Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Nezařazené

• « 00 Reagovat !

foto

17.02.99  13:53

« Re: Anonymové - END !!!

NABREC SULINE
  • « 00 Reagovat !

foto

17.02.99  13:52

« Re: Ujetej anonym s Playboyem

Hledas hnidy.Takhle si predstavujes diskusi?Tim, ze se budes chytat slovicek?Hmm a na vic nemas???Vyjadril jsem se na poprve jen prilis tolerantne a ted sem proste pritvrdil.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.02.99  13:52

« Anonymové - END !!!

Jeątě ľe anonymové přestanou dělat témata a přízpěvky !!!!!!!!
  • 00 Reagovat !

foto

17.02.99  13:49

« FOR BERAN

Tak tady sem připravil něco pro BERÁNKA.
    Užij si to tady.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.02.99  13:48

« Re: Zvýąení výkonu

Moje první auto taky byla 1000 MB - měl jsem na blatníkách jeątě ty veliký oválný vstupy, a kdyľ jsem tam dal elektrickej větrák, tak mi to chladilo docela dobře (ne ovąem v těch pařákách letních). Měl jsem MB, který bylo vyvezený do Německa (mělo varovný signál - 4 blinkry, svíčky BERU, BOSCH relátka apod.) a potom řivezený zpátky do Čech. Měl jsem k tomu dokonce kníľku na obsluhu v němčině.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.02.99  13:46

Cituji: "Proc si vy sexualne neukojeny nezalozite nejaky specialni tema s patricnym nazvem a tam si to nevyrikate?" Tochces byt pravnik?
  • « 00 Reagovat !

foto

17.02.99  13:44

« Re: Kdo poradí?

Travexi! Kolik chceš za ty sedačky?
  • « 00 Reagovat !

foto

17.02.99  13:43

Mas pocit, ze tohle tema je pro sexualne neukojeny???Ja ne.Chtel jsem tim rict, aby se sexualne neukojeny ukajeli jinde a ne na Diskusnim foru o autech.Vis co, na www.chat.email.cz je taky tema "Sex".At tam vsichni uchylaci vypadnou, tady je to vo autech.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.02.99  13:41

« Re: Zvýšení výkonu

Jeste jednou na tema elektrickej vetrak misto mechanickyho.
    V my stary 1000MB to fachalo dobre (ne v lete) stacilo pridat kapsy na blatniky a uz to balo o necem jinym.
    Zkousel jsem to i na svym 110R, ale ani s olejovym chladicem neni elektrika ze 120 schopna uchladit motor jakmile je venku pres 25Celsia. Ted pouzivam el. vetrak z nejakyho japonce (dost velka vrtule - 10 lopatek) a nema to chybu.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.02.99  13:40

« Re: anonym x login

Je ovsem nutno podotknout, ze kdyz tady nekdo otravoval a mel pitomy kecy, tak to byli vzdycky anonymove.A ze klesne pocet prispevku?S ohledem na jejich uroven od anonymu, to zas takova skoda nebude.Mozna ze ta registrace leckteryho anonyma-vtipalka-uchylaka odradi.A za to, to stoji.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.02.99  13:40

Ale Beranku, vždyť tohle je téma pro sexuálně neukojený. Proč by se mělo zakládat další? Protože sem píšeš i ty?
  • « 00 Reagovat !

foto

17.02.99  13:38

Moc bych se neradoval, klesne počet přístupů i příspěvků. A větší přehled v tom stejně nebude. Místo desítek anonymů tu budou desítky příspěvků s nic neříkajícími jmény. Když je jmen míň, tak se lidi znaj, ale takhle to bude nepřehlednější.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.02.99  13:35

« Re: Kdo poradí?

jestli chces kozeny sedacky ze 110LS tak majlni
    travex@usa.net
  • « 00 Reagovat !

foto

17.02.99  13:35

Uz bezim naladovat, abych byl ready na hon na anonymy.Vytahnu ze skladu BFG 9000 a bude.Tady vam ,anonymove, IDDQD a IDKFA nepomuze!
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.02.99  13:34

« HURÁ

Zavládne tu alespoň trochu pořádek. Už se těšim, až se nebudu muset brodit anonymáckejma dotazama a přiblblejma kecama. Takže zkráceně ---DÍKY---
  • « 00 Reagovat !

foto

17.02.99  13:32

tak, tak Beránku 100% souhlas .. konečně od příštího týdne bude povolen odstřel anonymů ... DOOM, DOOM, ANONYMDOOM ...
  • « 00 Reagovat !

foto

17.02.99  13:30

« Re: Tesneni na S 110 R

pokud nevadi, ze je bez kovoveho ramecku tak bez problemu v Autoskle Trojicka (nevim na jake je auto). Mne tam pretesnili predni okno a nema to chybu...za ty prachy....
    travex@usa.net
  • « 00 Reagovat !

foto

17.02.99  13:29

Jste perfektní vy chlopi z AUTO.CZ, že dáte i na hlas lidu ...
  • « 00 Reagovat !

foto

17.02.99  13:27

« Ujetej anonym s Playboyem

Ten anonym zrejme trpi nejakym komplexem.A aby se aspon trochu ukojil, tak tady pise takovy obscenosti.Proc si vy sexualne neukojeny nezalozite nejaky specialni tema s patricnym nazvem a tam si to nevyrikate?Nebo snad neni dost XXX stranek na netu, ze s tim lezete jeste sem?Tak si sbalte svejch pet svestek a VYPADNETE!!!Nikdo tady na to neni zvedavej.
    BTW:Vsimli jste vy anonymove, ze uz asi od pristiho tejdne nebudete moc psat?To bude uleva.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.02.99  13:27

« Re: Snížení hluku a zlepšení vlastností motoru.

Nevim jestli to zkouse i nekdo z Vas, ale mne pomohlo (krome molitanu, pen a dotahovani) preriznuti trojuhelnikoveho drzaku vyfuku (pulmesic). Staci vytvorit pres obe ramena drzaku mezeru tak 4 mm a opetovne spojeni pomoci gumoveho pasu velkych podlozek. Zabira to dokonale, zmizi pazvuky kolem 2-2,5 kilootacek.
    travex@usa.net
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…