Příspěvky
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Nezařazené
« Re: Spotřeba ve městě bude nad 3,5 l.
Urcitym zpusobem jsem se podilel na vyrobe tech parafrazi na sportovni Aerovky z Autoexclusiv 2/98 a vím tedy, ze lze ziskat SPZ i na vozidlo "doma postavené". Ale za naprosto utopickou povazuji Petrem uvadenou kombinaci technických a ekonomickych vlastnosti jeho navrhu. -
« Re: Co vy na to?
Myslím si, že 1.2 16V je tozhodně zajímavější jak stará 1.4. Bravo/Brava není zas tak těžká(ý), takže ten motor s ní(m) umí slušně hnout. Ta 1.2 je překvapivě pružná, ale na závodění se zrovna moc nehodí. Myslím si, že to není špatná investice,tzn. dobrý poměr cena=výkon. A taky za ty peníze má člověk novej motor a výkon dostačuje. Taky menší objem šetří kapsu při pojištění. Ale i přesto to platí stará známá, že objem ničím nenahradíš. Kdo chce " raketu " musí jít s objemem ( a penězma) hodně nahoru. Ahoj Radim -
« Re: Escort 1.8D
Ten dieselovej motor není zrovna ten nejlepší. Má totiž špatně vyřešený chlazení 4. válce ( připíkají se pístní kroužky ). A u Sierry 1.8 TD je to díky turbu ještě horší. Jsem automechanik a tyhle problémy řeším poměrně často. Hlavně majitelé Sierry v TD brečí a tvrdí, že jim auto vydrží tak 30-40 tisíc km. A srovnávat 1.8 D s 1.4 se prostě nedá. Diesel nemá špatnej tah, ale chybí mu živost, tzn. že koně ( přesně 11 koní ). Ten diesel je na tom podobně jak 1.3 ( 44kW - 60 koní ). A potom je tady ještě ten nepříjemnej dieselovej hluk. Ahoj David -
« Re: Zážitek
Jednou si to jedu v Calibře do Prahy.A stopařky.Hned dvě.U Kolína.Ochotně zastavím a beru je.Jedem , příjemná cesta , pokecáme , muzika v aute proste supr nalada.Holky typuju na 22 a 25.Supr baby.A pak to přišlo.Začalo téma sex.Dávaly mi návrhy.Jináč to nemohlo dopadnout.Zastavili jsme na polni ceste.Jedna mi začala rozepínat kalhoty,vyndala ho a začala k..... No krása.Druhá se přidala.Asi dvě a půl hodiny jsme se dobře zabavili.Ještě ted sem vzrušenej.Timto Vás chci holky požádat,jestli si to přečtete,ozvěte se mi.Mužem to zopakovat.JOŽIN -
« Nazdarek Hrusko a spol.
Pokud to teda nejsi jenom ty. Popr. druhej vul co sedi vedle tebe. Nevim, kde jsi prisel na tuhle adresu, ale bud si jistej, ze tady a kdekoli jinde nikoho nenaseres. Maximalne na tebe zareaguje podobnej pubertak. Proc myslis, ze vlasy na zeleno si barvi jenom maximalne adolescenti okolo ...nacti. Aby si jich nekdo vsimnul - je to stejny, jako by sli po ulici nahaty. Na jejich nazory nebo uchylnosti kazdej kasle. V nejlepsim pripade rekne par slov, zakrouti hlavou a hned na to zapomene. P.s.: Nemas pri tech kecech neco jako orgasmus (jestli jo tak si zajdi k psychousovi at ti da neaky prasky). -
« Re: K.... Předtím zelenou, teď červeně
Ale, milá zlatá, jak jistě víš, tvůj monitor zpracovává barvy v takzvaném formátu RGB (tedy Red-červená, Green-zelená a Blue-modrá). S toho jasně vyplívá že k tomu, aby počítač správně pochopil tvé přihlášení musíš použít VŠECHNY TŘI barvy. Takže svůj podpis ještě jednou obtáhni modrou fixkou a už bude vše v pořádku. Svůj podpis můžeš posléze z monitoru smazat pomocí normálního odlakovače na nehty. Ale pozor, podpis smaž až po ukončení práce v této kavárně, jinak bys zde byla za ANONYMA, a to bys jistě nechtěla.