Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Nezařazené

• « 00 Reagovat !

foto

26.02.99  13:30

« Re: SLIX

Ja to hraju na pocitaci s W95 a tam mi zvuky taky nejdou - pise, ze ma malo pameti na nahrani samplu. Ale na staricke 386 to bezi naprosto v poradku. A slysel jsem o pripadu, kdy bylo treba parametry nastavovat rucne, protoze ten setsound.exe implicitne nabizel spatne nastaveni. No ale pokud ten zvuk nejde, nezoufej, nestoji to za to.
    JV
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.02.99  13:13

« Re: Spotreba Felicie

Tak se zkus * na ty dojezdy na volnoběh. Než sem napíšeš ňákou kravinu, tak si zjisti jak ti to vlastně funguje. Víš co - škoda mluvit, nalistuj si o pár příspěvků níž, kde máš problematiku vyřazování vysvětlenou.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.02.99  13:03

« Re: Nejlepší sporťák

Tohleto sem nepatří, protože tady je to diskuse o autech a ne o letadlech. Kdybych ho náhodou měl, tak bych se moh dočkat toho, že mě zastavěj banáni a já se provinile zeptám: "Copak, copak, jel sem moc rychle?" a oni jenom odvětí "To ani né, spíš ste letěl moc nízko." Ale jinak ho taky dost žeru.
  • 00 Reagovat !

foto

26.02.99  12:58

« Spotreba Felicie

Ja by som potreboval poradit, ci sa da nejako znizit svojpomocne spotrebu pri Felde 1,3 50kW svojpomocne. Auto mam 4 mesiace, ale som dost sklamany spotrebou primer je tak 8,5 l a to jazdim 60% mesto a 40 mimo. Ja si uz myslim ze bude daco s riadiacou jednotkou, lebo jazdim vyslovene ekonomicky - max 110 dojazdy na volnobeh, lahka noha.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.02.99  12:57

« Re: KOUPE OJETINY

Nemám sice zkušenosti s motory 2.4i a 2.9i, ale znám motor 2.0i DOHC. Otec ho měl v Sierrce a šlapala suprově. Tenhle motor se dělá snad od roku 88/89, má 120 koníčků a kroutící moment tuším 172Nm/2200(!). Motor měl nalítáno přes 300 000km a šlapal pořád spolehlivě. Skvělá na něm byla hlavně spotřeba - v Sierrce kolem 7,5 až 8 litránků. Starší dvoulitr OHC měl 100(105?) koní a o nákej ten litr větší spotřebu. O kvalitě DOHC svědší i to, že se dodnes dává do Galaxy a dával do Scorpia. V těch posledních verzích má jen 115 koní. Osobně si myslím, že v tom Scorpiu by tenhle motor výkonově stačil bohatě. Má taky dobrej zátah odspoda. Nejmenší spotřeba byla u tý Sierry 6,7 litru, když sme jeli z chalupy. Plnej kufr, čtyři lidi v autě, a protože řídil bratr, tak ho otec nenechal překročit rychlost 150km/h (kterou teda bratříček dodržoval kde to šlo). Nejlepší informace se nechaj nalízt v nějakym staršim autokatalogu. Doma mám ofocenou dvoustránku Ford z katalogu 1990, tak až si vzpomenu, tak to pitáhnu a pár dalších rad přidám.
    --------Harouš--------
  • « 00 Reagovat !

foto

26.02.99  12:45

« Re: Co tedy ?

Subaru je určitě nenápadné a dost podceňované auto, ale i přes to bych se rozhodl pro čtyřkolku od AUDI ( nejspíše A6 ).
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.02.99  12:43

« Re: Co tedy ?

Ahojte,
    musím uznat, že Jarda má tááááákhle velkou pravdu. Náhon na všechny kola je to nejdokonalejší, co se zatím vymyslelo. A Jardovo Subaru by o tom mohlo asi dlouho povídat. Jinak já mám zatím přední a jsem v mezích možností spokojen, každopádně jakékoliv mé další auto bude čtyřkolka. A když čtyřkolka, tak Subaru.
    Vašek
  • « 00 Reagovat !

foto

26.02.99  12:33

« Re: TDi v Golfe (na Diamanta)

Rád bych se optal, zda Climatronic v Golfu nejde přepnout do manuálního režimu (a pak si nastavil dle vlastního uvážení směr a sílu proudění vzduchu). Dík Pavel K.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.02.99  12:29

« To: login Re: To: Petr_ka

Proc bych se mel na tebe zlobit? Ty mas svuj nazor, ja mam svuj nazor. A jak rikaji v aktechX, pravda je nekde venku... Na ten vejfuk jsem se ptal proto, ze se mi to moc nezdalo. A ja se radci slusne zeptam na podrobnosti (aby se ukazalo, ze je to blbost), nez abych nekomu primo okamzite tvrdil ze je vul.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.02.99  12:20

« To: login

Hele zase s tebou uplne nemohu souhlasit. To ze nejlepsi je zadny tlumic. To je nesmysl....proc myslis ze se kazdy vyfuk musi pocitat ?? A nebo proc nemuzes dat vejfuk z Faba na Bawora.....zkusil si nekdy jet s autem bez vyfuku ?? Ja jo a to vubec netahne, ztraci to otacky, vykon, proste je to mrdka.....takze asi tak. To ze jsou treba vyfuky Sebring nebo Remus tak drahy bych treba pricital kvalite vyroby a hlavne zivotnosti. O vykonu se neda temer vubec mluvit. Ale zase ty spickovy vyfuky, ktery jsou ecnove uplne jinde, tak ty treba uz nakou tu kWatu pridaj, ale hlavne zlepsuji tah a prubeh motoru....takze asi tak...
  • « 00 Reagovat !

foto

26.02.99  11:57

« Re: Ukazatele

Dost často je u nás ani nemají, protoľe buď na to serou nebo je nějací * zničily a nebo je cigoąi dali do sběru. Co mě vąak nejvíce ątve je absence ukazatelů ulic v naąich městech. V Německu jsou rozcestníky skoro v kaľdé vesnici a tady chybí i názvy ulic na samotných domech.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.02.99  11:35

« Re: Safari

Po 2.RZ Burns, Sainz, Auriol, Kankkunen. Makinen 11-tý.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.02.99  10:38

« Octavia 1.4 OHV

Tak na skoda-auto píšou, že je to motor OHV, a tedy asi převrtaná 1.3 40kW. (Ten 1.4/44 co dávaj do Seatu je OHC). Jinak 44/4500 a 120Nm/2500. 0-100 za 18,5 a max 155. Prostě sporťák. A nyní otázky: Proč pro to nepoužili 1.3/50kW? Kolikrát to má uložený klikový hřídel?
  • 00 Reagovat !

foto

26.02.99  09:55

« F1-racimg simulator

Najde se nekdo kdo hraje nejlepsi simulaci zavodu
    F1?
  • « 00 Reagovat !

foto

26.02.99  09:48

« Re: Tak chlapi

Bubu, jsi idiot. Kdyz jedu, tak zasadne nepiju. Bourat umim i strizlivej...
    Ty si myslis ze ti holky zerou to, ze jezdis vozralej autem? Mozna se ti to zda a pokud ti to opravdu zerou, tak jsou to pekny p..y
  • 00 Reagovat !

foto

26.02.99  09:29

« Colin

Hral jste nekdo Colina Mc Rae rally po siti ?
    Jak to potom vypada, jsou tam dve auta soucasne ?
  • 00 Reagovat !

foto

26.02.99  09:07

« SLIX

Proč mi ve SLIXovi nejdou zvuky? Stáhnul jsem si tu základní neregistrovanou verzi 1,30d.
  • 00 Reagovat !

foto

26.02.99  08:44

« Problémy

Mám novou Mazdu a mam tenhle problem. Pri jízde po kamínkách nebo posypané silnici je slyšet uvnitr auta jak ty kamínky bouchají do podbehů.Taky by me zajímala vaše prumerná spotreba.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.02.99  08:28

« Re: Prázdniny

S tim srazem bych neco udelal, ale asi ne tady, protoze by se nam sem navazeli loginove typu Cubka, Bubu, atd. P.S.: Lero, jeste jsem nedostal tu tvou karku! Vlasta.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.02.99  08:15

« Re: Ukazatele

Nemusis jezdit moc daleko. Stejně umistene ukazatele (az za krizovatkou) mají obcas i v Cechach. Zřejmě to dělají kvůli sve vlastni blbosti.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…