Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Nezařazené

• 00 Reagovat !

foto

28.06.99  10:08

« není

Dokonce se (jeden čas) ani tady neprodávala, nebyla v ceníku, ale jak to je dneska, nevím.
  • 00 Reagovat !

foto

28.06.99  09:55

« trochu z vědy ...

jednou jsem někde četl, že průměrný řidič (né výkenďák) při 90 km/h něvěnuje řízení velkou pozornost, teprve ve 120-ti se plně soustředí ná jízdu.
    Jaké máte zkušenosti vy? - já začínám vnímat až ve 150 :-)
  • 00 Reagovat !

foto

28.06.99  09:37

« a co jako???

!!!
  • 00 Reagovat !

foto

28.06.99  09:30

« Koupím na Golf III

Koupím na Golf III: zadní ramínko stírače+stírátko, otáčkoměr na (GL) TDI (r.v. ´94), levně. díky audis "audijaste@post.cz"
  • « 00 Reagovat !

foto

28.06.99  08:38

« Re: Foto ze srazu !!!

Kamo!!!To je teda nieco.Ani netusite ako vam bratom zo zapadu zavidime taketo akcie.Strasne rad by som sa na nejaky ten zraz skodovakov dostal i ja, no ak si to predstavite v cislach, myslim tym cestovne, benzin (uni91=24.10Sk).Tak to si radsej necham zajst chut a kupim nove pneuma na svoju 21 rocnu S105.Som si vsak isty ze by to za tie prachy stalo no to by som ich najprv musel mat.
    No aby som sa od toho rozplyvania vratil k teme.
    Tie zabery su super,uzasne,genialne....
    Srdiecko cistokrvneho skodovaka plesa radostou a .....a zavistou.Ak vas bratov-skodovakov smiem poprosit dajte vediet ak sa nejaky zraz uskutocni najblizsie aspon par mesiacov vopred aby som mohol zacat zrat konzervy a setrit na benzin.
    Vrela vdaka za pochopenie.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.06.99  08:09

« Re: Zafira vs. Scenic

Tahle kategirien sice není můj šálek čaje, já bych kopil auto téhle pakategorie až ve cvíli, kdy by to byl jediný model na světě, ale z toho, co jsem četl vyplývá, že : Scenic je v interiéru podstatně menší, už taky o pár let starší a sedadla jdou sklopit, ale ne do roviny. Zafira je geniální v lepším obestavění interieru a hlavně možností sklopit všechna sedadla tak, že vytvoří rovnou podlážku po celé ploše, což je rozhodně praktičtější, než možnost opěradlo pouze sklopit. ALe jak říkám, tyhla auta mě neberou, tak o nich prakticky nic nevím.
  • 00 Reagovat !

foto

28.06.99  07:54

« Zafira vs. Scenic

Se zájmem jsem si přečetl seznámení s novým Oplem Zafira a při porovnání tohoto vozu s Renault Scenic se nemohu ubránit dojmu, že Zafire je o nějakých 5 let starší. Kde je ona variabilita prostoru, když prostřední lavice je v celku a kromě podélného posuvu mi neumožní jednotlivě sklopit opěradla? Kolik procent řidičů asi využije další 2 sedadla vzadu? A maličkost nakonec. Scenic v prakticky srovnatelné výbavě stojí 520.000 Kč, Zafira hodně přes 600.000. Tak nevím.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.06.99  07:45

« Re: xpert

Mas uplnu pravdu.Bloky motora pre Fa13X boli na vlas rovnake ako na S13X vratane uchytov.
    Co sa tyka vysokej spotreby karbaca na Fa13X staci nastavit prvy stupen karbca na minimum aby sa zavrel okamzite po starte a je po probleme.Negativom vsak potom bude naucit sa s tym startovat ale da sa to dost rychlo.
  • 00 Reagovat !

foto

28.06.99  06:24

« For autori

Mam dve pripominky, za prve pri kliknuti na odpoved, nebo novy prispevek neni videt puvodni text, chtelo by to bud nove okno, nebo to okno do ktereho pisu proste umistit nad ten text (ad mageo). a za druhe by to chtelo tvrde moderovat konference, to co se tu vidi uz trochu preleza hranice, je tu zbytecne moc auditorii, protoze si to kazdej zaklada jak je mu libo a casto jsou to auditoria a auty nesouvisejici ... Proste uplna demokracie obcas skodi.
  • 00 Reagovat !

foto

27.06.99  21:11

« Bionaftu do Felicie 1,9 D automobilka nedoporučuje.

Řekl jsem si, že než začnu, tak si zjistím, co na to říká výrobce. Po určitých peripetiích jsem se provolal do motorového oddělení Škoda MB. Bylo mi vysvětleno že, Octavie s TD ano. Felicie se staším VW 1,9 D motorem jednoznačně kvůli konstrukci motoru ne! Jakékoliv podrobnější otázky na přípravu motoru, nebo na pravidla používání končily NE! Jednoznačně sdělili, že pokud se při případné závadě na motoru prokáže použití bionafty (ať už ta závada byla, nebo nebyla bionaftou způsobena)končí jakékoliv nároky na reklamaci a vše si hradíte sami.
    Tak teď nevím ....
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.99  20:43

« Re: ovecko...

Ja radeji nic nerikam, jeste bych dostal vynadano, ze poustim na verejnost duverne informace (... jako tehda s tim tvym objevem, ze Berci ?!)
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.99  20:42

« Re: Matísek

Ja osobne by som si tiež radšej kúpil starší automobil ako Matiza, alebo niečo tomu podobné.
  • 00 Reagovat !

foto

27.06.99  20:39

« Carmo

tak to vidis. Na tebe se vsichni vyprdli (a je to veru skoda) a zas se hadaj jen mezi sebou ;o)
  • 00 Reagovat !

foto

27.06.99  19:46

« To Honda

Jak jsem psal mám již 4. Alfu, naposledy 155, je pravda, že 155 byla vzadu o něco větší (ale i do 156 NO PROBLEM, dle mého testu já za na mě nastavený sedadlo - měřím 180 cm) a měla větší kufr, i když mě se zdá naprosto sejnej :-)). Přesto podle dosavadního průběhu , ač byla 155 (byla to V6) superskvělý auto, tak 156 ji dostává na body ve všech směrech.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.99  19:39

« Re: Modely 1:18

Nazdar, jedna se o modelarskou prodejnu v Breclavi, adresu presne neznam, ale vyrobce je Maisto jako u ostatnich modelu,takze podle mne neni problem ji sehnat i jinde. Ty origilni armadni modely se k nam asi nedovazi, protoze jsou vyrabeny v USA a pokud se mi doneslo tak stoji 40-60 USD. Bohuzel jsem je u nas jeste nevidel a dokonce ani v prodejne kde je nakupuji o nich neslysel a to ma celkem dobry prehled. Jedina poradna armadni verze,kterou tam mel byl plastikovy KIT v 1:24 od Revellu. Byl to dvoudverovy nakladak.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.99  19:34

« Re: To: 2funky

Nazdar hope,
    jestli bys chtel, tak bych mohl par fotek oscanovat a vrazit je na web. Potesilo mne, ze taky uvazujes o koupi novyho Samuraie - aproto, co bys chtel ? Hard Top nebo Soft Top ? Napis, jestli mam udelat ty stranky.
  • 00 Reagovat !

foto

27.06.99  19:31

« To: 2funky

Hummer je dobrej, ale do nasich koncin trochu nepraktickej. Nebudu tady vypisovat duvody az na jeden - cena. Taky jsem v posledni dobe uvazoval o tom Jimnym, protoze rikaj, ze to je hlavne do mesta (to by se mi docela hodilo). Potom jsem zjistil, ze dovazi jenom nejdrazsi (ale take nejlepe vybavenou) verzi za 479 000, a tak mne presla chut. Ono preci jenom 360 a 479 je trochu rozdil...:-) S tema sirokejma kolama bych ti mozna mohl poradit - zkus se looknout na www.excentric.cz, tam by mozna mohli vedet vic.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.99  19:24

« Re: Modely 1:18

Nazdar Hummere,
    za prve - mas docela dobrou prezdivku :-);
    za druhe - co to bylo za prodejnu ? Docela rad bych se tam podival. Ale trochu jsi mne prekvapil - ja videl na US fotkach model se sanim vyvedenym na zadi automobilu. Nevadi, stejne mne tu adresu rekni. Diky
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.99  18:45

« Re: Sraz Harrachov

slet se koná v Harrachově od pátku 2. července do neděle 4. asi pod můstkama na doskočištích. Jedeš tam?
  • 00 Reagovat !

foto

27.06.99  17:00

« N95 nebo N91? Míchat oktanová čísla?

V okolních pumpách se začal objevovat Natural 91, já do svého SUBARU 997ccm leju Natural 95. Kdybych tam dal občas 91, tak by to bylo levnější, ale jde o to, jestli nebude obcasna zmena oktanoveho čísla pro motor takový šok, abych ještě neprodělal, co si o tom mylsíte?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…