Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Nezařazené

• « 00 Reagovat !

foto

21.02.99  16:49

« Ad: fanoušci oplíků pro anonyma

ad. Audi TT, za prvé, je o deset let mladší, za druhé, je to auto pro dva, ne pro čtyři. Na tak krátkým podvozku je docela nestabilní ( když to porovnám např. s Peugeotem 406 Coupé ).
    Asi jsi nikdy nejel v Calibře turbo s chip tuningem ( 190 kW ) - ( já taky ne, ale musí to být nářez ). Resp. v Calibře V6 ( já jo, nádhera ).
  • 00 Reagovat !

foto

21.02.99  10:35

« Nic lepšího

než S80 se za tak málo peněz nedá sehnat ( např. o BMW 5, M-B E, Jaguar S).
    Interiér je super, všechny ovládací prvky na svém místě dokonalé zpracování, funkčnost a účelnost, ale hlavně spolehlivost se s jinými auty v této třídě nebo i vyšší nedá vůbec porovnávat.
    Za 1360000,-Kč máte 2.9i a za příplatek 70 200,-Kč máte 2.9i automat. Ten se vyznačuje sametovým chodem, je na vysoké úrovni ( kick- down, fuzzy logic ).
    Rozhodně doporučuji.
  • 00 Reagovat !

foto

21.02.99  03:38

« Parkovačky

Mě dokáže nadzvednout idiot co jezdí jenom na
    parkovačky. Ono totiž když přijíždíte na nějakou
    křižovatku, kde máte dávat přednost, tak si při
    zběžném pohledu na takového vola můžete myslet
    že stojí u krajnice. Klidně bych jim sázel
    2000 Kč pokuty.
    Mila
  • « 00 Reagovat !

foto

21.02.99  02:54

« Re: Nadsenci a ceny

Ten vrtulnik co o něm píšeš je R22 Robinson
    a stojí něco kolem 3 000 000 Kč.
    Mila
  • 00 Reagovat !

foto

21.02.99  00:00

« Přední mlhovky

Já zapínám dost často přední mlhovky, pokuď jsou
    správně naątelovaný tak vůbec nikoho neoslňujou.
    Větąinou zapnu mlhovky a obrysovky, kdyľ je tma tak roľnu normální a mlhovky nezhasínám. Tomu komu se to nelíbí a uľ na mě zdálky jako blázen bliká, tak na něho taky trochu posvítím mýma 100 Wattovkama a to máte vidět jak rychle prestane.
  • 00 Reagovat !

foto

20.02.99  18:46

« Bez nadpisu

A co vam na tom, ze bude vlada jezdit ve Skodovkach tak vadi? Nebo si opravdu myslite, ze je dneska nejaka automobilka opravdu "narodni?"
    Proberte se, proboha!
  • 00 Reagovat !

foto

20.02.99  18:42

« Bez nadpisu

O jake ekonomicke strance mluvis? Co je na automatu drazsi? Tech par decilitru benzinu? A moznost rozbiti prevodovky je naprosto stejna!
  • « 00 Reagovat !

foto

20.02.99  15:49

« Re: Už zase jedu

Mě se tedy přeskočení řetězu také moc nezdá.Kolik si za to ten servis naučtoval?
  • 00 Reagovat !

foto

20.02.99  14:01

« HF

Pokud máte o HF zájem volejte na 0657 642844
    je to treningový vůz.
  • 00 Reagovat !

foto Diamant

Diamant 20.02.99  13:15

« TDi v Golfe

Mame VW Golf 1,9/91 kW. A je skutocne pravda, ze kurit zacina velmi pozvolna
    a az po prejdeni takych 5 km. Ale potom kuri celkom dobre. Hoci nedokaze dodat
    do interieru taky horuci vzduch ako napr. Felicia ale to moze byt aj kimatizaciou
    Climatronic. Klima je dobra vec, lebo netreba nic nastavovat. Teda v skutocnosti
    treba, lebo na zaciatku to zacne fukat skoro na plne otacky (je to trochu neprijemne)
    a postupne to zoslabuje. A na druhej strane po zohriati interieru to uz fuka doslova
    studeny vzduch a vodic ma dojem, ze na neho odniekial taha. Po zvyseni pzadovanej teploty
    hoci o jeden stupen sa to vylepsi. Dobra je funkcia ECON, ktora vypina vysusac vzduchu.
    (Ten suchy vzduch ozaj nie je nic prijemne.) Vysusanie sa da vypnut len pri vypnuti
    ofukovania celneho skla. No a samozrejme pri vypnutom vysusani nefunguje chladenie.
    Teda neda sa docielit nizsia teplota, nez je vonku. (ako keby obycajne kurenie -
    v zime pouzivame len to). A v lete je to obdobne. Po nasaduti do auta to fuka ako dive studeny
    vzduch a az po ochladeni interieru sa to zmierni. A obcas je cloveku aj v lete zima na ruky.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.02.99  10:39

« Re: Ad. dobrzdovani levou...

Promiň , když jsme konečně ubrali plyn anonymům , tak bys měl ještě udělat jedno - kde se bavíš TY tak v té rubrice už se nebude bavit nikdo koho nechceš . Já chtěl jen říci jak to chodí u mého auta . Jinak tuto vymoženost co mám používám hlavně při krátkém zastavení v kopci , anebo na předčasné zařazení v křižovatce , když vím , že ve velmi krátké době naskočí zelená . Je to dobré , když chci velmi rychle vyjet z křižovatky . Ikdyž se mi to zdaří i bez toho .
  • « 00 Reagovat !

foto

20.02.99  10:23

« Re: servis

Jinak pánové vím jedno , že když se automat pokazí , tak jeho oprava je mnohem , ale mnohem dražší než u manuálu . To , že je pohodlnější je jasné , ale když si spočítám ekonomickou stránku , tak mi manuál vyjde vždy levněnji .
  • 00 Reagovat !

foto

20.02.99  03:27

« SLIX

Jasne, ze zname, ale nedavno sem cet Gamestar a popisovali tam jednu podobnou hru. A jako historii tam uvadely starsi hry jako Death Rally a jeste starsi, avsak na Slixy uplne * zapomeli...:(
  • « 00 Reagovat !

foto

19.02.99  21:57

« Re: Zmena nazoru(castecna)

Motoráma na markíze je ABSOLÚTNE o ničom - Škoda, VW group a tak dokola - neviem, či to je skrytá reklama alebo skôr otvorená reklama. A majú super testy - všetky autá dostali tak medzi 95-95,874 bodov, to asi aby si neurazili nejakého perspektívneho sponzora ??
  • « 00 Reagovat !

foto

19.02.99  21:53

« Re: Octávia GLX 1.6/101k vs.Xsara 1.6/90k

Citroen nepatrí medzi najkvalitnejšie autá? Ktoré sú tie najkvalitnejšie? Ja som nedávno pomýšlal na nového Passata, a teraz som rád, že som naň nemal - kúpili ho 3 moji známi a len jeden z nich je spokojný, aj to asi preto, že presadal z Toleda.
  • 00 Reagovat !

foto

19.02.99  21:50

« Xsara 2.0i 16V VTS

Jazdím Xsarou 1.8i 16V kupé a som nadmieru spokojný. Tento týždeň som bol v Novom Meste nad Váhom a zastavil som v aj v Citroene, akože čo majú nové a oni mali nejakú akciu - 165 koňový dvojliter kupé, max. 230 km/h, v tej istej farbe ako mám ja (zlatá metalíza), ale iné disky, spojler, s rádiom a klímou - a V KOŽI !!! Najviac ma dojala tá akciová cena : rovných 600 tisíc Sk ! Škoda že som nepočkal s kúpou - teraz sa utešujem len tým, že by som sa v tom určite neudržal na uzde a časom zabil ... ale keby niekto chcel tak nadupané auto, za tú cenu nič podobné nekúpi, možno ho ešte majú. Napíšte, ako sa s tým jazdí, ak niekto také má .
  • « 00 Reagovat !

foto

19.02.99  19:59

« Re: italové

Zatím jsem příspěvky jen četl, ale jeden duševně méně vyvinutý jedinec se jménem lopéz mě donutil opět přispět. Konečně je zrušena možnost přispívat anonymům a tak nyní musí psát pod jménem. Lopéz je krásným příkladem bývalého anonyma, kteří byli a jsou ostudou Motor Café. Díky lopézi že konečně vím alespoň podle přezdívky, kdo je s rozumem poněkud níže. Ono ale psát pod přezdívkou stejně není o mnoho rozdílnější než anonymě. Ale alespoň víme kdo je kdo podle přezdívky. Takže lopézi jen tak dál ať nám ukážeš ještě něco z hloubi své jednoduché dušičky.
    Čau Jeník.
  • 00 Reagovat !

foto

19.02.99  19:02

« ?

Jak jste spokojeni se službami na čerpacích stanicích?
    Tankujete raději u zahraničních čerpacích stanic nebo u čerpacích stanic tuzemských majitelů. V případě že u tuzemských, tak raději u malých nebo velkých čerpacích stanic.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.02.99  17:46

« Re: Spotreba okolo 4 l

Mam 1,7D 44kW ale to co si popisal ti neverim lebo na dlhu trasu asi 50% po dialnici s posadkou dvoch osob pri maximalnej rychlosti 90km/h som to mal za 4,33l/100km.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.02.99  17:41

« Re: Co koupit?

Rozhodnutí je myslím jednoduché - Almera. Taky o tomto autě uvažuji.
    Důvodů je opravdu hodně, hlavně je to auto hezčí.
    Myslím si ale, že od Mazdy by se měla srovnávat s Almerou spíše Mazda 323 a ne městské Demio.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…