Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Nezařazené

• « 00 Reagovat !

foto

neregistrovaný: "anonym" [.XXX] 18.02.99  14:18

« Re: pro webmastra AUTO CZ

Tak koukám,že už jste ty díry pro anonymy skoro všechny vychytali. Je to špica, teď už od nich snad bude pokoj.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.02.99  14:10

Oni to už upravili ? já to dělám pořád stejně a nic se nezměnilo.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.02.99  13:59

« Re: Jedeme po hlavni a nemame lekarnicku:To Riehelens

Takže konkrétní případ: vjížděla Liazka s pískem na hlavní silnici. Řidič se rozhlédl a protože nikoho neviděl, začal řadit své redukované rychlosti a vjel do hlavní silnice, když tu se ozvalo PUM. Zastavil, a šel se podívat. PUM byl motocyklista, který narazil do jeho zadní pneumatiky a měl to za sebou. O kus dál ležela motorka, které se prakticky nic nestalo. Zjistilo se: motocyklista jel 160 (rychlost se dá zjistit), ve chvíli, kdy Liaz vyrazil, nebyl ještě vidět. Vyjel přes horizont až poté. Uviděl Liazky půlku v cestě. Zabrzdil, lehnul a klouznul, dle zákona schválnosti do pneumatiky. Viník: motocyklista. Dle tvého systému za to mohl Liaz. Ovšem Liaz přednost dal. Ve chvíli, kdy vyjížděl, tak nebylo komu dát přednost. Navíc tvých 250 je 70 m/s. Když nic nevidím, tak vyjíždím, něco uvidím, zjistím, že jede rychle, zabrzdím - to je min.3 sec = 210 m. Takový rozhled zcela jistě nemám všude. Pokud ten tvůj případ nebyl minimálně spoluviník, pak to zmršil právník.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.02.99  13:46

« Re: Jedeme po hlavni a nemame lekarnicku:To beranek

Myslím, že příklad s chodcem není to samé, co nedání přednosti. Vyhláška velí jet takovou rychlostí, abys mohl zastavit na vzdálenost, na kterou máš rozhled. Jede něco proti tobě a vidíš houby, musíš jet tedy pomaleji. Chodec nemá žádnou povinnost být osvětlen a pokud jde po správné straně silnice, žádnou povinnost nezanedbal a tudíž se nedopustil ani přestupku a vina je stoprocentně na tobě. Jiné to je u neosvětleného cyklisty, ten povinnost svítit má a dopouští se přestupku když to nedělá, ale pokud ho sejmeš, policajti stejně použijou pravidlo se vzáleností, na kterou máš rozhled a cyklistovi maximálně napařej pokutu. Je to bordel, ale je to tak.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.02.99  13:44

« ad. 14" a zavineni....

Jo a proc jsem psal o tech kolech...me slo hlavne o pojistku. Protoze polisi napisou do protokolu nezpusobili stav vozidla a jsem jakej.....
  • « 00 Reagovat !

foto

18.02.99  13:37

« Re: světla ve dne

A k těm mlhovkám. Čeho by se dosáhlo zpomalením aut s mlhovkama? Svítily by míň? Osobně si myslím, že díky pomalé jízdě potkáte víc protijedoucích vozidel. Nevím, řidiči s předníma mlhovkama mi nevadí. Zadní to je něco jiného. Ale vemte si, že všichni si museli namontovat zadní mlhovky, ale nikde není stanovená povinnost jima svítit. Včera jsem večer jel za chumelenice z Vrchlabí do Jaroměře. Kolik si myslíte, že jsem viděl aut s rozsvícenými mlhovkami. Dva kusy celkem. A to na mě ještě někteří blikali a troubili, že bych si je měl jako zhasnout.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.02.99  13:28

« Re: Jedeme po hlavni a nemame lekarnicku:To beranek

Hele to jsem to mozna blbe podal, ale muzes z toho mit jeste pekny opletacky pri soudech....to mi ver. Kazdopadne to co pises o ty 250ce, je pekna *......to je to totiz uz vec pro soud a ne na polisovi. Vem to z tveho pohledu. Ty pojedes po okresce, porazis chodce kterej do po okraji slinice, ale ty jsi ho v momente kdy si ho srazil nemohl nic videt, protoze v protismeru jelo auto a tim padem jsi byl v pr****. Poskytnes prvni pomoc atd. Zavolas poldy a ty te jako obvinej z dopr. prestupku, ublizeni na zdravi atd. jo ?? Blbost....a to je to same jako to tvoje 250 a nesvitit. A to co pises o tom bourani ze zadu, to snad nemyslis vazne ??
  • « 00 Reagovat !

foto

18.02.99  13:18

« Re: Opravit !!!!

A teď už mám zase velké A. To jsou věci.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.02.99  13:16

« Re: Opravit !!!!

Jsem se zaregistroval a přihlásil jako anonym s a klidně si zase spisuji - dále viz téma Anonymové....
  • « 00 Reagovat !

foto

18.02.99  13:10

Já to umím taky. Jsem jiný anonym s a. No webmastere, při práci je třeba myslet, a je třeba odstranit všechny možnosti nelegálního vstupu. Když to tak probírám, tak těch možností, které jste nechali, je až hrůza. Hoši, jste v Čechách a na Moravě (třeba i ve Slezsku). Tady lidi dělají všechno jinak, než jak se jim říká. Musíte najít VŠECHNY možnosti k obejítí registrace a zamezit jim!!! Zdarec.
  • 00 Reagovat !

foto

18.02.99  13:10

« od meho anglickeho pritele

Sorry pro ty kdo anglicky neumi, ale prekladat to by byl hrich.
    Jokes for you :
    "What is the diiference between purple and pink ?"
    - GRIP
    "What is the difference between your job and your wife ?"
    - YOUR JOB STILL SUCKS AFTER 2 YEARS
    "Why do most women pay more attention to improving their apperance, than their
    brains ?"
    - BECAUSE MOST MEN ARE STUPID, FEW ARE BLIND
    "Why do most men die before their wives ?"
    - BECAUSE THEY WANT TO
    "Why do women rub their eyes in the morning"
    - BECAUSE THEY DON'T HAVE BALLS TO SCRATCH.
  • 00 Reagovat !

foto

18.02.99  13:05

« no konecne

Hasta la vista anonymove!
  • « 00 Reagovat !

foto

18.02.99  13:02

Reješ, protože nevíš, jak udělat malý "a". Takže brzy sbohem
  • « 00 Reagovat !

foto

18.02.99  12:59

« Re: světla ve dne

Rozhodně říkám NE. Sám sice jezdím v zimě s rozsvícenými světly ve dne (ne vždycky, ale jenom když to je jenom malinko potřeba). Co myslíte, že se stane, až taková novela vyhlášky začne platit. Policajti budou stavět každý auto, který nebude svítit a budou sázet pokuty a nebudou brát ohled na to, jestli je zrovna poledne a jasno a praží slunce. Myslím, že dneska jim vyhláška dává dostatečnou možnost zasáhnout proti nesvítícím řidičům, ale dlabou na to, protože není nikde psáno, co je to snížená viditelnost a za deště a sněžení jsou někde zalezlí.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.02.99  12:57

« Re: Jak dosáhnout spotřeby 3l/100 km

Mam pocit, ze u motoru s katalyzatorem se nedoporucuje startovat auto rozjetim. Takze krome toho, ze by clovek prekazel na silnici by si podelal katalyzator.Vasek
  • « 00 Reagovat !

foto

18.02.99  12:53

"anonyma" by měli zatrhnout také, zbytečně se to plete.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.02.99  12:42

Nazdar chlapci, teda nechci rejt, ale předchozí vizáž motorbaru se mi líbila víc. Chtělo by to možná vrátit zpátky tu černou v hlavičce příspěvku a zkrátit nějak rozumně tu hlášku "Jako anonym nemůžete odpovídat" třeba na "Nelze odpovědět" nebo tak, aby se to vcházelo na řádek. Možná by šla vynechat vůbec. Taky zdravím všechny Anonymy s velkým "A", doufám, že vám to brzo zatrhnou.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.02.99  12:41

« Re: ctyroka maska

Mno svetla jsou v pohode. Daj se tam ze 120ky. Kazdy svetlo dve paraboly a dzak. To vse za cca. 1500,-....pohoda !!!
  • 00 Reagovat !

foto

18.02.99  12:26

« světla ve dne

Jednoznačně říkám ANO! A vůbec by to nemuselo být podzim až jaro, ale celoročně. Je to v zájmu bezpečnosti. A předpisy ohledně mlhovek udělat tak, jak to mají v Německu (od konce loňského roku). Ti, kteří svítí mlhovkama musí zpomalit rychlost (nepamatuji se na kolik km/hod). A nedodržení těchto předpisů se dost tvrdě trestá. (Prostě důslední němci). Myslím, že by hned ubylo frajírků se zapnutýma mlhovkama ať předníma nebo zadníma.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.02.99  12:25

« Re: Siroke kola...

No ja mam na Facku 175/65 14". Ale mel jsem problem to nacpata do zadniho blatniku, nejen kuli snizeni, ktery mam asi o 5-6cm, ale hlavne protoze mam rafky s velkym ETckem, takze jsem musel trochu ty blatniky vyhnul a vyklepal. Kazdopadne pokud tam das normalni z Felicie tak nemas problem. Ad. cajti.....uz me staveli a akorat prudili ze nemam al. kola napsany v malym technicaku, ale nastesti mam par rad od kamose, tak jsem mu rekl ze uz jsem na fizlarne byl a ze uz to neni treba. Kazdopadne kdyby si vsimli ze mam 14" kola tak me asi zavrou. Jo a to jsem videl kluka kterej mel na fabu Borbety v 15", takze to uz je brutal, ale to potom bez upravy motoru nejede a je to uz moc na kostru auta. Kazdopadne vrele doporucucju.....p.s. ted jsem si uvedomil, ze ty mas fabo 90. rok, takze mas roztece 98, to bude mozna trochu problem sehnat rafky ne ??
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…