Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Nezařazené

• « 00 Reagovat !

foto

22.02.99  08:37

« Re: Nadsenci a ceny - vrtulnik

Nojo, chybicka se vloudila. Sorry.
  • 00 Reagovat !

foto

22.02.99  08:06

« Návod na přihlášení

Koukám, že se nikdo nehlásí jako anonym, takže vám dám návod. Vstupte jako klasický anonym, když chcete číst nějakou rubriku tak dejte otevřít v novém okně(zatím asi stejné jako dosud). Potom v řádku adresa např. "[odkaz]" přepište "anonym" na cokoliv jiného(třeba smažte písmeno n) a přihlásí vás to jako "Anonym" s možností odpovídat.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.02.99  07:46

« Re: Ještě něco....

italové jsou sračky
  • 00 Reagovat !

foto

22.02.99  07:19

« neco z terenu

Vcerejsi odpoledne a vecer jsem projezdil v okoli Prahy a muzu rict, ze zhruba mezi 16.00 a 17.00, kdy uz je dost sero, navic obcas prselo, auta zacakany sedejma sragorama, odhadem tak 1/3 az 1/2 aut vubec nesvitila. O tom jak to vyrazne snizuje bezpecnost se uz napsalo dost. Co s tim? Je mozny, ze nektery z tech ridicu proste zapomneli, muze se to obcas stat, pak by na ne melo stacit bliknout a mohli by si to uvedumit. A ten zbytek co nesviti z principu - proc bych mel svitit, ja vidim dobre a ostatni me nezajima? Mozna prace pro policii. Misto stani za kerickama a mereni rychlosti (vcera stali na Strakonicke smerem ven z Prahy hned za Barandovskym mostem), zastavovat nesvitici auta za zhorsene viditelnosti.
  • 00 Reagovat !

foto

22.02.99  00:00

« Bez nadpisu

Překlep jsem se, myslel jsem samozřejmě E36
  • « 00 Reagovat !

foto

21.02.99  22:05

« Re: Motor 66 kw

Jojo, to s tou převodovkou je pravda. Já jsem Š120 nechával předělávat na 5kvalt a teď bych nad 90 km/h potřeboval na trojku traktoristický sluchátka!
  • « 00 Reagovat !

foto

21.02.99  21:04

« Re: auta 20. stol.

Auto století bych dal modelu Ford T . Tím začala éra aut pro širokou veřejnost . U nás bych se rozhodoval mezi aerovkou a Tatrou z 30 let . Jinak bych jej dal p.Královi jako nejlepšímu návrháři aut . Ty jeho modely stojí opravdu za to.
  • 00 Reagovat !

foto

21.02.99  20:58

« Ještě něco....

Chceš-li aby se lidi bavili o autech tak začni u sebe a nepiš něco jako cituji lopéze "italové jsou sračky" atd. To je kritický argument hodný opravdu inteligenta, zkus se nad sebou zamyslet a snes trochu oprávněné kritiky.....
    Čau Jeník
  • 00 Reagovat !

foto

21.02.99  20:55

« Trocha života...

Pánové a dámy, píšu především pro to, aby nezemřelo téma o tak skvělým autě jako je Alfa 156. Vezměte si příklad z témat o takových střepech jako je Felicia atd....
    Čau Jeník.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.02.99  20:51

« Re: italové

Milý lopézi, jmenuji se Jan Čermák.
    To je najednou proměna z přisprostlého člověka v osobu plnou etiky. Svůj názor klidně vyslovuj, ale jestli nejsi schopen vyjádřit svoje názory jinak než používáním sprostých slov, kterými se tvé příspěvky jen hemží, tak radši svůj názor nrvyslovuj. Anebo je vyslovuj někde, kde jsou na sprosťáky zvědaví. BTW Já taky nemiluju Mercedes, ale nemusím kvůli tomu všude psát podobné výlevy jako ty. Napadá mě jen, že papír potažmo obrazovka snese všechno.
    Nazdar Jeník.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.02.99  20:42

« Re:

Už při nákupu máš automat o nějakých pár desítek tisíc dražší . Ten půl litr třeba spotřeby na 100 km taky není k zahození . Ale hlavně vím jedno , že když se ti porouchá automat , tak jeho oprava je o nějakých pár desítek tisíc více drahá . Další je fakt ten , že kdo si jednou koupí automat , už nechce manuál . Hlavní důvod je tento - pohodlí . Mám pár známých prodejců a všichni se v tomto shodli .
  • 00 Reagovat !

foto

21.02.99  19:46

« A co takhle kabrio?

Chtěl bych si na léto pořídit nějakej kabriolet, ale nevím jakej. Něco mírně jetýho, od roku 92 tak max. do 400t. Straąně se mi líbí Audi 80E 2,3l nebo BMW E32 ale na to nemám. Zajímalo by mě jaký
    kabria se vám libí a Vaąe názory.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.02.99  19:35

« Re:

Zamiesam sa medzi Vas. Automat stoji min. 30,000Sk radsej by som si kupil ABS za tie prachy. A k tej spotrebe nieje uplne jedno ci papa o pol litra menej alebo viac pri spotrebe napr.6 litrov. Bolo by mi to jedno pri autach ktore papaju 12 litr. a viac tam uz je to fuk.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.02.99  19:21

« Re: Lero

Mam len taky maly dotaz? Maju ASTRY GSi aj turbo a ci sa do Ciech take dovazaju aky maju vykon atd?
    Na Slovensko sa dovazaju lon bez turba 100kW. Mozete mi niekto vysvetlit co to znamena GSi? Dik!
  • « 00 Reagovat !

foto

21.02.99  19:04

« Re: ?

Ja tankujem zasadne pri lokomotive. Inak som celkovo spokojny. Nevyhoda: treba si umyt ruky.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.02.99  18:39

« Soukromá pumpa

Chtěl bych se zeptat. Kolik litrů benzínu a nafty musí pumpa prodat, aby se uživila?
  • « 00 Reagovat !

foto

21.02.99  18:30

« Re: vyzva pre vsetkych co im to slape za 4,5 litra pre corzi

jelikož nejsem milionář, ale mám rád auta s duší
    mám tadytoho starýho 4 litra z 87 roku.
    je to stará 200koňová plečka, ale už jsem zjistil že omezovač na 250 funguje. Klima chladí a el. okna - el. fungují. Jen ta kůže mi tam chybí. Já se prostě chci v autě cítit jako v peřince (188 cm výšky = nevejdu se do audi 80 = 4 roky stopování do školy). Proto jsem to po prvé napsal
    jak jsem to napsal. Jinak moje práce je jako každá jiná - na všechno se dá zvyknout a mě se líbí. Přeju ti mnoho šťastných kilometrů a zase někdy, ( mám týden volna ) ČAU!!! Martin.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.02.99  17:41

« Re: vyzva pre vsetkych co im to slape za 4,5 litra pre Lopez

Zdravim Ta Lopezy. Vidim ze su tu aj rubriky slusnej komunikacie co ma tesi. Ja som sa dostal do CZ int. nahodou a toto diskusne forum ma potesilo. Clovek sa tu hadam aj nieco rozumne docita. U nas v SK int. mi take nieco chyba /aspon som zatial nenasiel/. Ak sa Ti chce napis nieco aj o tom Tvojem Medvedovi /vykon,Vmax,.../a ako to vlastne vyzera. Inak Ti tvoju pracu trosku zavidim, rok by som to urcite vydrzal aby som sa toho super zrychlenia nasytil to vies ze niesom z toho KLOBOUK TEAMU ci ako sa to vola. Autam ZDAR!
  • « 00 Reagovat !

foto

21.02.99  17:32

« Re: italové

čau jeníku.
    já se jmenuju martin Rychtera a jak tak na to tady koukam pomlouvat druhý, to je asi náplní motor café. Protože jakmile tady člověk vyjádří svůj názor na tu a tu značku nebo typ auta sesypou se tu na něj babky trhovkyně které ho nekompromisně odsoudí a pomluví. Já sem tady napsal auta která sou mému srdci nejbližší, jestli máte jiný názor napište ho tak, že budete psát o autech a ne napadat ostatní. Já se za svůj názor o autech nestydím a říkám ho na rovinu. A jestli má někdo potřebu pomlouvat - Internet je podle mě dost velký, aby jste si našli jinou, na pomluvy zaměřenou konverzaci. ...Bejček Lopéz...

• « 00 Reagovat !

foto

21.02.99  16:50

« Re: Lero

Zdravím Dannyho s GSi 16V z Ipexu... ;-).
    Turbo bohužel nemám. To jsou pak jiný jízdy :-))). Občas tady jednu turbo vídám - ve válečných barvách Opel Motosportu... má ho majitel místního Opelu (HK,PU) Ale bacha na turba v létě, přehřívají se. Podle mne je best Calibra vé šestka a škoda, že se nedělala se 4x4.
    4x4 je celkem dobrý, dost jsem si na něj zvykl.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…