Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Nezařazené
-
« Re: Přední mlhovky - pro kamikaze
Vyhláąku poruąujeą dneska pomalu čímkoliv. Neříkám ľe tak jezdím pokaľdý, ale dost často.
Jedinej argument kterej uznávám je to ľe se odráľí na mokré vozovce. Ale to se odráľí i
normální. Do sto metrů to není problém a kdyľ auto míjíą, tak jestli si to pamatujeą z aitoąkoly, drľíą se očima pravé krajnice. Kdyľ čumíą přímo na auto tak to je jasný ľe
to oslňuje. Já si myslím ľe zadní jsou daleko horąí. Ale i tak, pokuď si toho borec nevąimne
ľe je má zapnutý i přes blikání, tak pomůľe buď ho předjet a dát mu znamení taky mlhovkama, nebo patřičnej odstup tak 50-100 metrů, a je to bez problému.
Stejně je ten fenomém zajímavej ľe se mě to stává jenom tady u nás (to stím protiblikání)
na západě to nikomu nevadí. A mimochodem nejsou vąechny světla co jsou vpředu dole mlhovky!
-
« Re: zapalování
Plánek někde mám. Musím ho někde pohledat. Pokud vím, tak jsem ho měl z časáku Udělej si sám asi 85 ročník. Jinak byl zveřejněn i v Amatérském rádiu. Není to sice bezkontaktní zap., ale je to spíą jakýsi booster, který dává podstatně větąí jiskru. Napią číslo faxu a já ti to poąlu aľ to najdu. -
« Re: pohodlí je blbost
Jo, sedmickovej bavor nebo osmickova audina bez automatu je fakt blbost, ale ja zrovna takovy auto nemam(jsem to fakt chudak) a proto jezdim s manualem.Rikas, ze automat je zvyraznenim osobni image, no nevim.Pro me je spis dulezita znacka, design a sila auta, ale ze bych lidi s automatem povazoval za nejaky kingy?Ono taky zalezi v jakym aute mas ten automat.Jestli budu sedet v eSkovym medvedovi, tak nemusim mit automat na to, abych vypadal reprezentativne.Na to postaci to auto samo.Ale kdyz mas automat v Micre, tak to je tragicky.A ze se venujes vic koukani kolem?Jako bych to v aute s manualem taky nedelal.To razeni a slapani spojky je tak zazity, ze o tom nepremejslis a delas to podvedome. -
« pohodlí je blbost
dokážete si představit BMW 740iL bez automatu ? Já teda NE. Mám VOLVO s automatem a je to prostě super. Více se věnujete řízení a sledujete provoz což je tedy ve městě velká výhoda.
Automat je také do určité míry u nás stále ještě jakýmsi zvýrazněním osobní image. Těch pár tisíc za automat a pár deci benzínu je už dnes nepodstatných.
Co se týče poruch automatu záleží hodně na řidiči jak se k automatu chová. -
Musiš přece uznat že:
1. Porušuješ vyhlášku - svítíš mlhovkama , ikdyž není snížená viditelnost
2. Proč si asi myslíš , žě na Tebe ostatni blikaji? Žeby Ti ty mlhovky záviděli? Oslňuješ , ikdyž máš mlhovky nastavené . Největší chuťovka je
to v noci , když je mokrá silnice.To se ty mlhovky dobře odráží...
....Kdo si potřebuje svítit mlhovkama, atˇ jede pomalu, když nevidí.
-
« on-line vyber US car
zdravim, ja uz sem jednou upozornoval na www.denker.cz, dovozce us car do Cech, ale ted tam maji on-line nabidku aut z ameriky, jen se zada vyrobce a model, popr. rok vyroby a max. cena, a vyjede vam seznam s detaily, popr. fotkou, a oni vam muzou to auto dovezt, vice informaci na one strance, je to velmi zajimave -
Takľe jeątě jednou: pokuď sou správně naątelovaný (coľ mám) , tak nemáą ąanci někoho oslňovat. Ty stowattovky mám jenom jako dálkový H1 a ty jsou oddělený od hlavních světel.
Pouľívám je fakt jenom kdyľ předemnou nikdo není, protoľe je pravda ľe jsou moc silné. Ale zato perfektně vidíą. Co se týká potřeba nebo ne, kdyľ jedeą mimo město tak někdy
pomalu nevidíą kam jedeą, jak jsou ty silnice zasraný. Kdyľ zapneą mlhovky tak vidíą
aspoň krajnicu a kaľdou díru aniľ bys protijedoucí závaľně ruąil. Serou mě prostě ti
lidi co na mě z pětikilometrové vzdálenosti blikají, ľe jim to straąně vadí. A to je tak
jenom v ČR. Jezdím dost často do německa/ąvýcarska a nejsem jedinej kdo to má tak zapnutý.
-
« Dopravni nehoda:to Redkiller
Hmm, musim se priznat, ze to v Brne skoro neznam a krizovatku u Zetoru uz teprv ne.Ale neva.Takze predpokladam, ze to videlo vic lidi a ze probehlo vysetrovani, ktery ukazalo, kdo byl vinen.Takhle bez detailu se to tezko soudi.Rekni podrobnosti, popis krizovatku, co svedci atd. -
« Test Berlingo
Aj mňa by velmi zaujímal test Berlinga. Je škoda, že zatial toto auto nebolo v teste, myslím si , že bolo a je revolučné vo svojej kategórii - prvé úžitkové auto, ktoré nebolo odvodené od osobáku (napr. Corsa/Combo, Ibiza/Inca, ...), pritom dobre vyzerá a má super jazdné aj prevádzkové vlastnosti. Dočkáme sa testu?
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!