Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Nezařazené

• 00 Reagovat !

foto

24.02.99  11:42

« Jawa 500 OHC

Lidičky, máte někdo zkušenost s těmihle motocykly?
    Pokud ano, tak se pochlubte. Kdo by se chtěl na něco zeptat ohledně tohoto motocyklu, ptejte se.
  • 00 Reagovat !

foto

24.02.99  11:39

« Myčky

Jaké máte zkuąenosti s myčkami - kartáče. Já jsem jeątě z této myčky nikdy neměl dokonale umyté auto. Moľná je to také tím, ľe mám sierru kombi a vľdy ten zadek je ąpatně umytý. Jinak si myslím, ľe větąina myček ąetří na udrľbě (nemění pravidelně kartáče) a ąkrtí kohoutky s vodou, takľe dost často myjí skoro nasucho. Stalo se mi, ľe mi na pumpě řekli, kdyľ jsem reklamoval ąpatně umyté auto (bylo posrané od ptactva a po umytí to bylo akorát rozmazané), ľe to myčka neumyje, ľe si mám ąpínu nejdříve odmočit. K čemu je tam pak předoplach.
  • 00 Reagovat !

foto

24.02.99  11:34

« Karburátor na Wartburg 1000

Sháním funkční karburátor na Wartburg 1000 (typ 322 - sedan). Jedná se o starý, kulatý Wartburg. Rok výroby okolo 1962.
    Díky.
    pema73@scova.vabo.cz
  • 00 Reagovat !

foto

24.02.99  11:24

« Povinné ručení ...

Problém: Motocykl koupený jako vrak - určený k renovaci do sbírky. Není to přímo veterán ale např. 60.tá - 70.tá léta, má doklady, SPZ, je přihlášený na DI - bez STK a OTP - tzv. "dočasně vyřazený z evidence" - ve velkém techničáku má "E".
    Renovace se táhne několik roků - shání se součástky, dokumentace, chromování, lak ...
    JSEM POVINEN PLATIT POVINNÉ RUČENÍ ??????????
    Za něco, co není a nemůže být v provozu, je o tom úřední doklad, co existuje pouze v několika krabicích na půdě a bude jezdit až za několik roků po STK ???!!!???
    Pokud pojišťovna tvrdí že ano, jsem proto aby se motoristé spojili a tvrdě vyžadovali možnost "dočasného vyjmutí" z povinného ručení z výše uvedených důvodů nebo placení jiné (řádově menší) částky. (Jinak se v podstatě jedná o neoprávněné obohacování - protože nemohu způsobit škodu provozem něčeho co provozováno není!).
  • « 00 Reagovat !

foto

24.02.99  10:44

« To: Walker

Tření se s rychlostí nemění. Buď jsi o sto let pozadu nebo si na ZŠ chyběl na fyziku.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.02.99  10:22

« Re: Spotřeba paliva při volnoběhu

Muj pocitac pokud si jeste dobre pamatuju ukazoval 2-3 l/hod pri volnovehu. VAsek
  • « 00 Reagovat !

foto

24.02.99  10:03

« Re: Pre Kubicka

Mozna jen na okraj, loni pri rodinem vejletu do Italie jsme po ujeti 2200 km meli spotrebu 5.54 ale jezdil jsem 100-120. Vetsi rychlosti jsem jel snad jen chvilku pri predjizdeni do kopce na nemecky dalnici. VAsek
  • « 00 Reagovat !

foto

24.02.99  09:58

« Re: Pre Kubicka

Ja ma stejnou zkusenost jako Diamant. Kdyz byly otacky kolem 2000 a niz a bylo treba pridat, jediny co se rozjelo byla spotreba. To samy do kopce.
    Podle me je nejdulezitejsi mit dobry boty, aby clovek citil, kdy jeste pedal klade odpor a auto je ochotno se rozject a kdy uz slapes do prazdna, kdy ti jen roste spotreba. Na to byl ten pocitac dobrej. Akorat jsem na nej civel porad a jezdil jsem jak snek. Ale jako zkusenost, kdy clovek vidi, ze zbytecnym slapanim honi jen benzin, na to je dobrej. Takze moje rada koupit boty s mekou podrazkou a naucit se, povolovat pedal tak,az zjistis, ze auto jede porad a neztraci na rychlosti. Az zacne ztracet, lehce pridas, jde jen o zvyk. To nelze samozrejme praktikovat po meste. VAsek
  • « 00 Reagovat !

foto

24.02.99  09:55

« Re: bublani...

Muzes napsat, kolik takovej supr vejfuk stoji? Tvuj popis byl celkem zajimavej.
  • 00 Reagovat !

foto

24.02.99  09:50

« Je opravdu osklivej

Vcera jsem ho videl cernyho, starej byl hezkej, ale tahle kulata spitvorenina ...
  • « 00 Reagovat !

foto

24.02.99  09:45

« Re: Další názory na .. pro Pavla K

Tam ale pisou vetsinou naftaci o svejch problemech a nejaky srovnani diesel x benzin jsem tam nenasel. Me zajimaj nazory lidi, ktery vyzkouseli oboji a vi o cem mluvi a to z hlediska pruznosti a zivosti motoru. Nezajima me, jestli olej je takovej nebo makovej, nebo kolik stoji zapalovani u diesla.VAsek
  • « 00 Reagovat !

foto

24.02.99  09:23

« Re: Low speed

Vy jste ale *! Myslíte si, že si vás někdo všimne, když máte nahlas rádio a jedete jak hovada? Jo všimne, stejně tak jako kdybste se šli * doprostřet tý silnice. Každej se jenom podívá řekne si - * a za minutu už o tom ani neví.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.02.99  09:06

« Re: dobra lakovna

Mam dobre zkusenosti s lakovnou WORLD CAR tel.
    44912237 Praha Je to soucasne servis, ktery opravuje vsechny znacky aut vc. USA
    dn
  • « 00 Reagovat !

foto

24.02.99  08:47

« Re: Lexus je sila!

No ta první věta je napsaná dost blbě, ale Vy to pochopíte :)).
  • « 00 Reagovat !

foto

24.02.99  08:44

Lexus je fakt dobrej, ale protože jsem toyoťák a lexus je odnož toyoty tak musim uznat, že zrovna ty dvě auta co jsi psal, myslim Audi a Medvěd, jsou fakt suprový. Jinak prej i Bill Gates /nebo jak se píše :)) / jezdí v Lexusu. Prostě jsme všude :)
  • « 00 Reagovat !

foto

24.02.99  08:33

Skús sa zviesť v Lexuse 400 a potom hovor! Ja som sa v tom viezol, model 98, a to bol teda zazitok! Japonci dali za tu cenu do vybavy uplne všetko: koža a drevo, navigacia, klima, a ma to take technicke novinky, ze nemci o tom nemaju ani šajnu! Zatial ho nemam (stoji 3,3mil Sk), ale keby som tolko mal, urcite by som si ho kupil! LS 300 je lacnejsi (2,1 mil) ale tiez je v plnej vybave a super slape!
  • 00 Reagovat !

foto

24.02.99  07:29

« Co říkáte na návrh nového zákona o ŘP

Chtěl bych znát Váš náázor na návrh nového zákona o ŘP.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.02.99  07:27

« Co furt skučíte?

Co furt skučíte, nikdo tady nic nezakazuje. Jenom se některým omezencům ztížil přístup. Kdo myslí, může psát jako anonym klidně dál. Kdo nemyslí, udělá si registraci a pojmenuje se třeba Cubka. Po přečtení pár příspěvků pak aspoň vidíte, že reagovat na ně nemá smysl. (To dělá jenom Beránek a zmíněný Cubka se tetelí blahem, že si ho někdo všimnul).
  • 00 Reagovat !

foto

24.02.99  07:02

« Nejraději ARAL

Nejraději tankuji u Aralu. Je to taková jistota - kvalitní PHM, čistá toaleta bez poplatku, dobře zásobený obchůdek. Subjektivně bych řekl, že s Aralem auto jede nejlíp a s nižší spotřebou. Navíc modrá je "moje" barva. Ale nejsem striktně vyhraněný - nejraději Aral, le klidně vezmu i jinde. Zdraví Dan
  • 00 Reagovat !

foto Diamant

Diamant 23.02.99  23:44

« Zabudol som ...

Vcera som bol na prehliadke (15.000 km) a pocital som si spotrebu od zaciatku - 7,01. (Lenze byvam v meste).
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…