Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Nezařazené
-
« Re: To Beranek
Cau, tak jsem se na tebe tesil ze te uvidim na srazu a ono nic.... Halt je lepsi asi hazet tezky slova pekne v bezpeci anonymity Internetu nez si popovidat mezi 4(i vice) ocima. Tak snad priste.
Jo a cist tuhle rubriku je super zazitek. Nazory na tebe, pak tvoje obhajoby .... pokracujte dal(Repak do toho!!:-)). -
« Re:
No já snad padnu! Přesně jsem čekal, že to řekneš! Nepřekrucuj pořád, co jsem napsal - samozřejmě, že jsem to tím myslel, ale jako dejme tomu synonymum pro třeba toho šílence (šílené teorie). Ty jsi na to napsal, že si nikdy nepoužil konkrétně tohle slovo.
To vim taky, že neznáš Fenixe! Psal jsem Fenixovi, že Freud je Tvůj kamarád, jako *. -
"-- skrytý --" 21.06.99 15:58
« Re: Citroën Xsara WRC
Snad půjdou vlastním vývojem !!!, protože v rámci koncernu PSA by mohli spolupracovat ne? No ale je škoda, že to zatím myslí vážně pouze s národním mistrovstvím. To se jim vyplatí, celej vývoj, to jsou nemalý prachy, ale jenom pro domácí šampionát? Byla by to velká škoda. A Renault? Od Maxi Mégane jsem o něm neslyšel. Čím více WRCéček, tím by to bylo lepší,konkurence nabitější a zajímavější. (v tu chvíli bych nechtěl být v kůži Octavií WRC). Mimochodem, co Octavie WRC na Bohemia Rallye? -
« hmm, zacina to bejt nudny
Tak hele, kdyz reknu Anonymovi, ze je dusevni bridil(protoze tam sproste nadava) a na mobil mi prijde SMSko od tebe, ze prej kdo je u me dusevni bridil, tak i cvicenou opici napadne, ze ses to asi ty, ne?No a k tem nadavkam v mejlu:ano, napsal sem je, protoze sem na tebe byl nastvanej, protoze si delal kdovijakyho pravnika ze sebe.Tak proto.Ad 4)No jiste, tady nema cenu to dale rozvadet, to je vec nazoru.Ad 5)Moje stranka se od doby, kdy si ji naposledy cetl dost zmenila.No jo, bylo tam par bludu, ale hodne sem to upravil.Takze nikomu neradim, aby nadaval policajtum, jen tam tvrdim, ze to neni trestny, tak to neprekrucuj!
(vzkaz pro JP:"Nevim, kde beres tu drzost mouzivat nasi stranku pro svoji klamavou reklamu")