Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Nezařazené

• « 00 Reagovat !

foto

03.03.99  10:24

« Re: Náhradní díly

vykupujou od S1000, do S130, ale kdo jim necha za 20 tis. S130, kterou vedle proda na protiucet za 40 tis?
  • « 00 Reagovat !

foto

03.03.99  10:23

« Re: Povinné ručení ...

Je to rok 1952, a s lety se to neposouva, je to pevne stanovene. Plati se 3/12 z pojistneho.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.03.99  10:22

« Re: Slovo do placu

Podívej se do archívu témat - něco na tento způsob tam myslím je.
  • 00 Reagovat !

foto

03.03.99  09:58

« Slovo do placu

Zalozil jsem tuto rubriku, protoze si myslim, ze je sice pekne, kdyz cloveku auto jezdi a je s nim spokojen, ale jednoho dne prijdu na ulici a auto nikde nebo nema kola nebo neco jineho dost podstatneho. Mozna by bylo dobre vymenit si zde vlastni zkusenosti s tim co se dnes krade, jak se auta zabezpecuji a jake zabrany zlodeji dovedou prekonat (slysel jsem, ze uplne vsechno). U vetsiny mechanickych zabran pry staci asi 1 minuta na odvrtani zamku akuvrtackou a ani ty bytelnejsi zabrany asi nestaci (znama mela na favoritu construct a po pul roce ji favorit zmizel i s constructem). Take s elektrickym zabezpecenim vozu to neni zadna slava (na ulici clovek kazdou chvili slysi houkat nejaky falesny poplach - takze uz to asi nikdo cizi nebere moc vazne - alarmy maji pry prilis citliva cidla - staci, kdyz je silnejsi vitr nebo okolo projizdi tezsi auto a uz reaguji alarmy zaparkovanych aut). Pokud se citlivost alarmu stahne dolu, tak to zase nevezme fikane zlodeje, sam jsem mel moznost vyzkoset si na vlastnim alarmu s ultrazvuk.cidly, ze pomaly pohyb ruky do kabiny to proste nevezme - pri stredni citlivosti - pri nejvyssi citlivosti staci k poplachu kdyz foukajici vitr rozkmita antenku radia... Mimo to po odpojeni baterie vetsina vyrabenych alarmu utichne (ty co ne jsou zase mnohem drazsi nez za beznych 5000,-). Nevim take jak moc mohu duverovat zabudovanemu imobilizeru od vyrobce (cosi takoveho mam na Vectre A u zapalovaciho klice - ma to sedm kotaktu, ktere se asi nejak ruzne spolu pospojuji behem otaceni klice ve spinaci skrince - rekl bych, ze zrucnejsi zlodeji to asi taky dovedou obejit - u felicii pry existuje dokonce universalni kod na odblokovani auta na pul hodiny...). Takze zbyva asi jen doporucovana maximalni kombinace ruznych systemu ochrany a modlit se aby se clovek jednoho dne neoctl se svym autem na strankach hledanych vozu Cebia...
    Presto si myslim, ze by nebyla k zahozeni nejaka diskuse o ruznych druzich zabezpeceni auta a zvlaste zkusenosti lidi, kterym ta ochrana nestacila. Vyrobku na trhu je zaplava, jeden nikdy nevi co koupit a hlavne kolik do toho nainvestovat - na jizde to autu urcite neprida.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.03.99  09:35

« Re: pro Petra

Chystam se udelat opravu takrka generalni (krome motoru a prevodovky), takze sundat karoserii, vymenit prahy, podlahy a predni blatniky, obrousit a natrit ram, vystrikat dutiny. Plecharinu uz nastesti mam. Prave ted davam dohromady dvere. Vrchni cast z jednech, spodni z druhejch a poslednich deset centimetru udelat uplne znova z plechu a navarit. Je to hrozna prace. Nevis kdo by mi udelal chromy? Mam totiz doma stredni dil narazniku uplne novej, ale nechromovanej.
  • 00 Reagovat !

foto

03.03.99  09:34

« Focus

Vcera jsem v nem sedel a byl jsem docela prijemne prekvapenej.Pekna pristrojova deska, dost mista na hlavu a i na nohy.Trosku tuzsi spojka, ale to bylo mozna tim, ze byl novej.Kufr docela dobrej a cena taky dobra(5ti dver.hatch, 1.8 Ghia => 499 000).Koukal jsem i do takovyho magazinu o Focusu a jestli jste videli ten perletove cervenej sedan nebo tmave modrej kombik s 15" litejma kolama, tak urcite pochopite, proc je Focus Auto roku 99.Fakt peknej kus.
    Mohl jsem to srovnat s Ackem a za tu cenu, vybavu, pohodli a design byste museli byt blazni, kdybyste si Acko koupili.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.03.99  09:27

« Re: Rapid - ano nebo ne?

136 je sice motor do Favorita a le predelanej ze 120 po ukonceni jeji vyroby. Nikde jsem se zatim nedocetl ze to melo jiny ulozeni. Z toho co jsem zatim stacil zjistit vyplyva, ze to ma takrka shodnej blok se 120, je tam akorat jiny usporadani vnitrnich chladicich kanalu a umisteni valcu v bloku(kvuli vetsimu vrtani), jinak je to vsechno stejny.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.03.99  09:27

« Re:to anonym

Za prvy:20 panaku cehokoli nevypijes.A rozhodne to odbouravani neni takhle postupny.Cim vic, tim je asi doba na vstrebani jednoho kousku vetsi.
    Za druhy:Anonyme, kdy si naposledy cetl Penthouse?Rekl bych, ze nikdy, vid?Je lehky rict, ze neco je prizemni nebo slaby, kdyz si to necetl.Jestli si myslis, ze ctu Penthouse kvuli tem par nahejm zenskejm, tak se mejlis.Pokud bych se chtel kouknout na nejaky baby, tak si koupim neco tvrdsiho.Videl si nekdy reklamu na Penthouse?Rika se tam:Casopis o vsem, co zajima muze.Takze jestli tebe nezajimaj auta, zensky, to, kde je dobra hospoda a spousty dalsich(podle mne) dobrejch veci ve skvelejch clancich, tak pro tebe Penthouse opravdu neni.Nevadi, kup si Katku nebo Ohnicek, treba ti vyhovuje vic.
  • 00 Reagovat !

foto

03.03.99  09:25

« TDi chiptuning

Mate nekdo nejakou delsi zkusenost s chiptuningem TDi(66) motoru. Delsi zkusenosti myslim alespon 100.000km a vice. Je nejaky rozdil v chipech nabizenych napr. sportmotor.sro.cz a www.renocar.cz nebo pochazi vzdy z nemecka od stejneho vyrobce. Diky.
  • 00 Reagovat !

foto

03.03.99  09:19

« Mipol keca

Tatra 700 se jeste dela, ale jen na zakazku.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.03.99  09:19

« Re: jak to jezdi

Tyhle parametry ma IKARUS taky a presto je v tom svezeni spis za trest. Bud konkretnejsi.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.03.99  09:17

« Re: Povinné ručení ...

S veteranskou znackou smis jezdit jen na akce poradane veteranskymi kluby. Od klubu vzdy vyfasujes papir s datem a mistem konani akce a s razitkem. Jinak s tim nesmis jezdit. Veteranisti to ovsem delaji tak, ze si nechaj vydat papiry jen orazitkovane a kdyz je problem tak si tam neco vyplni (je to z duveryhodneho zdroje).
    Ohledne placeni za veterana, je zde moznost za vozy vyrobene do roku 1955, tusim, platit jen jednu tretinu.
    U nas muzes prihlasit a dostat normalni znacku jen na auto, ktere splnuje dnesni normy, to jest tricestny katalizator a spousta dalsich hovadin, ktere jsou u veterana nemozne.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.03.99  09:08

« Re: Náhradní díly

Diky za odpoved, ja mel dojem ze vykupujou i radu 105/120.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.03.99  09:08

« Re: Astra GSi

co to je za vyfuk za 6000? jenom zadni tlumic nebo kompletni od katu? ja mam supersprint a nemuzu si ho vynachvalit ale byl o dost drazsi
  • 00 Reagovat !

foto

03.03.99  08:28

« Úvod :-))

Zdravím všechny příznivce tohoto, již letitého vozu. Doufám že najdu někoho, kdo s ním má nějaké zkušenosti, popřípadě zná nějaké internetové stránky, nebo by se chtel podílet na jejich vytváření.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.03.99  08:25

« Re: To: HAROUS

Čau Harouąi, nedalo mi to a zavolal jsem do Č.B. do firmy BAS (vľdycky tam vąechno seľenu a ceny taky nejsou závratný) a tam mu řekli ľe na Lancii Deltu 1.5 rozsah roku výroby 1986 - 1993 stojí jeden tlumič 3.109,- Kč s DPH !!! Je na něj sice záruka 2 roky bez omezení ujetých kilometrů, ale cena je vyąąí.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.03.99  08:16

« Re: Prázdniny

No mam obe, ale nedoslo mi to ani na jednu. Vlasta
  • « 00 Reagovat !

foto

03.03.99  08:11

« Re: Prázdniny

Tak ti to teda posílám na tu novou adresu, ale před tím si měl adresu vlasta@festo.ipex.cz.Zdar
  • « 00 Reagovat !

foto

03.03.99  07:57

« Re: Dotaz pro Kokeše

dve kridla maj jenom uchylaci
  • 00 Reagovat !

foto

03.03.99  07:52

« Pro Webmastera Auto.CZ

Jak asi sám vidíte, pitomci jsou věční a proto zkuste zrušit anonymy úplně, tzn. kdo se nezaregistruje, nemá povolený vstup. Jo a opravte si ten script, mě a asi i více lidí štvou ti puberťáci, co si změní v řádku login a cítí se jako hackeři, kteří nabourali Pentagon
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…