Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Nezařazené

• « 00 Reagovat !

foto

02.03.99  08:45

« Re: Login a heslo

A jak to děláš? Myslel jsem, že už je to jakž takž ošetřeno. Tom
  • « 00 Reagovat !

foto

02.03.99  08:36

« Re: Prázdniny

Tak jeste jednou: vlastah@yahoo.com .
    A ten sraz nevim, chtelo by to nekoho, kdo jede taky z Prahy.Vlasta.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.03.99  08:28

« Re: Prázdniny

JAK TO! Napis jeste jednou ten tvuj e-mail, jestli jsem to neposlal nekam jinam. Jinak Rolfovi jsem navrhoval sraz v Brně Bystrci-Rakovci u letadla. Zdar Rosťa.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.03.99  08:01

« Re: Vysoká spotreba Felicie

... a já mám třílitrového Nissana a po městě v zimě žere okolo 11l/100km a už jsem s tím jel i za 8,7l/100km ... a pak "... kupujte české výrobky" :)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.03.99  07:20

« Alfa - Cuore Sportivo

Konečně jsem našel někoho, kdo uznává italský auto. Ať žijou taliáni a dělaj skvělé auta! Alfa 156 je momentálně jedno z nejhezčích aut, ne-li nejhezčí. Starší 155 je taky docela bomba, časem bych jí chtěl sehnat. (Momentálně Lancia Delta). Ale 156 neni jen tak ňákej plech a sem tam ňáký kolo, je to ztělesněná krása.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.03.99  20:41

« Re: Colin

Jestli jsem to dobře pochopil, budou ostatní závodníci ze sítě jako stínové vozy. Jinak Colin a rally simulace mají samostatné téma v sekci rally.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.03.99  20:37

« Re: Dynalto + spotreba

Kolik ma petka pri 70 km/h otacek?
  • 00 Reagovat !

foto

01.03.99  20:29

« Sportovni motor

Ta 1.4 bude v Oktavce jako stvorena pro sportovni
    styl zivota. Z kopce to pojede samo, po rovine setrvacnosti a do kopce bude clovek tlacit, takze si zasportuje, no nei to skvely?
  • 00 Reagovat !

foto

01.03.99  19:46

« Konečně život...

U převodovky SELESPEED je klasická pětistupňová převodovka s tím, že řazení zajišťuje speciální zařízení (bez měniče momentu), řazení probíhá buď pákou na zemi (dopředu a dozadu) nebo na volantu tlačítky. Q-system je čtyřstupňová automatická převodovka s možností ruční volby převodů. Ohledně 166 , dneska jsem ji viděl "live", model 3.0 V6 Super a můžu říct, že na obrázcích se mi líbila docela, kdežto naživo je to bomba na kolech. Elegantní, majestátní a sportovní... Nevím jak vy, ale u Alfy mám zkušenost že v reálu se mi líbí o 200% víc než na obrázcích.
    Čau Jeník.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.03.99  19:19

« Re: KOUPE OJETINY

Dekuji HAROUSovi za odpoved.
    SAKAL
  • « 00 Reagovat !

foto

01.03.99  17:37

« Re: Vysoká spotreba Felicie

Nič si z toho nerobte, frajerka jazdí novou Feliciou od 1/99, teraz má 3.500 km a priemer 9,6 l / 100 km ( cca 90% mesto, na dialnici do 120 km/h). Rád by som videl tú Feldu, čo jazdí za 4,7 l / 100 km, ako to majú uvedené v prospekte.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.03.99  17:32

« Re: Lexus je sila!

A nejen Bill!!! Uz jsem se tady pred casem zminoval o tom ze jsem videl na Max1 hezky srovnavaci test nemeckych vozu (predevsim MB) s Lexusem. Vyjadrovali se k tem to vozum ruzni lidi, nejen majitele ale predevsim odborna cast verejnosti. 90% se shodli ze nemecke vozy jsou az prilis prepracovane jako napr. drevo prehnane lestene. Samo ze toto plati nejenom pro interierove casti ale i pro ty ostatni - karoserie, motor, podvozek. Proto se techto 90% lidi vyjadrilo ze Lexus dava mnohem lepsi pocit z jizdy (a to zase nejen mechanicke casti, ale i interier), protoze u techto vozu to neni premrstene ale vyladene tak aby to bylo maximalne funkcni, esteticke a realne. A mensi spek na konec. V americe je Lexus jiz 5 let povazovan za to nejlepsi co muze v limuzinach byt (ma to nejlepsi spolecenske niveau).
  • « 00 Reagovat !

foto

01.03.99  17:02

« Re: Refresh

Ačkoliv mám Fiat s klasickým turbodielem (1.9TD/66 kW), mají TDI motory od VW můj obdiv. Tuhle jsem zaslechl názor automechanika v značkovém servisu Fiat, že zavedení JTD motoru do Fiatů Brava odsouvá Golfa s TDI do druhé ligy. Nechtěl jsme se s ním přít - 1.9JTD je možná o trochu pružnější (max.krouťák 205 Nm v rozmezí 1500-3500 ot/min) - nicméně při zhruba stejných dymanických vlastnostech bere Golf 1.9TDI/81kW o 0.5 l/100 km míň než Brava 1.9JTD/77kW. Takže konkurence TDI-ček má stále co dohánět. S pozdravem Pavel K.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.03.99  16:54

« Re: Zruąení monopolu České pojią»ovny

No těch 6000 Kč snad naąi drazí v parlamentu nemyslí váľně? Nějaký kecy o tom, ľe tak to stojí ve vąech zemích EU, bych nevypustil z huby!! Pánové zapomněli, ľe 6000Kč = 300 marek, výplata v korunách člověka středního stavu je 10 000/měsíc, v Německu 4000-5000 marek/měsíc. U nás by člověk dal půl výplaty, v Německu zaplatí cca 7,5% z výplaty. Pokud budou chtít zavést ceny z unie, budou muset zavést i výplaty z unie, no ne? Ty mají fakt jen v parlamentu. Já těch 6000Kč klidně zaplatím, budu-li si vydělávat 80 000Kč/měsíc. A co vy?
  • « 00 Reagovat !

foto

01.03.99  16:26

« Re: Povinné ručení ...

Čau veteránisti. Mám podobný problém jako vy. Vlastním Moskviče 408/1 r.v. 1970. Jelikoľ je auto povaľováno za veterána jen pokud je starąí 30-ti let, nelze ho za veterána dřív přihlásit. Za veterána se totiľ neplatí pojistné, jelikoľ nemá klasickou SPZ. Problém je ale v tom, ľe s veteránem si nemůľete jezdit hala bala kdy se vám zachce, vąechno musíte hlásit u policajtů. Tím se to ovąem můľe vąechno prodraľit a chodit k "nim" kaľdý měsíc pro povolení se mi nechce. Je lepąí mít SPZ a zaplatit povinné ručení. Ručení nemusíte platit tehdy, pokud nemáte SPZ, tj. nejste evidováni na policii. Pokud jste ve stadiu, kdy nebudete jezdit nejbliľąí rok či více, je nejlepąí sebrat SPZ, techničák a ZAPLACENOU pojistku pro tento rok a jít svého miláčka odhlásit, nejlépe na konci roku (kvůli platnosti pojistného). Tam si nechat vystavit nějaký doklad o tom, ľe vůz s výrobním číslem byl odhláąen (nevím jestli vám takový doklad dají), protoľe při opětovném přihlaąování musíte prokázat, ľe vůz není kradený.
    Tím se zbavit nuceného pojistného po dobu restaurace vozidla. Jiný způsob je tento: Pokud vám nepřiąel ąek od pojią»ovny, pak nejste s velkou pravděpodobností s vozidlem u pojią»ovny evidovaní (u policie ale jo! viz SPZ), a tudíľ nemusíte platit ľádné prachy. Budete mít ovąem smůlu, pokud bouráte nebo budete mít silniční kontrolu. Proto jezděte opatrně. Výhodu mají ti, co nejezdí kvůli restauraci. Nejlepąí by bylo zjistit, jestli je vaąe auto u pojiątovny evidováno. Způsob zatím neznám, kdo na něco příjde, a» dá vědět. Policie zatím nemá podle zákona přístup k datům pojią»ovny a pojią»ovna zase nepátrá v datech policie. To se má ale od nového roku změnit. Takľe jakási naděje na nezaplacení něčeho co nepouľívám tu je.
    *-*-*-* Mě osobně by se líbilo pojístné jen na část roku, třeba pro takové staré (ale hezké) automobily, jaké jsou v této rubrice uvedeny. Fandím vąem restaurátorům. Pevné nervy při shánění náhradních dílů.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.03.99  15:58

« Re: Náhradní díly

Nevím, jestli Ti to na něco bude, protože se vykupovaly jen Š1000 a Š100 a Ty píšeš že máš Š105, ale byl to Autoprodej Plocek v Pardubicích.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.03.99  14:51

« Login a heslo

Načo mi je login a heslo, keď sa môžem prihlásiť ako ANONYM !!!
  • « 00 Reagovat !

foto

01.03.99  14:47

« Re: Uno

Já mám teda Tipo 1.6ie r.v.90, ale ta spotřeba je dost podobná. Léto: 8 l (nejlepší 7,3), zima 10 -10,5 l.

Jezdím spíš kratší tratě (do 10 km). Když jsem jel v zimě dál (50 km) tak hned to bylo jen 8 l.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.03.99  14:36

« Re: crx

Ja si na svou CRXku 1.6i F1, r.v.87 nemuzu stezovat. Pokud te casem neomrzi tvrdost podvozku, neni proc do ni neskocit. Je to prima jizda a i kdyz se ti bude chtit obcas litat kolem tech 5-6.000 ot/min, vis ze ti to neukousne penezenku. Jo a co se tyka zadni sedacky, je opravdu jen na krajni nutnost. Bud tam vzadu bude ten clovek napric, nebo si proste "nelehnes".
    Cao Golden
  • 00 Reagovat !

foto

01.03.99  13:46

« Bez nadpisu

Kdo mate zkusenosti se Spartakem ci Octavii? Jake to ma jizdni vlastnosti, na co je potraba si davat pozor, a hlavne CO JE POTREBA ZKONTROLOVAT PRI VELKE OPRAVE (budu mit shozenou karoserii, tak je mozny toho udelat spoustu). NENABIDL by nekdo nejake ND za slusnou cenu, hlavne chrom a tesneni? Nutne potrbuju tesneni a ramecek k trojuhelnikove vetracce ve dverich a chromovanou svislou listu ktera vodi spousteci sklo, vse ve vidanich P a L. Mam nadrz na Octavii s vyvodem do boku a levne ji prodam. Email: XVANP2@tf.czu.cz .
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…