Příspěvky
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Nezařazené
« Myčky
Jaké máte zkuąenosti s myčkami - kartáče. Já jsem jeątě z této myčky nikdy neměl dokonale umyté auto. Moľná je to také tím, ľe mám sierru kombi a vľdy ten zadek je ąpatně umytý. Jinak si myslím, ľe větąina myček ąetří na udrľbě (nemění pravidelně kartáče) a ąkrtí kohoutky s vodou, takľe dost často myjí skoro nasucho. Stalo se mi, ľe mi na pumpě řekli, kdyľ jsem reklamoval ąpatně umyté auto (bylo posrané od ptactva a po umytí to bylo akorát rozmazané), ľe to myčka neumyje, ľe si mám ąpínu nejdříve odmočit. K čemu je tam pak předoplach. -
« Povinné ručení ...
Problém: Motocykl koupený jako vrak - určený k renovaci do sbírky. Není to přímo veterán ale např. 60.tá - 70.tá léta, má doklady, SPZ, je přihlášený na DI - bez STK a OTP - tzv. "dočasně vyřazený z evidence" - ve velkém techničáku má "E".
Renovace se táhne několik roků - shání se součástky, dokumentace, chromování, lak ...
JSEM POVINEN PLATIT POVINNÉ RUČENÍ ??????????
Za něco, co není a nemůže být v provozu, je o tom úřední doklad, co existuje pouze v několika krabicích na půdě a bude jezdit až za několik roků po STK ???!!!???
Pokud pojišťovna tvrdí že ano, jsem proto aby se motoristé spojili a tvrdě vyžadovali možnost "dočasného vyjmutí" z povinného ručení z výše uvedených důvodů nebo placení jiné (řádově menší) částky. (Jinak se v podstatě jedná o neoprávněné obohacování - protože nemohu způsobit škodu provozem něčeho co provozováno není!).
« Re: Pre Kubicka
Ja ma stejnou zkusenost jako Diamant. Kdyz byly otacky kolem 2000 a niz a bylo treba pridat, jediny co se rozjelo byla spotreba. To samy do kopce.
Podle me je nejdulezitejsi mit dobry boty, aby clovek citil, kdy jeste pedal klade odpor a auto je ochotno se rozject a kdy uz slapes do prazdna, kdy ti jen roste spotreba. Na to byl ten pocitac dobrej. Akorat jsem na nej civel porad a jezdil jsem jak snek. Ale jako zkusenost, kdy clovek vidi, ze zbytecnym slapanim honi jen benzin, na to je dobrej. Takze moje rada koupit boty s mekou podrazkou a naucit se, povolovat pedal tak,az zjistis, ze auto jede porad a neztraci na rychlosti. Az zacne ztracet, lehce pridas, jde jen o zvyk. To nelze samozrejme praktikovat po meste. VAsek -
« Re: Další názory na .. pro Pavla K
Tam ale pisou vetsinou naftaci o svejch problemech a nejaky srovnani diesel x benzin jsem tam nenasel. Me zajimaj nazory lidi, ktery vyzkouseli oboji a vi o cem mluvi a to z hlediska pruznosti a zivosti motoru. Nezajima me, jestli olej je takovej nebo makovej, nebo kolik stoji zapalovani u diesla.VAsek -
« Re: Lexus je sila!
Lexus je fakt dobrej, ale protože jsem toyoťák a lexus je odnož toyoty tak musim uznat, že zrovna ty dvě auta co jsi psal, myslim Audi a Medvěd, jsou fakt suprový. Jinak prej i Bill Gates /nebo jak se píše :)) / jezdí v Lexusu. Prostě jsme všude :) -
« Re: Lexus je sila!
Skús sa zviesť v Lexuse 400 a potom hovor! Ja som sa v tom viezol, model 98, a to bol teda zazitok! Japonci dali za tu cenu do vybavy uplne všetko: koža a drevo, navigacia, klima, a ma to take technicke novinky, ze nemci o tom nemaju ani šajnu! Zatial ho nemam (stoji 3,3mil Sk), ale keby som tolko mal, urcite by som si ho kupil! LS 300 je lacnejsi (2,1 mil) ale tiez je v plnej vybave a super slape! -
« Co furt skučíte?
Co furt skučíte, nikdo tady nic nezakazuje. Jenom se některým omezencům ztížil přístup. Kdo myslí, může psát jako anonym klidně dál. Kdo nemyslí, udělá si registraci a pojmenuje se třeba Cubka. Po přečtení pár příspěvků pak aspoň vidíte, že reagovat na ně nemá smysl. (To dělá jenom Beránek a zmíněný Cubka se tetelí blahem, že si ho někdo všimnul). -
« Nejraději ARAL
Nejraději tankuji u Aralu. Je to taková jistota - kvalitní PHM, čistá toaleta bez poplatku, dobře zásobený obchůdek. Subjektivně bych řekl, že s Aralem auto jede nejlíp a s nižší spotřebou. Navíc modrá je "moje" barva. Ale nejsem striktně vyhraněný - nejraději Aral, le klidně vezmu i jinde. Zdraví Dan
Pokud ano, tak se pochlubte. Kdo by se chtěl na něco zeptat ohledně tohoto motocyklu, ptejte se.