Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Nezařazené

• « 00 Reagovat !

foto

18.02.99  12:24

« Re: auta 20. stol.

Nejlepsi auto tohoto stoleti pro mne - Skoda 110R, nejlepsi auto pristiho stoleti - jeste uvidime...
  • 00 Reagovat !

foto

18.02.99  12:15

« 2,8 V6 biturbo

Dnes jsem o něm četl v Hospodářských novinách. Je to ąpičkové auto. Za ty prachy (1,6 mil.), kde se hrabe nějaké MB E a BMW.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.02.99  12:07

« Re: Beranek a Anonym

Už jich prošlo víc, síto se trhá.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.02.99  12:05

« Re: pro webmastra AUTO CZ

Vidím, že už jste na to také přišli, jenže nám to zatrhnou.
  • 00 Reagovat !

foto

18.02.99  12:04

« Opravit !!!!

Jsem se přihlašoval se špatným heslem, prošel jsem jako Anonym a píšu. OPRAVIT !!!
  • « 00 Reagovat !

foto

18.02.99  12:02

Ano, Ano funguje to jěště! Já jsem taky jinej anonym!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

18.02.99  12:01

Už jsem to našel. Když se přihlásím se špatným heslem, možná i jménem, tak projdu jako Anonym a píšu. OPRAVIT !!! A bude.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.02.99  12:00

No jo, vidím, že předchozí příspěvky mají malé A. Nevím proč mi to tam doplnilo velké, třeba to mají v jiné části programu.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.02.99  11:58

Usekli, ale dá se to obejít. Já nejsem zaregistrován jako Anonym !!! Možná prozradím způsob, jenomže pak to opraví a nebude to fungovat.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.02.99  11:54

« Re: PickUpy

Asi mluvíme každej o jinych pick-upech. U nas je to něco jinýho a co jsem psal platí o městech s ulicemi evropskeho typu a ne typu První, druhá, třetí ... určitě víš co myslím. A šrotovat pick-upy typu tahač návěsů nechci - stačí jenom zastřelit řidiče co veze motyku přes celý město z chaty do kůlny na dvůr.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.02.99  11:53

« Beranek a Anonym

Beránku je vidět, že jeden blbec sítem už prošel ...
  • « 00 Reagovat !

foto

18.02.99  11:51

Ale usekli, jsi tady jediný Anonym s A. Měj se obludo. hruška.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.02.99  11:47

« Re: Beranek & spol.

Beránku, idiot si ty !!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

18.02.99  11:45

Oni nás neusekli, oni si to jen myslí.
  • 00 Reagovat !

foto

18.02.99  11:44

« Ekonomická jízda

Nechci teď mluvit o spotřebě kolem 4 l s benzínovým motorem, ale řekl bych, že spotřebu v běžném provozu lze výrazně ovlivnit lehkou nohou na plynu (žádné závodnické rozjezdy), včasným řazením a podřazováním a předvídáním situace na silnici. To znamená včas vyřazovat, ale také včas zase zařadit. Aby auto zase zbytečně nezpomalilo. Z tohoto pohledu se mi velice líbí řešení u Wartburgů. Mají tam tzv. volnoběžku. To znamená, že auto rozjedu na určitou rychlost, pustím plyn a nemusím vyřazovat. Motor klesne na volnoběh a nebrzdí. Když se mi zdá, že bych měl přidat, tak prostě bez řazení zase přidám. Motor mi na zařazenou rychlost běží do té doby, dokud je otáčení převodovky od kol rychlejší, než volnoběžné otáčky motoru. (Dost to připomíná tzv. cvrčka u jízdních kol). Tuto volnoběžku lze samozřejmě vypnout a jet na tzv. přímý záběr. Ten mají dnes vyráběná auta. Jedinou nevýhodou zapnuté volnoběžky bylo nemožnost nastartovat auto rozjetím z kopce. To bylo možné jedině na zpátečku. Ta byla standardně v přímém záběru.
    Myslím, že něco podobné s volnoběžkou testoval (nebo snad vyráběl) VW pro Punto diesel. Tam ale myslím šlo při ubrání plynu o úplné vypnutí motoru.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.02.99  11:41

« Re: Facko - vyfuk

Hele s NoName vejfuky je trochu problem definovat model, to urcite pochopis. Ale znam treba jeden typ, Sojeta za 3.500,-, prumer trubky elipsa nebo kruh. Maji to u Motor Excelu, tel.: 02-672 11 234, nebo tam co si budu delat vejfuk ja, to je firma Spei, tel.: 02-6837553, a tam maj ten koncovej tlumic NoName.....tak si tam brnkni !!
  • « 00 Reagovat !

foto

neregistrovaný: "anonyn" [.XXX] 18.02.99  11:24

Proč jste nas usekli? Ted bude bordel v loginech!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

18.02.99  11:22

« Re: Nechápu Vás.

Vy, co kritizujete odmitnuti moznosti psani pro anonymy, se podivejte i na jiny diskusni fora, tam to funguje uplne stejne.Treba chat.email.cz.Kdyz se nezaregistrujes, tak nic nenapises.A tak je to spravny.Tak prestante kroutit hlavou a smirte se s tim.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.02.99  11:18

« Ad. dobrzdovani levou...

Je to super vec. Sice to zatim teprve trenuju, ale je to vec bez ktery bych se asi neobesel. To same je pouzivani meziplynu, ale to je klasika, prava noha napul plyn a brzda.....ale je to super kdyz clovek stoji v kopci a zaroven ma nohu na brzde a plynu a muze turovat, to nektery lidi neverej, kord kdyz mas pri tom zarazino .....
  • 00 Reagovat !

foto

18.02.99  11:12

« pro webmastra AUTO CZ

.. diky moc za useknutí anonymů
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…