Příspěvky
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Nezařazené
"-- skrytý --" 17.02.99 13:48
« Re: Zvýąení výkonu
Moje první auto taky byla 1000 MB - měl jsem na blatníkách jeątě ty veliký oválný vstupy, a kdyľ jsem tam dal elektrickej větrák, tak mi to chladilo docela dobře (ne ovąem v těch pařákách letních). Měl jsem MB, který bylo vyvezený do Německa (mělo varovný signál - 4 blinkry, svíčky BERU, BOSCH relátka apod.) a potom řivezený zpátky do Čech. Měl jsem k tomu dokonce kníľku na obsluhu v němčině. -
« Re: Ujetej anonym s Playboyem
Mas pocit, ze tohle tema je pro sexualne neukojeny???Ja ne.Chtel jsem tim rict, aby se sexualne neukojeny ukajeli jinde a ne na Diskusnim foru o autech.Vis co, na www.chat.email.cz je taky tema "Sex".At tam vsichni uchylaci vypadnou, tady je to vo autech. -
« Re: Zvýšení výkonu
Jeste jednou na tema elektrickej vetrak misto mechanickyho.
V my stary 1000MB to fachalo dobre (ne v lete) stacilo pridat kapsy na blatniky a uz to balo o necem jinym.
Zkousel jsem to i na svym 110R, ale ani s olejovym chladicem neni elektrika ze 120 schopna uchladit motor jakmile je venku pres 25Celsia. Ted pouzivam el. vetrak z nejakyho japonce (dost velka vrtule - 10 lopatek) a nema to chybu. -
« Re: anonym x login
Je ovsem nutno podotknout, ze kdyz tady nekdo otravoval a mel pitomy kecy, tak to byli vzdycky anonymove.A ze klesne pocet prispevku?S ohledem na jejich uroven od anonymu, to zas takova skoda nebude.Mozna ze ta registrace leckteryho anonyma-vtipalka-uchylaka odradi.A za to, to stoji. -
« Ujetej anonym s Playboyem
Ten anonym zrejme trpi nejakym komplexem.A aby se aspon trochu ukojil, tak tady pise takovy obscenosti.Proc si vy sexualne neukojeny nezalozite nejaky specialni tema s patricnym nazvem a tam si to nevyrikate?Nebo snad neni dost XXX stranek na netu, ze s tim lezete jeste sem?Tak si sbalte svejch pet svestek a VYPADNETE!!!Nikdo tady na to neni zvedavej.
BTW:Vsimli jste vy anonymove, ze uz asi od pristiho tejdne nebudete moc psat?To bude uleva. -
« Re: Snížení hluku a zlepšení vlastností motoru.
Nevim jestli to zkouse i nekdo z Vas, ale mne pomohlo (krome molitanu, pen a dotahovani) preriznuti trojuhelnikoveho drzaku vyfuku (pulmesic). Staci vytvorit pres obe ramena drzaku mezeru tak 4 mm a opetovne spojeni pomoci gumoveho pasu velkych podlozek. Zabira to dokonale, zmizi pazvuky kolem 2-2,5 kilootacek.
travex@usa.net