Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Nezařazené

• « 00 Reagovat !

foto

23.02.99  19:02

« Re: Rapid - ano nebo ne?

No tak hlavne to chce skouknout karoserii, protoze jestli nemas moc penez, tak by se ti za chvili rozpad. To znamena hlavne prahy - to je zaklad. No a pak az teprv motor a to ostatni, protoze to se da udelat a relativne levne oproti kastli.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.02.99  19:02

« Re: To>kamikaze

no comment....
  • 00 Reagovat !

foto

23.02.99  18:58

« S 11

Neni nad to kalit si to po kraji takovou 40 na mopedu. Smrdi to, rve to, nejede to. A ty nervy, kdyz jedete do kopce. Rikate si utahne to ta dvojka jeste za tuhle zatacku, nebo uz budu muset prislapovat nebo dokonce zaradit jednicku. To se mi to ale potom zase bude prehrejvat...
    Tomu rikam radost z jizdy. Clovek ma radost z kazdyho metru, kterej ujede.
    A ted mrkejte. Na tehle strojich se jezdej zavody Praha-Mlada Boleslav-Mnichovo Hradiste-Cesky Dub-Modlibohov cca. 110km. A nejrychlejsi to zvladaj za 1:25 hod. Samozrejme s mensima upravama.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.02.99  18:47

« Re: Low speed

Perfektní odreagování při nabitém dnu . Moje řeč.
    Dělám to občas taky a to nemám už dávno 30 .
  • « 00 Reagovat !

foto

23.02.99  18:41

« Re: Stare Justy - super, nove Justy - spatne!

U SUBARU všechny modely v provedení kombi a mechanickou převodovkou mají redukční převodovku.
    To znamená , že dělí ještě rychlostní stupně na půl . U té Justy je to opravdu smůla . Je to opravdu dobré auto , ale cena by měla být min. o 100 - 150.000 korun míň . Jinak v této situaci je toto auto neprodejné .
  • « 00 Reagovat !

foto

23.02.99  18:41

A neznas nahodou nejaky finty, co bych mel pri kupovani z druhy ruky davat bacha? Moc by mi to pomohlo. Dik.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.02.99  18:37

U ty zadni napravy hlavne zalezi na tom, jak byla udrzovana, protoze se sama od sebe nepodela.
  • 00 Reagovat !

foto

23.02.99  18:36

« Maska

Lidi, mam problem. Uz strasne dlouho shanim na Rapida masku se 4 hranatejma svetlama, co se davala na Golfa 1, model pro USA. Byl bych strasne rad, kdybyste mi podali o tom jakoukoliv informaci. Dam vam za ni az 1800, ale musi byt zdrava a komplet.
    Predem diky
  • « 00 Reagovat !

foto

23.02.99  18:35

« Re: Prázdniny

Jak kdo. V práci na to nemám zase čas já .
  • « 00 Reagovat !

foto

23.02.99  18:33

To vis, ze nechci Rapida jenom na jezdeni. To bych si koupil nejakou 120 nebo 105. Ja bych si to auto docela rad piplal, ale prave z duvodu neprebytku penez by me zajimalo, jestli se to moc casto nepodelava. Myslim hlavne zadni poloosu a jeji uchyceni, kter je prej pekne draha. A hodne znamejch mi tvrdi, ze se i docela casto rozbije, ale voni Rapida nemaj, takze se ptam proto lidi jaksi od fochu. Neboj, ja uz doma pecuju o mopeda. Prave delam generalku.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.02.99  18:29

« Re: Richard

Jestli chces plasty, tak ty maj v Holesovicky trznici pred halou 9. Prodava to tam dedula a oplastovat rapida kolem dokola te prijde na 4000.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.02.99  18:25

Tak hele. Jestli chces Rapida jenom na jezdeni, tak se na to vykasli. Od majitele Rapid vyzaduje, aby se mu aspon trochu venoval, jinak skonci jako ten muj, protoze predchozi majitel na to kaslal a chudak Rapidek.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.02.99  18:22

« Re: Richard

Nazdar, ja jsem byl taky v Melniku na srazu, ale jako poradatel. Doma mam Rapida 130. Ted zrovna ho ocesavam, protoze ho budu generalkovat.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.02.99  17:59

« Re: Aditivace

Aditivace je jako když si dáte na smažený sýr tatarku. Sýr sám o sobě je dobrý, ale s tatarkou je to většinou chutnější.
    V případě pohonných hmot je ale "plná aditivace" reklamní tah, protože přímo výrobce (Česká rafinérská) hmoty prodává už aditivované, tedy s tatarkou. Jinak řečeno - každý na českém trhu prodává aditivované pohonné hmoty.
    Jinak - aditiv je hrozná spousta, každé umí něco (snižuje pěnivost, zlepšuje chladové vlastnosti, čistí usazeniny...) a každý výrobce aditivuje trochu jinak. To si pak můžete k tomu smažáku dát tatarku Hellmans, Spak nebo Delika. Každá má jinou chuť, ale když to přeženete, může vám být zle, ať jste měl tu nebo tu.
    Velcí prodejci totiž aditivované zboží často ještě znovu dále aditivují (každý tím svým, těžko říci čím, aby dále zlepšovali vlastnosti pohonných hmot. Neměl jsem však nikdy v ruce nějaký rozbor, který by říkal, že aditivace Aralu je lepší, než Shellu či OMV. A také, zda-li přídavná aditivace dodává hmotám nějaké lepší vlastnosti, než ta základprvotní od České rafinérské.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.02.99  17:47

« Re: Soukromá pumpa

Cha cha !
    Tři koruny z litru už jsem dlouho neviděl. Díky některým borcům máme taky z litru něco kolem padesátníků.
    A to jsme pak zralí (pro nesplácené úvěry) jako klienti pro akci "čisté ruce".
  • « 00 Reagovat !

foto

23.02.99  17:28

« Re: Prázdniny

Nediv se Rolfe, už jim v práci padla, tak seděj doma u beden.Budou tady zas až zejtra dopoledne.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.02.99  17:25

« Re: článek v Penthousu.

Eee, prostě ten článek byl o vývoji, výbavě, novinkách a podobnejch věcech, o kterejch je recenze na auto.Mimochodem, věděli jste, že S80ka má 22 airbagů a že jeho vývoj stál několik miliard švédskejch korun?
  • « 00 Reagovat !

foto

23.02.99  17:23

« Re: ODKAS PRE CUPKU

Cubko najdi si nejakou jinou cubku, sedni do svyho BMW a odjed s tyhle rubriky.-Rolf-
  • « 00 Reagovat !

foto

23.02.99  17:21

« Re: ?

Jo spokojenost.Ja tankuju bud u BPcka nebo u Aralu(mimochodem, co to znamená, že jsou pohonné hmoty plně aditivované?) a někdy i u OMV, takze samy cizi znacky a opravdu si na kvalitu pohonnych hmot a vubec doplnkove služby nemohu stěžovat.Jen jsem slyšel, že v Bpcku v Pardubicich známýmu poškrábala myčka střechu - škoda za třicet litrů, ale ani se necukali a zacálovali to.
  • 00 Reagovat !

foto

23.02.99  17:17

« Prázdniny

Jste všichni na prázdninách nebo co?

Pro lera: koupil jem na Táborské podložky pod kola, ale je to jen o 3cm širší. Jestli můžeš pošli mi prosim adresu toho tvího kámoše na klempířinu. Díky -Rolf- zurek.rudolf@delta-pekarny.cz
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…