Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Nezařazené

• « 00 Reagovat !

foto

19.02.99  13:07

« Re: ©100

Myslím si, ľe moji niľąí spotřebu ovlivnilo i tranzistorové zapalování, co jsem tam přidělal. Znát je předevąím tím, ľe motor se snáze vytáčí a má lepąí starty.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.02.99  12:48

« Re:

Oprav si to v kebuli,*.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.02.99  12:47

« Re:

Asi jo.Vždyť škodovka dělá už 40 let stejné auta.Já myslím,že tam bude pasovat i ten z FelicieII.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.02.99  12:44

« Re: Anonymovi z18.2. 13.37

* ti Němci, to jsou fištróni.Nicméně my klobouci to mlhovkama perem pod tlakem jen co se setmí.Ať se vidí,že na to máme.
  • 00 Reagovat !

foto

19.02.99  11:48

« Bez nadpisu

Jezdí jich hodně a dají se dělat i různé úpravy a zlepšováčky. Taky díly se seženou z jiných aut, že? Kdo ví, poví.
    Scháním jiný chladič, šel by tam z nové felicie, nebo favorita?
  • 00 Reagovat !

foto

19.02.99  11:05

« Bez nadpisu

Jen by mě zajímalo, kdy opraví to aby se anonymové nemohli přihlašovat. Zatím jsem tu sám, takže asi bylo víc možností a ty ostatní už opravili.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.02.99  11:00

« Re: Sviceni ve dne, mlhovky DALINOVI

Já jsem si to myslel. Dík za utvrzení.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.02.99  10:58

« Re: Sviceni ve dne, mlhovky DALINOVI

Je vlevo.Mám francouzské auto.Ten co to psal se spletl.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.02.99  10:57

« Re: Je povoleno pouziti kol s hrebiky (na aute)?

U nás není (pouze sanitky). Ale jak je to v Polsku a na Slovensku to nevím. Tam je snad všechno možný ???
  • 00 Reagovat !

foto

19.02.99  10:54

« Anonymovi z18.2. 13.37

K tvé otázce.Vyplývá to z logiky věci.Kdy se má svítit mlhovkama?Za špatných podmínek(mlha atd.)
    Jak se má za takových podmínek jezdit?Pomalu.
    Takže Němci to berou tak,že když někdo usoudí,že jsou tak špatné podmínky aby svítil mlhovkama,tak má taky podle toho jet.Jinak něco porušuje-buď svítí zbytečně,nebo nepřizpůsobil rychlost zhoršeným podmínkám.Logické ne?
  • 00 Reagovat !

foto

19.02.99  10:51

« Je povoleno pouziti kol s hrebiky (na aute)?

Hi!
    Na silnicich?
    Martin
  • « 00 Reagovat !

foto

19.02.99  10:25

« Anonymové patří splynovat

Tak, tak, vy vykrákané hlavy.Patříte do plynu.Ivan Sergejevič Kundin.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.02.99  10:09

« Re: Treba je pan kolega beta tester viagry ?

To jsou velmi uvěřitelné příběhy.
  • 00 Reagovat !

foto

19.02.99  10:07

« Bez nadpisu

Anonymové jsou opravdu ostuda debaty.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.02.99  09:24

« Re: Velorex

Kdy a kdeje ten sraz ? Trojkolku nemam, ale rad se kouknu.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.02.99  09:15

« Re: Re: Jak dosáhnout spotřeby 3l/100 km

To s tou spotřebou u Škody 100 mohu potvrdit. Nepovedlo se mi sice 6,3 ale 6,6 na trase Stará Boleslav (Praha) - Frýdek Místek - Brno. Obsazeno 3-mi osobami. A už několikrát jsem se dostal pod 7 l/100km většinou s dost naloženým autem. A nerad se loudám. Trasu Nová Paka - Brno (190km)jsem v noci (malý provoz) schopen ujet za 2,5 hod. A to tam nikde není žádná dálnice. Pokud to jde, držím motor na 4-ku na 3-3,5 tis.otáček. Na dlouhých rovinkách lehce "lížu" 4000 ot. Ale opravdu je potřebné včas vyřazovat a podřazovat.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.02.99  09:08

« Re: Ad. dobrzdovani levou...

Daline,a tebe to baví,měnit spojku doma?
  • 00 Reagovat !

foto

19.02.99  09:04

« Přízpůsobení rychlosti jízdy ....

Nedávno jsem slyąel v rádiu nějakého dopraváka, jak říkal o svícení a rychlosti jízdy. Dle něj by měla rychlost odpovídat viditelnosti. Tzn. ľe u potkávaček by měla být dle viditelnosti 50-60. Mělo by to platit i na dálnici. Zřejmě tento člověk moc nejezdí po dálnici. To by pak měli udělat změnu vyhláąky, která by v noci omezila rychlost na dálnici na 50-60. Takový provoz na dálnici, kdy bych nikoho nepotkal v protisměru se mi stalo jen několikrát, kdyľ jsem jel tak mezi 2-4 ráno, vľdy to bylo vąak jen pár kilometrů.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.02.99  08:54

« Re: Už zase jedu

To co jsem zde napsal, mi řekli v servise. Jak se to mohlo stát nevím. -RedKiller-
  • « 00 Reagovat !

foto

19.02.99  08:38

« Re: Ad. dobrzdovani levou...

A co takhle při stání zatáhnout ruční brzdu, to by vás nenapadlo ?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…