Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Nezařazené

• « 00 Reagovat !

foto

17.02.99  13:22

« Re: anonym x login

SUPER!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

17.02.99  13:19

« Re: anonym x login

OK, tak koukám, že jste se shodli, že by anonymové neměli mít možnost psát, ale jen číst. Zdá se mi to jako rozumný nápad, takže to předám našemu webmasterovi, aby to tak udělal. Do týdne to snad tak pojede.

Tomáš Redakce.

• 00 Reagovat !

foto

17.02.99  13:19

« Blbec je odrůda nezmarná ...

Teda ne že bych v tématu s takovýmhle názvem nečekal teenagery, ale 14-ti letý chudáčky co ani neví jak se to drží u čůrání jsem tady fakt nečekal ... jo anonyme ten Playboy držíš obráceně ..
  • « 00 Reagovat !

foto

17.02.99  13:18

« Re: Upresneni

Nevim co myslis jizdou bez turba...
    Jinak specifikuj co za materialy chces, kdybych ti mel poslat cely ten balik asi by se ti nevesel do schranky. Moje adresa je rsilhavy@oavm.cz
  • « 00 Reagovat !

foto

17.02.99  12:47

« Re: A6

Jak vubec funguje ten Tiptronic?
  • « 00 Reagovat !

foto

17.02.99  12:34

« Re: Duvod?

Pravidelne zastavujou pouze ridici, kteri stopem drive nebo nyni dost cestovali. Vim to z vlastni zkusenosti, vzdycky se totiz ridice zeptam, jestli nekdy jel stopem. Ja osobne zastavim vzdycky, kdyz mam v aute misto. Nekdy mam pri zastaveni takovej divnej pocit, ze ten clovek nevypada zrovna nelip, ale jeste se mi nestalo, aby nekdo delal za jizdy problemy.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.02.99  12:28

« Re: Super 2.9 i aut.

Necetli jste nahodou prosincovej Penthouse?Tam vo nem byl clanek.Fakt super kara.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.02.99  12:17

« Vole !!!

Jestli jsi to nepochopil, tak koroze je to co se objeví na autě časem. Takže současný modely budou rezaví dost často. Mj. nechápu, proč to omezuješ na střední třídu, nechceš to omezit třeba i na konkrétní SPZ - mimochodem rezaví už někomu ty nový? :-)))
  • 00 Reagovat !

foto

17.02.99  12:12

« Bez nadpisu

Zaujimalo by ma, ktore zo sucasnych modelov (strednej triedy) najlepsie odolavaju korozii a aky vplyv ma metaliza - vratia sa naklady v podobe dlhsej zivotnosti ? Dakujem za prispevky
    P.S.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.02.99  11:53

« Re: zkušenosti

Jestli myslis Noisekiller od Rockford Fosgate, tak se podivej na www.eurospace.cz - seznam distributoru. Zkusenosti s nim nemam, ale existuje dost jinych levnejsich nahrazek(samozrejme ne tak ucinnych).
  • « 00 Reagovat !

foto

17.02.99  11:47

« Re: Hurá

Jé, Carmagedon dospěl a zmoudřel!!! No téda - to je poslední od koho bych to čekal. No jenom jestli se nepřevlékl za nějakýho anonyma. Nebo Ti ujel vlak?
  • « 00 Reagovat !

foto

17.02.99  11:46

Takže holky,
    vyberu si jednu zvás a budeme mrdat.
    Udělám se ti do kundy. Jsem nadrženej, takže mám v sobě hodně mrdky,budu dost hekat, doufám že se taky uděláš a budeš řvát. Budu Ti taky lízat kozy a hladit stehna, budu po nich sjíždět tvářema.
    Pak se těším, jak ti zabořím ksicht do kundy a budu vylizovat tvůj maz. Ty mi na oplátku můžeš sát *. Doufám, že se ti ti bude líbit. Uděláme několik čísel.Ucejtíš v kundě i mý prsty.
    Můj * se těší jak bude potom kmitat mezi tvejma vemenama a ty budou krásně pleskat!!!
    MRDÁÁÁTTTT!!!!!!
    Tvůj mrdák
  • « 00 Reagovat !

foto

17.02.99  11:32

Nic se mnou není, jenom se mi nechce reagovat na stupidity, kterejma se tu zabejváte. Čau, ptáci.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.02.99  11:28

« Chladič

Šup sem z archívu! U 110L se mi odpaří teď v zimě tak litr kapaliny na 1000km - chladič vypadá OK nikde nic neteče. Je to běžný, nebo to mám prohlížet znovu?
  • 00 Reagovat !

foto

17.02.99  11:23

« zkušenosti

Máte někdo zkušenost s výrobkem "Killernoise"?
    Je to účinné?Kde se dá koupit v okolí Ostravy?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.02.99  11:18

« Re: Už zase jedu

Hele, víš, já fakt nevim, ale zdá se mi divný, že u auta s rozvodem OHV by ti přeskočil rozvodovej řetěz. Tomu fakt nerozumim. Jestli mi to někdo vysvětlí, tak budu rád.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.02.99  11:09

Jo, je to takovej náš maskot. :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.02.99  11:08

Ty už di taky do * i stim svym velkym N. Že tě to nepřešlo ty CarNagedone.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.02.99  11:06

Stejně by mě zajímalo co je s Carmagedonem.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.02.99  11:03

Carmagedon je mrtev! Ať žije Carmagedon!
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…