Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Nezařazené
-
« S 11
Neni nad to kalit si to po kraji takovou 40 na mopedu. Smrdi to, rve to, nejede to. A ty nervy, kdyz jedete do kopce. Rikate si utahne to ta dvojka jeste za tuhle zatacku, nebo uz budu muset prislapovat nebo dokonce zaradit jednicku. To se mi to ale potom zase bude prehrejvat...
Tomu rikam radost z jizdy. Clovek ma radost z kazdyho metru, kterej ujede.
A ted mrkejte. Na tehle strojich se jezdej zavody Praha-Mlada Boleslav-Mnichovo Hradiste-Cesky Dub-Modlibohov cca. 110km. A nejrychlejsi to zvladaj za 1:25 hod. Samozrejme s mensima upravama. -
« Re: Stare Justy - super, nove Justy - spatne!
U SUBARU všechny modely v provedení kombi a mechanickou převodovkou mají redukční převodovku.
To znamená , že dělí ještě rychlostní stupně na půl . U té Justy je to opravdu smůla . Je to opravdu dobré auto , ale cena by měla být min. o 100 - 150.000 korun míň . Jinak v této situaci je toto auto neprodejné . -
« Re: Rapid - ano nebo ne?
To vis, ze nechci Rapida jenom na jezdeni. To bych si koupil nejakou 120 nebo 105. Ja bych si to auto docela rad piplal, ale prave z duvodu neprebytku penez by me zajimalo, jestli se to moc casto nepodelava. Myslim hlavne zadni poloosu a jeji uchyceni, kter je prej pekne draha. A hodne znamejch mi tvrdi, ze se i docela casto rozbije, ale voni Rapida nemaj, takze se ptam proto lidi jaksi od fochu. Neboj, ja uz doma pecuju o mopeda. Prave delam generalku. -
« Re: Aditivace
Aditivace je jako když si dáte na smažený sýr tatarku. Sýr sám o sobě je dobrý, ale s tatarkou je to většinou chutnější.
V případě pohonných hmot je ale "plná aditivace" reklamní tah, protože přímo výrobce (Česká rafinérská) hmoty prodává už aditivované, tedy s tatarkou. Jinak řečeno - každý na českém trhu prodává aditivované pohonné hmoty.
Jinak - aditiv je hrozná spousta, každé umí něco (snižuje pěnivost, zlepšuje chladové vlastnosti, čistí usazeniny...) a každý výrobce aditivuje trochu jinak. To si pak můžete k tomu smažáku dát tatarku Hellmans, Spak nebo Delika. Každá má jinou chuť, ale když to přeženete, může vám být zle, ať jste měl tu nebo tu.
Velcí prodejci totiž aditivované zboží často ještě znovu dále aditivují (každý tím svým, těžko říci čím, aby dále zlepšovali vlastnosti pohonných hmot. Neměl jsem však nikdy v ruce nějaký rozbor, který by říkal, že aditivace Aralu je lepší, než Shellu či OMV. A také, zda-li přídavná aditivace dodává hmotám nějaké lepší vlastnosti, než ta základprvotní od České rafinérské. -
« Re: ?
Jo spokojenost.Ja tankuju bud u BPcka nebo u Aralu(mimochodem, co to znamená, že jsou pohonné hmoty plně aditivované?) a někdy i u OMV, takze samy cizi znacky a opravdu si na kvalitu pohonnych hmot a vubec doplnkove služby nemohu stěžovat.Jen jsem slyšel, že v Bpcku v Pardubicich známýmu poškrábala myčka střechu - škoda za třicet litrů, ale ani se necukali a zacálovali to.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!