Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Nezařazené

• « 00 Reagovat !

foto

22.02.99  21:38

« Re: Katalog

Speciální nový katalog na Imprezu turbo zatím není . Nové katalogy na letošní rok 99 jsou prý v tisku .
  • 00 Reagovat !

foto

22.02.99  20:24

« Vodikovy motor

Jeden filipinec jezdi na vodu ( mohli jste to videt v televizi ). Naleje ji do akumulatoru, tak se mu jakymsi zpusobec elektrolyzou rozlozi na kyslik a vodik a na ten pak jezdi. To by Zeman a spol zdrazili vodu tak, ze bysme si potom zizni breceli do huby.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.02.99  20:09

« Re: Ještě něco....

Anonym : Díky, že jsi se projevil, opravdu vřele děkuji, jen tím potvrzuješ má slova :-)))
  • 00 Reagovat !

foto

22.02.99  20:01

« Katalog

Jardo, dostal jsi uz nove katalogy "specialne" na Imprezu Turbo?
  • « 00 Reagovat !

foto

22.02.99  19:43

« Re: Záľitek

Ja bych tomu zazitku s tema holkama treba i veril, mozny je vsechno - zensky sou hrozne nevypocitatelny. Ale musim rict, ze kdyby se me neco takovyho stalo, asi bych o tom nezakladal diskuzni rubriku.
  • 00 Reagovat !

foto

22.02.99  19:34

« Spíą stopar nez ridic

Stopare bych bral, kdybych mel cim a kde. Autem jezdím jenom velmi zridka, protoze svoje jako chudej student jaksi nemam a nasi mi svoje pucujou minimalne. A jeste k tomu, kdyz jedu, tak kolem stoparu tak akorat trasu Liberec - Hodkovice, coz je asi tak 10 km a vetsina z nich by rada asi trochu dal, takze by bylo zbytecny zastavovat. V Hodkovicich jeste k tomu je zcela nevhodnej teren na stopovani, takze bych jim spis uskodil. Jinak kdyz se nejakej stopar nachomejtnul, tak sem zastavil.
    Jinak sluzeb pro stopare spise silne vyuzivam. Jezdim tejdne Praha - Liberec, pripadne Praha - Mlada Boleslav a vubec si nestezuju. Musim rict, ze STOP je tak trochu droga, clovek pozna spoustu novejch lidi, sveze se peknejma autama a pozna ten krasnej pocit, kdyz mu po hodine v zime konecne nekdo zastavi. At zijou ti, co stavej stoparum.
  • 00 Reagovat !

foto

22.02.99  19:19

« Nejhnusejąí auto

Máte tu nejak zabejkováno. Nejak ste se uchýlili od tématu. Podle me je nejhnusnejsi auto pod sluncem Ford Focus, dokonce i hnusnejąí nez Renault Twingo. O tech korejskech nema ani cenu se zminovat.
  • 00 Reagovat !

foto

22.02.99  19:15

« OFF-ROAD

Říkají vám něco vozy OFF-ROAD (terénní vozy) tak se podívejte na stránku HTTP://mujweb.cz/www/ludmila
    A řekněte co si o ní myslíte.
    Děkuji s pozdravem MAREK.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.02.99  19:09

« Re: pohodlí je blbost

Podle me je automat mozna docela pohodlnej, ale pokud ma clovek k rizeni auta alespon trochu lepsi vztah nez ze se potrebuje jenom nekam premistit, musi mu ten manual hrozne chybet. Ja si nedovedu predstavit, ze bych ridil auto s automatem. Mne by tam ta salterpaka proste desne chybela. Clovek ma to auto vic pod kontrolou. A s tim koukanim se kolem a nejakym image, to je podle me pekna kravina. Protoze, kdyz to nekomu nereknete, tak to nezasveceny laik (nezasvecena zena), vubec nepozna.
  • 00 Reagovat !

foto

22.02.99  19:03

« Spolehlivost japonských aut .

Doufám , že někteří rýpalové si velmi pozorně přečetli rubriku spolehlivosti aut . doufám , že nebudete tvrdit , že je to podplacené , když to dělali Němci .
  • 00 Reagovat !

foto

22.02.99  19:00

« Spolehlivost .

Doufám že jste si přečetli hned na začátku rubriku o spolehlivosti aut .
  • 00 Reagovat !

foto

22.02.99  18:55

« Rapid - ano nebo ne?

Koukám, ze tu diskutujou samý odborníci, tak byste mi mohli poradit. Naąi mi zakazujou jezdit naąim autem a slibili mi, ze mi prispejou nejakou castkou, kdyz si koupim svoje. Cenove prijetelny a zaroven docela atraktivni mi pripada prave Rapid, ale hodne lidi mi rika, ze na to nic nesezenu, ze je to poruchovy atd. atd. Proto bych vas chtel pozadat o radu, jaky s tim mate asi tak zkusenosti. Diky moc.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.02.99  18:50

« Re: pohodlí je blbost

To podvědomí je fakt . Už se mi stalo , že jsem chtěl řadit šestku , kterou bohužel moje auto nemá . Automat má asi opostatnění u aut s obsahem nad 2,5 l . Proto v Americe je hodně automatů . Tam jezdí většinou od 2,5 l nahoru . V těch malých autech to opdstanění asi má - některý ženský jsou tak blbý , že neuměj ani řadit . Dost často se divím za co ten řidíčák dostaly ? Snad řadily jinou "řadící pákou ".
  • 00 Reagovat !

foto

22.02.99  17:28

« Pokus 1

- jen test -
  • « 00 Reagovat !

foto

22.02.99  16:34

« Re: Metylester atd.

Mimo metylester, který je daňově zvýhodněn je vąak třeba podpořit i jiné alternativy jako bioplyn, biomasa, dřevoplyn, zemní plyn, líh atd. Zemědělci pořád nadávají (vąude) a tak bych raději neľ cpát dotace tam, kde to nemá smysl raději podpořil výrobu alternativních paliv. Např. takové konopí má celou řadu způsobů vyuľití (na pohodu, léčení, vlákno, papír, olej, biomasa, ptačí zob ...). Kdyby nebylo takových idiotů jako je Severa a spol., tak by nic nestálo v cestě jeho bohatému vyuľití. Navíc roste jak z vody a nepotřebuje ľádné postřiky, hnojiva a dotace. Místo řepy a obilí, které nikdo nechce by se dala pěstovat nenáročná plodina s větąím vyuľitím.
  • 00 Reagovat !

foto

22.02.99  16:28

« Pro AUTO.CZ podruhé

Když člověk pročítá témata kde je víc příspěvků, tak jsou poněkud zavádějící ikonky "další" a "předešlé". Obzvláště termín "předešlé" je matoucí, protože se ve skutečnosti jedná o novější příspěvky. Myslím, že namísto termínu "další" by bylo vhodnější termín "starší" a namísto "předešlé" by se hodilo "novější". S pozdravem Pavel K.
  • 00 Reagovat !

foto

22.02.99  16:22

« Pro AUTO.CZ

Když člověk pročítá témata, kde je víc příspěvků, tak jsou poněkud zavádějící ikonky "další>" a "" by bylo vhodnější "starší>" a místo "
  • 00 Reagovat !

foto

22.02.99  15:32

« Moji kandidáti

Autá, ku ktorým mám priam averziu:

FSO Polonez Truck (najmä tá 5 sedadlová verzia)

Daewoo Lanos 3-dver. - zadná časť

Toyota Corolla 5-dver.

Mám aj zopár ďalších, napíšem neskôr.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.02.99  15:26

« Re: Testy v Jerezu

O tom, že to Yamaha bude mít těžké není sporu. Stejně jako u F1 tak i u těchto testů nevíme na co se jednotlivé týmy při testování zaměřily. Pokud vím tak Abe jezdí ještě na loňské motorce, takže má výhodu v tom, že ji dokonale zná. Tovární tým má oba jezdce nové, Biaggi a Checa. Osobně jsem v Jerezu očekával víc hlavně od Chece, který je tam doma a okruh dokonale zná. Nemůžeme ale zapomenout, že na Phillip Islandu a Sepangu byl Biaggi velmi rychlý.. Další otázkou je s čím příjde Honda, protože tovární HRC ještě s letošním modelem nevyjel. Pro mě osobně jsou velmi zajímavé výkony KRJR na Suzuki, vypadá to, že mu přestup z Modenasu na Suzuki prospěl, přece jen čtyřválec asi mladému Robertsovi svědčí víc.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.02.99  15:21

« Re: Smutna zprava

Netvrdil jsem, že je Huleš bůh a No. 1 ,ale přece jen asi má navíc než zatím předvedl. Hlavní věcí k zamyšlení je, že po celou dobu co jezdil MS tak měl smůlu na technické problémy v několika stájích a to asi nebude samo sebou, docela by mě zajímalo, co všechno měl Huleš garantované ve smlouvě atd. Někdy jsem měl pocit, že jej v týmu berou jako toho posledního, až když vybude čas.
    Určitě je škoda, že letos asi nebudeme mít účastníka v MS, snad nědy v budoucnu, jestli se potvrdí talent bratří Smržů a dalších.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…