Příspěvky
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Nezařazené
"-- skrytý --" 03.03.99 07:48
« S.O.S. . . - - - . . . S.O.S. tlumiče
Sem docela v šoku, protože mi v prodejně řekli, že zadní tlumiče na Deltu 1500 stojej 3400 za jeden! Zdálo se mi to jako odpovídající cena, než sem zabloudil do tématu Renault 19, kde se shodují na cenách zadních tlumičů 1500 až 1700 za kus. Prosím, nevíte někdo, kolik je odpovídající cena za ty tlumiče? -
Diamant 02.03.99 19:27
« Pre Fucidu
Felicia rocnik 97-99 s motorom 1,3/50 kW ma pri rychlosti 70 km/h na 5. prev. stupni 2099 ot/min. (to som nemeral, ale pocital - ale tych 2100 to bude) Moj tachometer sice ukazuje o nieco viac (pri skutočnej 100vke ukazuje 103 km/h), ale overil som si, ze to plati, cez palubny pocitac. Ten pocita impulzy (takze je presny). -
« Re: Velke pravdy
NAPROSTO S TEBOU SOUHLASIM!!! Lidi maji nejvetsi prekazky jen a jen ve svy hlave {ted nemluvim jen o stavbe auta}. Je pravda ze by jsi nato potreboval celkem poradnou sumicku a ze by to nebylo jen tak hned, ale premyslet {a nejen to} by se o tom dalo!!! Ja ale znam zpusob jak by se na tohle vsechno dalo vydelat rikam vydelat a nekrast. V pripade zajmu se ozvi na email hp125@email.cz
P.s.:Splnme si svoje sny!!!!
cau lizacka -
« Re: pro Petra
Cau Petre, mam kombika ,Nevim jak rozsahlou opravu budes delat, ale nejvetsi problemy jsem mel s cepama na predni naprave. Moc velka vule a nove se tezko shanej. Teda aspon u nas.
Horsi je to s kastli. Ohyby lemy blatniku, podlahy....Treba podbehy jsem potahnul vrstvou laminatu a nemam s tim zadny problemy.
Jezdi to skvele, diagonalky jsem nahradil radialkama a nema to chybu. Chromy a tak se daji sehnat na burzach, nebo na vrakovisti, pak nechat opiskovat a pochromovat. Zalezi za jakou ti to udelaj cenu. Vetsinou je to na dohodu. Zdar Rampelnik -
« Re: Login a heslo
Prihlásiť sa ako anonym ?
Hocikedy !!!
Komu by to niekomu nešlo, tu je link, keď chcem
[odkaz]%3A+Login+a+h… HRpísať
ako anonym !
Ozaj, dalo by sa nejako vyriešiť to, aby sme tu nepotrebovali Javascript?
Ja ho mám stabilne vypnutý, a takmer nikde ho nepotrebujem (aspoň nestrácam
čas čítaním zbytočných reklám). Toto fórum je jedna z mála stránok, kvôli
ktorým ho musím zapínať ...
Ďakujem ! -
« Re: Login a heslo
Prihlásiť sa ako anonym ?
Hocikedy !!!
Komu by to niekomu nešlo, tu je link, keď chcem
[odkaz]%3A+Login+a+h… HRpísať
ako anonym !
Ozaj, dalo by sa nejako vyriešiť to, aby sme tu nepotrebovali
Javascript? Ja ho mám stabilne vypnutý, a takmer nikde ho nepotrebujem
(aspoň nestrácam čas čítaním zbytočných reklám). Toto fórum je jedna z
mála stránok, kvôli ktorým ho musím zapínať ...
Ďakujem !