Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Nezařazené
-
« Re: Ad. dobrzdovani levou... (pro Jardu)
Panove ,tak vas musi mit v servisech opravdu radi.
Vymeny spojek atd. musi jejich majitelum urcite delat radost.Jinak osobne si myslim,ze ty zkusenosti mate z americkych filmu.(jizda zatackou pomoci rucni brzdy a dobrzdovanim levou je trochu neco jineho.
P.S. Pro Jardu>Prosim te,delej rekalamu te sve znacce na tebou zalozene rubrice.Vsichni prece vime,ze S..... je Simply the best. -
« Sviceni ve dne, mlhovky
Sam asi uz tri roky jezdim porad a celorocne s rozvicenymi svetly. Je to takovy zvyk - sednu do auta, pripasu se, nastartuju a hned zapinam svetla. Je ale taky fakt, ze rocne menim tak 2x aspon jednu zarovku. Ale vse neco stoji.
Zjistil jsem, ze je to nejvice potrebne pri podzimnim a zimnim slunicku v protismeru. Kolikrat se mi stalo, ze jsem chtel predjet nakladak a najednou v protismeru auto, ktere jsem nemel sanci videt. Kdyby svitil, videl bych ho na kilometr. Je take dobra vec, ze rozvicene auto vidite ve zpetnych zrcatkach uz jen pouhym prostorovym videnim, nemusim se tam cumet.
K tem mhlovkam - je spoustu frajeru a neschopnych ridici, kteri maji rozvicene predni mlhovky jen proto, ze si nevsimnou, ze je pred tydnem v mlze rozvitili. O zadnich radeji nemluvim, moc mi vadi, kdyz jedu za autem, ktere mi pere do oci zadnima mlhovkama (nemluvim o dobe, kdyz je mlha). To vetsinou predjedu a trikrat zablikam zadnima mlhovkama, abych ho upozornil, ze by je mohl vypnout. Ale asi to vetsine nedojde. Vadi mi take, ze nemecka auta a take Fa a Fe maji mlhovky dve - zbytecne. To treba franc. a jap. auta maji jen jednu vpravo a uplne to staci. Neni nic horsiho, nez jet v desti (ne hustem) za Favoritem, ktery ma vsechno rozvicene (vc. mlhovek) a jeste si namontuje treti velike brzdove svetlo) - Las Vegas pri brzdeni !!! -
« Re: Ad. dobrzdovani levou... (pro Jardu)
Nevim, jak to mate udelane, ale asi bych na krizovatce po celou dobu cervene nedrzel proslapnutou spojku. Zda se mi to stejne blbe (s odpustenim), jako nekteri experti jezdi z kopce misto s vyrazenim s proslapnutou spojkou a libujou si, jak setri... -
« prevod leasingu
Vazeni pratele, v nasi firme jsme prevadeli auta nekolikrat a co se tyce administrativy, neni problem s leasingovymi spolecnostmi. Tam se zaplati pouze prevodni poplatek (Corfina napr. 5000) a je to. Novy najemce vozu musi zaplatit pomernou cast akontace a doplatit vsechny zbyvajici splatky. Tak, aby nedoslo k mylce! Mluvi-li se tedy o odstupnem, nezapomente s tim pocitat. -
« Re: ctyroka maska
Jejda! Ja sem na takove veci uplne anti-talent. Myslis ze by mi tu Masku i se svetlama a vyrobenim nejakeho drzaku negdo v nejake karosarne udelal? A jak se to potom vyresi s tema hadickama co vedou k regulaci svetel (smerovani svetel nahoru a dolu)??? A kde se daji dalkove a kde parkovacky apod... diky... -
« Zakázat!
Kromě anonym a Anonym bych doporučoval ještě zakázat ANONYM a všechny kombinace velkých a malých písmenek, slova anonym a mezer okolo a taky AN0NYM (slovo s nulou místo O). A taky všechny ostatní loginy obsahující anonym v jakékoli kombinaci velkých a malých písmen. Co vy na to?
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!