Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Nezařazené

• « 00 Reagovat !

foto

24.02.99  22:43

« Skúsenosti

Skúseností mám asi dosť, už 8 rokov denne služobne jazdím, nie len vtedy, keď sa mi chce, ale hlavne vtedy, keď musím. A vystriedal som už dosť áut (robím s nimi). Ročne spravím cca 50 tis. km, za každého počasia a dennej doby.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.02.99  22:38

« Re: Jedině zadní

Asi jsou malé,ale jeto zbytečné rozebírat,pokud tím nežiješ.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.02.99  22:37

« Re: Jedině zadní

Pokud je náledí, tak zkušenosti jsou k ničemu.
  • 00 Reagovat !

foto

24.02.99  22:34

« Jedině zadní

Mám soutěžní Ladu a civilní Fáčko a pokud jels někdy na doraz tak předek jde vždy ze zatáčky ven.
    Pokud jsou zkušenosti tak jedině zadní.
  • 00 Reagovat !

foto

24.02.99  22:33

« Určite predný !!!

Po skúsenostiach s mojimi aj požičanými autami: ak nie je quatro (to som skúšal asi 5x v živote, z toho iba raz na snehu - Audi 90 GT), tak rozhodne predný! Viem to aj z jazdy, aj z toho, že som párkrát videl bavoráka alebo Mercedes v kritickej situácii na ceste.

Moc by ma zaujímala jedna informácia: keď máš to Volvo S 80, kolko sa zmestí CD-čiek do schránky pred spolujazdcom? Pre Teba to nebude problém vyskúšať, keď ho máš doma ...
  • 00 Reagovat !

foto

24.02.99  22:29

« VFTS

Majitelé soutěžních VFTS napište na email
    tatyrek@vs.inext.cz
  • « 00 Reagovat !

foto

24.02.99  22:20

« Re: HF

Ne.Moje auto bylo Lada VFTS.To HF prodává kámoš
    jeto kára EVOIII motor 2000 16V.
    Ale nejlepší lanča je S4 Tu sháním zase já.
  • 00 Reagovat !

foto

24.02.99  21:09

« Určitě přední

Vlastním totiž BMW a nové VOLVO S80 a tyto vozy se nedají téměř srovnávat za sucha pokulhává BMW jen o kousek za volvem, ale za mokra nebo za deště se s BMW nedá skoro jezdit. O blátě už ani nemluvím.
    Pro přední pohon jsem jednoznačně.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.02.99  21:06

« Re: pohodlí je blbost

Myslim, ze az budes Cimmi2 ridit nekdy auto s automatem, ze zmenis nazor a nemusi to byt ani S8 nebo 740iA ale bodate na to staci nejkaky 2,0 se 140 ks. Brzo pak prijdes na to ze se mnohem vice zazavodis, protoze pri manualnim razeni musis hlidat otacky a navic kdyz radis manualne tak asi jedes az od maximalnich otacek. U autmatu proste prepnes do sportovniho rezimu a jedem..
  • 00 Reagovat !

foto

24.02.99  21:01

« Nejlepší sporťák

Jeden z nejlepších, nejrychlejších a cenově dostupných ( teda skoro ) oproti jiným supersportům ( např. Ferrari ).
  • « 00 Reagovat !

foto

24.02.99  20:53

« Re: článek v Penthousu.

nepsal jsem o něm a zbytek až na ty finance jsem nevěděl.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.02.99  20:34

« Re: Prosba

Silnejsi benzin, nebo aspon namichanej, pak by mozna pomohlo zkraceni sani, ale za spotrebu nerucim.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.02.99  20:32

« Re: Xenon

Me teda xenonky nevadej, bral bych je taky
  • « 00 Reagovat !

foto

24.02.99  20:05

« Re: KOUPE OJETINY

Dekuji Pallasovi za radu.2.9i jsem nechtel uz kvuli vysoke pojistce.Spis jsem premyslel o 2.4i V6,pripadne 2.0i.Jenze neznam blizsi technicke udaje typu hmotnost a spotreba.Proto nevim,zda je zakladni 2.0i dost silny na ( asi urcite )dost tezke auto.Jestli o tom nekdo vite (pripadne i nejake technicke udaje ) jaky motor je vhodnejsi (i z hlediska spotreby ) napiste prosim.
    Predem dekuji SAKAL
  • 00 Reagovat !

foto

24.02.99  19:00

« Bonus

Já si myslím ľe nejlepąí s bonusem to mají vyřeąeno ve ©výcarsku. Tam platíą řekněme např. 600,- Fr za zákonné pojiątění. To je 100% a to platí začáteční ridiči. Kdyľ jezdíą beznehodně tak se ti kaľdý rok sniľuje o 10% a tak můľeą za pár roků dostat minimální
    bonus 35%. To znamená ľe platíą z původní sumy jen 210,- Fr. I naopak kdyľ zavyníą pár nehod, můľou ti bonus zvednout aľ na extrémních 300%, takľe platíą 3 x tolik 1800,- Fr.
    Ten bonus je přenosný, mají centrální databanku takľe kdyľ měníą pojiątovnu zůstává ti ten
    pořád stejný bonus. To by přece nebyo ąpatný řeąení pro nás, nebo ne?
  • « 00 Reagovat !

foto

24.02.99  18:20

« Re: To: dr. Cuba + ostatni

Laskavo si pan doktor precitajte, co som napisal ja a potom si precitajte, co ste napisali vy a potom sa zammislite nad tym doktoratom. K tej ZS, tam ta clovece ucili ze Ftr=Ftl*k.(Trecia sila sa rovna sucinu tlakovej sily na podlozku, a koeficientu trenia. Tak sa laskavo pani fyzici nad tym zamyslite a az potom ma obohacujte vasimi myslienkovymi pochodmi.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.02.99  18:11

« Re: Zrušení monopolu České pojišťovny

Jestli v tom měla Čes. poj. bordel, tak jsem zvědavý co zavládne potom.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.02.99  18:09

« Re: Co říkáte na návrh nového zákona o ŘP

Co se na to dá říci...Začalo to zákonným pojištěním, teď RP a co to bude dál? (dalniční známka, daň z mot.vozidla, poplatek za znečištěné ovzduší, atd.)Hold jezdit v ČR autem bude asi přepych.
  • 00 Reagovat !

foto

24.02.99  16:58

« Fiat Uno 45

Prodám Fiat UNO Fire 45, r.v. 87,3 dv., koupeno nové v ČR. Bouraný přes střechu, motor a předek v pořádku. Promáčklá střecha a pravý bok, ohnutá z. náprava, 3 rozbitá okna. Prodám CZ doklady + SPZ cena 10 000 Kč, auto za 5 000 Kč
    Nebo koupím totéž auto vhodné na přestavbu z dobrou karoserií. Popř. kdo zprostředkuje dovoz.
    Diky e-mail: vita1994@mbox.vol.cz
  • « 00 Reagovat !

foto

24.02.99  16:42

« Re: Octávia GLX 1.6/101k vs.Xsara 1.6/90k

Nejako to tu zaspalo ?!
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…