Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Nezařazené

• « 00 Reagovat !

foto

18.02.99  11:09

« Re: Nechápu Vás.

Beranku 100% souhlas chlapče a pro AUTO CZ ... díky hoši, na MaMe to funguje taky tak, že se anonymové (tam NUMERA) nemohou dostat do diskuse a je tam jenom pár šašků co se potřebují ukázat a ne mraky anonymních blbců
  • 00 Reagovat !

foto

18.02.99  11:02

« Náhradní díly

Četl jsem, že někdo sháni sedačky do škodovky. Já jsem původně sháněl taky nejaké díly a nakonec bylo nejlepší obrátit se na autorizované prodejce. Teď jak vykupují S1000 - S110 za 20000 při koupi novýho auta, tak starý potom odvážejí na šroťák. Po dohodě s vedením servisu jsem si mohl vyměnit díly které jsem chtěl za jiný, jen muselo auto zůstat kompletní. Navíc světe div se, nechtěly za to žádný prachy.
  • 00 Reagovat !

foto

18.02.99  11:02

« Daląí linky

[odkaz]
    [odkaz]
    [odkaz]
    [odkaz]
    Jinak test Noisekiller byl v německém Car&Hifi 5/95
  • 00 Reagovat !

foto

18.02.99  10:59

« Bez nadpisu

Původně Nová Paka, teď Frýdek - Místek, ale jnak pracuju a internetím v Brně.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.02.99  10:58

« Pro vsechny anonymy

BYE,BYE!!
  • 00 Reagovat !

foto

18.02.99  10:52

« Řidč i stopař

Omlouvám se, nějak se to sem dostalo 2x.
  • 00 Reagovat !

foto

18.02.99  10:50

« Bez nadpisu

Honda Accord Type R
  • 00 Reagovat !

foto

18.02.99  10:49

« Řidič i stopař

Za studií jsem velice často jezdil stopem. Nejdříve jsem 3 roky jezdil trasu Moravská Třebová - Hradec Králové - Nová Paka a potom 5 let Brno - Svitavy - Hradec Králové - Nová Paka a zpět. Dá se říci, že za studií v Brně, jsem vlaku použil tak 2x do roka. Na stopa jsem si nemohl nikdy stěžovat. Je fakt že při cestě do Brna jsem asi 2x musel použít ze Svitav vlak. Bylo totiž už hodně v noci a navíc příšerná kosa.
    V průběhů studií v Brně jsem si pořídil cenově dostupné auto - Škoda 100L. Pokud jsem měl místo a stopaři nestáli na hodně nevhodném místě, tak jsem se snažil (a snažím) zastavit. Jako řidiči se mi ještě nestalo, ža bych měl nějaké problémy. Jako stopař jsem zažil jednu bouračku, odneslo to jenom auto, ve kterém jsme s kámošem jeli a jednou jsem měl s jiným řidičem docela strach jet. Měl staršího žigulíka a jel občas při předjíždění dost nebezpečně.
    Jinak mám stop strašně rád. Přirovnal bych ho určitému druhu sportu a možná je to i koníček či snad vášeň. STOPU ZDAR.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.02.99  10:38

« Re: CIVIC 5D - pro Riehelense ohledne kroutaku !!

Hele objem je nenahraditelnej, ale proste to neni vsechno.....rozhodne se s tebou nepru, jen neco dodavam....kazdopadne ten objem a cela konstrukce motoru o velkem objemu je proste kompromisem kuli zivotnosti a spotrebe. Kazdopadne si vsimni ze ve WRC uz se totalne upustilo od velkych objemu a zene se to vsechno prave pres kroutici moment a to vetsinou u dvou litru. Takze neco na tom bude, ale u seriovych motoru mas samozrejme pravdu.....
  • « 00 Reagovat !

foto

18.02.99  10:20

« Re: CIVIC 5D - pro Radima ohledne kroutaku !!

Hele je jasny, ze to bezny motory nemaj, ale treba Honda Civic 1.4 ma dost slusnej kroutak, ale jinak je to samozrejme trosku problematicky. Kazdopadne az budu mit od Motor Exceku udelanej motor, tak to moje Fabo bude mit neco kolem 130Nm. Samozrejme to neni tech zminenych 150, ale chtel jsem tim rici, ze proste neexistuje prima umernost objem = velkej kroutak, to je blbost. Ale je to jeden z nejdulezitejsich cinitelu.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.02.99  09:58

« Re: Nechápu Vás.

Pribrzdi a prestan hlasat nesmysly!Ze tady neprobehla poradna diskuse, ktera by se tomu venovala???A kde si byl posledni mesic, ze si necetl ty rozhorceny clanky tech, ktery to uz pekne stvalo, kdyz je to tu samej anonym.
    Rikas, PAR anonymu???Tak si pekne spocitej, kolik jich je na tech volne diskusnich a hadacich tematech.To je SAMEJ anonym.Za dalsi, moc jsem si tvyho loginu nevsiml.Bud si tady jenom ctes nebo prispivas do nejakyho tematu, ktery ja nectu, ale nevim, jestli te ty 4 vteriny, nez se zalogujes tolik zdrzujou.A jo, mozna ze ve tvym tematu jsou ty anonymove slusny, ale tam, co ctu ja, se to rict neda.Videl si tema "Jizda prima holek"?Precti si ho a uvidime, jestli zmenis nazor na anonymy.
  • 00 Reagovat !

foto

18.02.99  09:55

« Pro ananyma

Co tu hraješ machra !!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

18.02.99  09:48

« Re: Beranek & spol.

No nevim, jak by ti bylo, kdyby ti ty idioti furt nadavali.To se da tezko vydrzet.Ale jasne, konec moralizovani, sup na auta.
  • 00 Reagovat !

foto

18.02.99  09:39

« Nechápu Vás.

Dneska jste mě docela slušně nasrali. Fakt nechápu proč jste znemožnili odpovídat anonymům. Přihlásit se jako anonym je podstatně rychlejší a pohodlnější než se několikrát denně logovat. Já osobně se na Váš server připojuji několikrát denně a ani trochu mě nebaví se pořád logovat. A jen tak mimochodem já se sice neloguju, ale pod to co sem napíšu se vždycky podepíšu a to svým jménem. Já se za svoje názory nestidím a nechápu proč jste se kvůli pár šášulům, kteří se nedokážou povznést nad trapný články několika ubožáků, rozhodli diskriminovat normální lidi. A ještě jedna věc, která mi není zcela jasná: V tématu o AMR Vám zatraceně dlouho trvalo, než se někdo z Vás pánů redaktorů AUTO.CZ vůbec rozhoupal se alespoň nějak vyjádřit, ale zavést takovou blbost jako znemožnění odpovídat anonymům se Vám podařilo velmi rychle aniž by k tomu vůbec mohla proběhnout nějaká pořádná diskuse. Prostě Vás nechápu. Pavel
  • « 00 Reagovat !

foto

18.02.99  09:37

« Beranek & spol.

Jiz tady nemoralizujte a bavte se o autech. Proto je zrizena tahle kavarna. Mimochodem Beranku, narazek anonymu se zbavis tim, ze je budes ignorovat. Kdyz na ne reagujes, tim jim jen nahravas a nakonec jako blbec vyznis ty sam.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.02.99  09:36

« Re: Zrušení monopolu České pojišťovny

Jo, je to tak, ve zpravach bylo, ze pokud dojde k uplne liberalizaci poskytovani povinneho ruceni za skodu zpusobenou provozem motoroveho vozidla, tak je mozny, ze to vyleze na pekny palky.Jenze tam taky tvrdili, ze v cizine, kde to uz existuje, funguji jakesi bonusy(az 300% dolu), ktery to zase hezky stahnou dolu a tyhle bonusy budou za to, ze si nemel dopravni nehodu.To zni spravedlive, protoze vic zaplati ten, kdo zpusobil dopravni nehodu resp. skodu.A urcite to i povede ke slusnejm konkurencnim bojum, i kdyz se obavam, aby to nedopadlo jako se zdravotnima pojistovnama.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.02.99  09:35

« Re: zkuąenosti

Naąel jsem perfektní stránku zobrazující celý postup odhlučnění s noisekiller. Nějaký maník tam zveřejnil kompletní postup při instalaci hifi do auta včetně spousty fotek na adrese [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto

18.02.99  09:32

« Tohle tema

To je zajimavy.Jeste vcera se to jmenovalo pekne sproste a hele, dneska je to konecne o necem.To je jenom dobre.Ignorujme ostre invektivy pubertalnich vyrostku,kteri kolem sebe kopou v agonii odebrani moznosti prispivat jako anonymove a vrhneme se na tohle tema.
  • 00 Reagovat !

foto

18.02.99  09:25

« Nechápu Vás.

• « 00 Reagovat !

foto

18.02.99  09:24

« Re: anonymové mají urtum !!!

To je v pohode.Hlavne jestli funguje registrace novych prichozich.V minulejch dnech to nejak nefungovalo.Na temer jakejkoli login to hazelo hlasku, ze uz existuje a to jsem zkousel ruzny krkolomnosti.Ale jinak KONECNE!
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…