Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Nezařazené

• « 00 Reagovat !

foto

19.02.99  08:34

« re: razeni

...tusil jsem to, podle toho, co sem cet a co jsem videl zabery ted ze svedska od carlose z kabiny. pohyb jenom v ose. chtel jsem si bejt jistej. akorat mi vrtalo hlavou, jak to ma se spojkou a s razenim napr. z 5 na 3. diky. michal
  • « 00 Reagovat !

foto

19.02.99  08:30

« Re:

Dnes je to nějaké strašně pomalé, to asi tím sněhem.
  • 00 Reagovat !

foto

19.02.99  08:30

« Zimni gumy povinne

Do vcerejska jsem jezdil na letnich slupkach, rikal jsem si, nejak to do jara preziju. V Nemecku uz s tim prisly pojistovny, ucastnik nehody bez zimnich pneu to ma hodne blby - nic nedostane.
  • 00 Reagovat !

foto

19.02.99  08:28

« Treba je pan kolega beta tester viagry ?

Nekde nekdo rikal, ze si strejchnul viagry a pak mu stal 4 hodiny. A On s tim musel chodit po uradech, protoze neco zarizoval :))) Vasek
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.02.99  08:18

« Re: Ad. dobrzdovani levou...

Výměnu spojky - děláme běľně doma.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.02.99  08:13

« Re: Ad. dobrzdovani levou... (pro Jardu)

Panove ,tak vas musi mit v servisech opravdu radi.
    Vymeny spojek atd. musi jejich majitelum urcite delat radost.Jinak osobne si myslim,ze ty zkusenosti mate z americkych filmu.(jizda zatackou pomoci rucni brzdy a dobrzdovanim levou je trochu neco jineho.
    P.S. Pro Jardu>Prosim te,delej rekalamu te sve znacce na tebou zalozene rubrice.Vsichni prece vime,ze S..... je Simply the best.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.02.99  08:01

« Re: Zážitek

Meli by ste si vseci omevat prirozeni studenou vodou.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.02.99  08:00

« Re: italové

Nazdar Lopezi, ale Moskvitch ten je dobrej vid.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.02.99  07:48

« Re: Siroke kola...

Aľ budete někdo shánět ráfky co tam nepatří, tak si je taky vyzkouąejte (stačí přední), protoľe občas je ráfek jinak vylisován a vadí mu třmen kotoučový brzdy !!! Stejná rozteč nestačí !!!
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.02.99  07:46

« Re: Sviceni ve dne, mlhovky

Počkej není ta mlhovka vlevo ???? Vpravo je světlo na zpátečku.
  • 00 Reagovat !

foto

19.02.99  06:05

« Sviceni ve dne, mlhovky

Sam asi uz tri roky jezdim porad a celorocne s rozvicenymi svetly. Je to takovy zvyk - sednu do auta, pripasu se, nastartuju a hned zapinam svetla. Je ale taky fakt, ze rocne menim tak 2x aspon jednu zarovku. Ale vse neco stoji.
    Zjistil jsem, ze je to nejvice potrebne pri podzimnim a zimnim slunicku v protismeru. Kolikrat se mi stalo, ze jsem chtel predjet nakladak a najednou v protismeru auto, ktere jsem nemel sanci videt. Kdyby svitil, videl bych ho na kilometr. Je take dobra vec, ze rozvicene auto vidite ve zpetnych zrcatkach uz jen pouhym prostorovym videnim, nemusim se tam cumet.
    K tem mhlovkam - je spoustu frajeru a neschopnych ridici, kteri maji rozvicene predni mlhovky jen proto, ze si nevsimnou, ze je pred tydnem v mlze rozvitili. O zadnich radeji nemluvim, moc mi vadi, kdyz jedu za autem, ktere mi pere do oci zadnima mlhovkama (nemluvim o dobe, kdyz je mlha). To vetsinou predjedu a trikrat zablikam zadnima mlhovkama, abych ho upozornil, ze by je mohl vypnout. Ale asi to vetsine nedojde. Vadi mi take, ze nemecka auta a take Fa a Fe maji mlhovky dve - zbytecne. To treba franc. a jap. auta maji jen jednu vpravo a uplne to staci. Neni nic horsiho, nez jet v desti (ne hustem) za Favoritem, ktery ma vsechno rozvicene (vc. mlhovek) a jeste si namontuje treti velike brzdove svetlo) - Las Vegas pri brzdeni !!!
  • « 00 Reagovat !

foto

19.02.99  05:49

« Re: Ad. dobrzdovani levou... (pro Jardu)

Nevim, jak to mate udelane, ale asi bych na krizovatce po celou dobu cervene nedrzel proslapnutou spojku. Zda se mi to stejne blbe (s odpustenim), jako nekteri experti jezdi z kopce misto s vyrazenim s proslapnutou spojkou a libujou si, jak setri...
  • 00 Reagovat !

foto

19.02.99  03:01

« Bez nadpisu

Nemyslím
  • 00 Reagovat !

foto

19.02.99  00:00

« Vladni Oktavie a vyberove rizeni

Na tyhle vladni oktavky se zadne rizeni nevypisovalo. Zeman to obesel jednoduchym zpusobem - vozidla pro prepravu a doprovod statnich navstev. Na tyto auta se konkurz nevstahuje. Tak a akce cisty ruce smrdi zas o trochu vic.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.02.99  00:00

®e se do toho pletu.... 5 1/2 nebo 6x14" Standartní ET u 6x14" je 35. Jinak rozteč 98 mají
    Alfa, Fiat, Lancia, Seat Ibiza a Citroen AX takľe
    sehnat ráfky by neměl být problém
  • « 00 Reagovat !

foto

18.02.99  23:41

Hmm tak to bude asi poblem. Ja se v tom ani moc nevyznam. Takze jaky typ (rozmery) litych kol mam hledat pro 175/65/R14?
  • 00 Reagovat !

foto

18.02.99  23:40

« prevod leasingu

Vazeni pratele, v nasi firme jsme prevadeli auta nekolikrat a co se tyce administrativy, neni problem s leasingovymi spolecnostmi. Tam se zaplati pouze prevodni poplatek (Corfina napr. 5000) a je to. Novy najemce vozu musi zaplatit pomernou cast akontace a doplatit vsechny zbyvajici splatky. Tak, aby nedoslo k mylce! Mluvi-li se tedy o odstupnem, nezapomente s tim pocitat.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.02.99  23:36

« Re: ctyroka maska

Jejda! Ja sem na takove veci uplne anti-talent. Myslis ze by mi tu Masku i se svetlama a vyrobenim nejakeho drzaku negdo v nejake karosarne udelal? A jak se to potom vyresi s tema hadickama co vedou k regulaci svetel (smerovani svetel nahoru a dolu)??? A kde se daji dalkove a kde parkovacky apod... diky...
  • « 00 Reagovat !

foto

18.02.99  23:11

« Re: Zakázat!

Běľ do pr.......
  • 00 Reagovat !

foto

18.02.99  22:22

« Zakázat!

Kromě anonym a Anonym bych doporučoval ještě zakázat ANONYM a všechny kombinace velkých a malých písmenek, slova anonym a mezer okolo a taky AN0NYM (slovo s nulou místo O). A taky všechny ostatní loginy obsahující anonym v jakékoli kombinaci velkých a malých písmen. Co vy na to?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…