Příspěvky
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Nezařazené
« Re: TO radimbo
sorry, klepnul jsem nahodou na enter...
takze par rad:
nepouzivej v nazvech ceske znaky
nazvy souboru a adresaru pis stejnymi pismeny (vetsina lidi pouziva mala pismena) - nektere systemy nepovazuji male a velke pismena za stejna, takze musis dodrzovat naprosto presne pouziti malych a velkych pismen v nazvech souboru i v odkazech ve zdrojaku
je dobry ze mas rozliseni 1024x786, ale povazuje se za slusne aby se stranky vesly na sirku cele na obrazovku pri rozliseni 800 x 600
asi bych nahledy fotek rozdelil postupne na nekolik stranek - tohle mnozstvi najednou je dost narocne na vykon pocitace pri posunovani stranky a je to i dlouhe nez se to vsechno natahne do pocitace (ne kazdy je na 2 Mbit lince jako ja :-)
vic me toho zatim v souvislosti s tvoji strankou nenapada. Nazdar. -
« Re: Foto ze srazu Škodováků !!!
Musim rict, ze mi to taky nefunguje. Tvrdi mi to, ze soubory neexistuji - pritom kdyz dam jen adresu adresare s fotkama tak mi to vypise seznam vsech fotek. Jedine, co podle me muze byt pricinou tohohle problemu je ses s prominutim ta prasarna pouzivani v nazvech ceske znaky - to se fakt jen tak nevidi. Pamatuj na to, ze ne kazdy ma windouzy a server bezici na eNTyckach. -
« Re: To audis
Aby nevznikaly zmatky, doporučuji nazývat 4-kolky jejími pravými názvy, nebo pravými názvy systému(Haldex, TorSen, Volvo-AWD), ne nějaké RWD, AWD, 4x4 atd.( to se můžeme hádat doneekonečna kvůli banálnímu nedorozumění). VOLVISTO: Co jsi myslel tím, že A4 je nebezpečná a nejlepší je A8 apod.....? -
« Re: Jde to?
JDE TO!
před 5 lety jsem to absolvoval, koipil jsem si 105 M, vyhodil celej motor a vsadil motor z Favorita 136, musel jsem dát jiný sací a výfukový potrubý, karbec, vyměnit ozubenej věnez na setrvačníku, taky jsem dal elektronický zapalování. vodní a benzínová pumpa zůstaly původní.
Pak mi to na čtyřku lítalo 150. -
"-- skrytý --" 23.06.99 07:51
« Re: Foto ze srazu Škodováků !!!
Poslyš Radimbo, nechci ti do toho kecat, ale....Sice ti to funguje, ale možná by bylo dobrý ty "malý" fotky opravdu zmenšit, aby se nemusely do tý velikosti tahat ty velký. Tím pádem ten malej má stejnou velikost jako ten velkej. Jestli to tak máš, tak sorry a já to mám kurevsky pomaloučký. Ale jinak tam sou dobrý fotky. -
« Re: Najodpornejšie autá?
VOSA-ty geco,co to pises za *?zatial co ty si sa hral s Matchboxom C70 ja som bratove Volvo s ubohymi 240hp smykal v dvojke cez rucnu zakrutou, rozumies?a trvam na tom ze za tie love je to *,pretoze s tym skusenosti mam.1 700 000 korun za taku sracku? uz len debilny taliansky Fiat Coupe Turbo lacnejsi o 600 000 to Volvo zotrie kedykolvek a hocikde+ma aj lepsi design,nehovoriac o inych autach.
FWD - Front Wheel Drive - pohon předních kol,
AWD = 4WD = 4x4 - All (Four) Wheel Drive - všechna kola. ..... C70 T5 opravdu nemá konkurenci - ve své třídě,(tj. střední až vyšší střední) navíc má těžko definovanou eleganci, která mění ohyzdně hranatou řadu S v kouzelné kupé . nemůžeš ho srovnávat se speciálním sportovním kupé pochybné kategorie (Fiat Coupe), ani se supersportovním kupé jako Porsche, ani se supernadupanými sedany s přídomkem S, M, AMG atd. jediné možné srovnání by mohlo být (s hooodně přivřenýma očima, je o něco níž a je to sedan -) s Accordem Type R. Je o cca 800 000 levnější, shodný objem, ale nepřeplňovaný, zrychlení horší o 0,3s - čert to vem´, výkon o 20 kW menší, maximálka o 22km menší - co na tom záleží, ale nevím nevím, co by volvo říkalo na zběsilý zátah Hondy ve vysokých otáčkách s ostrou vačkou? Spotřeba ale o 1,2 l menší. Sportovní sedadla Recaro, o 22l větší kufr, téměř dokonalý podvozek, o motoru nemluvě, vypiplaná převodovka. Tyhle dvě auta nabízejí prostorově téměř to samé, motorově také, o podvozku volva nemám info. U mě by byla Honda jasná volba, zbylo by mi 700 000, což by bylo ještě na přibližovalo (třeba "jen" alfa 156, nebo ještě jeden accord, nebo prostě cokoliv za 700 000)pro přítelkyni, nebo - na nějakých 50-60 let bezín zadarmo (za ušetřených 700 000). ..... ALE TOHLE FAKT DO RUBRIKY NEJHNUSNĚJŠÍ AUTO NEPATŘÍ.