celym svetem!Jak absurdni!A vubec, proc si napr. myslis tohle?
  • 00 Reagovat !

foto

21.06.99  12:03

« Bez nadpisu

Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…