Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Nezařazené

• « 00 Reagovat !

foto

03.03.99  15:40

« Re: Motor 66 kw

Bobiku, kolik te ta prestavba stala? A co vsechno bylo potreba menit? Ja jsem nad prestavbou taky uvazoval, ale nikdo mi nedokazal rict, jestli u moji S120LS r.v. 12/83 (model 84) je potreba vymenit i nadrz, nebo ne. Z "odborny literatury" mam zjisteno, ze mam smulu (o 9 mesicu). Bez vymeny nadrze to slo az od 9/84 (model 85). Ale kazdy mi tvrdi, ze je to nesmysl. Takze nevim.
    Dik za odpoved. Vasek
  • « 00 Reagovat !

foto

03.03.99  15:36

« Re: Vsem panum na auto.cz

Pro Janu:
    Díky za příspěvek, vidím, že nejsem sama.
  • 00 Reagovat !

foto

03.03.99  14:23

« Srovnání pružnosti některých motorů

Nechával jsem dělat asi před rokem a půl generálku na autě (Fiat Tempra 1.9TD/66kW) přičemž se něco dělalo i na vstřikovacím čerpadle. Auto po GO jezdilo velice svižně, ale spotřeba se mi zdála moc vysoká (průměr asi 7 l/100 km). Tak jsem s kamarády, kteří mají vozy s podobným výkonem porovnával zrychlení, abych se při "štelování" čerpadla dostal do odpovídajících mezí. Porovnávali jsme zrychlení z 80 na 120 km/h na 4. a 5. převodový stupeň při obsazení dvěma osobami (na rozdíl od zrychlení 0-100 km/h je zde minimální vliv řidiče na naměřený čas). Mně po GO vycházelo zrychlení 80-120 na 4.převodový stupeň těsně pod 10 s (9.9 s) a na 5. př.stupeň na asi 16 s. Jeden kolega vlastní starší Passat Variant 1.8i/66kW a u něj jsme naměřili o hodně horší pružnost motoru - na 4.přev.stupeň trvalo zrychlování z 80 na 120 km/h celých 16.5 s. Další kolega má Octavii 1.9TDI/66kW a s tím jsme naměřili pro tutéž situaci 12.5 s. Při další návštěvě servisu jsme tedy poněkud změnili nastavení korektoru vstřiku od tlaku za turbem, při čemž se zrychlení dostalo zhruba na úroveň výše zmiňované Octavie a spotřeba klesla asi o 0.5 l/100 km. S pozdravem Pavel K.
  • 00 Reagovat !

foto

03.03.99  13:04

« NESNASIM ANONYMY.

• « 00 Reagovat !

foto

03.03.99  13:01

« Re: RETUTI

Tak uz sem se nasel brouku. tak ja brzo prijdu o hlavu a budu misto ni mit pekny *. I kdyz uz täm stejne * mam.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.03.99  12:59

« Re: Login a he

• « 00 Reagovat !

foto

03.03.99  12:59

« Re: PetrS

Seriovy podvozek, kamarad mel snizeny na 155, jizdni vlastnosti sice podle nej byly super, akorat ne na nase cesty, protoze na jednom hrbu prorazil vanu.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.03.99  12:56

« Re: RE: RETUTI

Sorry, zapoměl jsem napsat že jsem naprosto namol a kromě toho jsem takový *, že jste většího neviděli. Škoda že si neumim * na hlavu sám sobě.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.03.99  12:56

« Re: RETUTI

Tak uz sem te nasel brouku. tak ty brzo prijdes o hlavu a budes misto ni mit pekny *. I kdyz ty uz täm stejne * mas.*.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.03.99  12:50

« Re: RE: RETUTI

Tak tos trefila dost dobře. Krávo jedna pitomá.
    *. Těším se až tě vodřu a neseru ti víš kam.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.03.99  12:49

« Re: * A ROZMAZAT

Nebudeą ty přejmenovanej čubka?
  • 00 Reagovat !

foto

03.03.99  12:46

« * A ROZMAZAT

A znovu * A ROZMAZAT.
    Těším se až někomu z vás uříznu hlavu a naseru vám do krku.
  • 00 Reagovat !

foto

03.03.99  12:39

« Nevite nekdo o imobilizeru v Opelu Vectra A

Ahoj lidi,
    nevite nekdo neco firemnim zabezpeceni Opelu Vectra A - koupil jsem nedavno bouracku z 1995 a zda se mi, ze tam je imobilizer - muze mi to nekdo potvrdit?
  • 00 Reagovat !

foto

03.03.99  12:32

« Neni to F1 ale FI

Cau kluci, nemam nic proti vam, ale oznaceni F1 je nesmysl. Uz jsem si toho vsiml u mnoha inzeratu, kde se majitele ohaneji vstrikovanim F1, s presvedcenim, ze motory vychazeji z technologie Fjednicek. Spravne oznaceni je FI, coz je zkratka pro fuel injection, tedy vstrikovani paliva. Tak cau.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.03.99  12:30

« Re: Tak chlapi

Pro BUBU: hlasim se, ja jsem se nikdy nenapila. Jak si to tak procitam, jsem asi hloupa zenska a jeste k tomu za volantem, NE panove?
  • « 00 Reagovat !

foto

03.03.99  12:30

« Re: Koupě nového vozu

Moje slova. Obdobne zkusenosti jsem mel s plzenskym OPELem (Rokycanska ul.). Takovych otresnych servisu se jiste najde vic. Zarazi mne, jak je mozne, ze dostanou oficialni zastoupeni. Nejen ze cloveku znechuti koupi noveho auta, ale velice poskozuji znacku. Jsem dost ukecanej clovek. Podarilo se mi odradit od koupe auta znacky Opel ve zminovane prodejne nejmin 3 potencialni zakazniky.
  • 00 Reagovat !

foto

03.03.99  10:37

« Bez nadpisu

btw iakrus mam ten dojem hnanej "prostredek" nikoliv zadek :))))
  • « 00 Reagovat !

foto

03.03.99  10:35

« Re: jak to jezdi

A co jako chces slyset ? Mam granadu s V6 2.8i s maximalni vybavou. Karka je dost tezka, sirokej rozchod a rozvor. Gumy 195/70/14 Takze sedi vyborne. Motor ma cca 160kobyl takze i pri ty hmote tomu dava dost sily. Sedi dobre jezdi dobre je to pohodlny a velky. Co chces vedet vic ? Chces abych byl konkretni dej konkretni dotazy. Jinak muzu odpovedet ze jezdi dopredu a i dozadu :)))))))
  • « 00 Reagovat !

foto

03.03.99  10:29

« Re: Poraďte při výběru R19

Aľ budu mít čas, tak to klidně z němčiny přeloľím. Jinak jeątě zajímavé jsou anglické stránky [odkaz] kde jsou dlouhodobé testy aut. Např. 30 tis. km po nejrůznějąím povrchu a co se pak vyskytne za závady. Nevím vąak jestli tam budou starąí modely.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.03.99  10:26

« Re: Tlumiče

Podle mě Elit má dobré ceny. Rozdíl vąak můľe být u konkrétní značky. Jinak dobré ceny na italská auta uvádí jedna firma, co pravidelně inzeruje v Motor inzertu (větąí inzerát cca 1/8 stránky). Bohuľel jiľ nevím její jméno, ale myslím ľe byla z Brna.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…