Příspěvky
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Nezařazené
« +
No chlapci,myslim ze tento topic sa zvrhol na chvalospev najroznejsich elektonickych zariadeni ktore oberaju o radost z jazdy.Podla mna su to *-sine ABS-ktore polovicu jazdeckych chyb vyriesia za zelenaca.Ja to na svojom aute nemam ani nechcem.BTW clovek ktory si kupi Volvo C70,tak ako moj brat,je podla mna *,za tu cenu najdem 100krat lepsie auto-aj som mu to hovoril ale poradit si nedal. -
« Cosworth -
1. Buď rád, že je tam odkaz na tvoji stránku, alespoň se na ni někdo podivá.
2. Pojmem "identické provedení" mám na mysli barvu karoserie, vnitřní provedení a doplňky. O stavu tachometru a počtu koní jsem si napsal svoje.
3. Každopádně nabídka platí až do odvolání.
JP -
« Re: Volvista
Priznávam sa už sam sa viezol na úplne všetkých momentálne vyrábaných Volvách, dokonca aj očipovanej S40 T4 a S80 T6, ale na V70R AWD som sa ešte neviezol. Za chvíľku sa dopracujem aj k tomu a potom ti dám definitívne vedieť! Spolahni sa. Inač nevieš to s tým DSA? Všade píšu len že to je systém jazden stability, ale to je všetko. Okrem Volv som mal možnosť otestovať aj BMW 750iL, 540, M3, 328. Bavoráky majú čosi doseba, amozrejme Volvo to nie je. Otestoval som prakticky všetky MB, ale čo ma v poslednej dobe fakt chytilo za srdce (okrem C70), bola A TT, poprdeli auto, myslím si, že sa Audine veľmi vydarilo. Momentálne sa ale teším na Saab 9-3 Viggen!!!! -
Dobry, ja ti verim. Tak mne napadlo - kolik jsi za to vsechno vlastne dal ? Taky mne neni jasna ta hlaska s velkym napisem SKODA na prednim okne - to teda porad couvas nebo co ? Nebo mas na strese periskop ? Ale to, ze tam nemas stresni okno - to je velky nedostatek. A nerikej, ze nemas el.ovladani sedadel ? Par stovek tisic navic ... co to preci je:-). Ale jinak nic proti tobe ani tvymu autu, at ti to pekne jezdi. -
« Re: Re Menzl: o kolecko vic....o kolecko min
No musim rict, ze to ta impreza turbo vzadala po jedne ze zatacek projetych 170 km/h, kdyz jiz predtim neuspesne zkousela predjizdeni.. Ozzy verit mi nemusis donutit te nemuzu.. Jenom tak na okraj Impreza ma sice svych 218 ks a je to 4x4 to je fakt, na druhou stranu na suchu je jedno jestli mas 4x4 nebo FWD.. a pokud nejsi dobry ridic (a to ten co ridil to Subaru rozhodne nebyl podle toho co vyvadel) tak ti ujedu a staci mi na to i automaticka prevodovka a 142 ks