Příspěvky
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Nezařazené
« Re: Dotaz
ohledne adresy, ani prisavani vody ti neporadim, taky jsi mluvil o vykonu, ne o zivotnosti, coz je pochopitelne neprimo umerne. Lesteni saní-nekdo to na Ladovce delal lesticim kotoucem s bofdenem na vrtacce, ale vzhledem k tomu, ze kanaly nejsou ani u skodovek presne kruhove bych volil rucni postup. Muzes to vylestit do zrcadloveho lesku, a bude to nejlepsi, otazka jenom je, jak moc te to bude bavit u toho ztravit tolik casu. Jestli mas S100/110/105, tak tam nacpi hlavu ze S110R, jestli mas S120, tak mas moznost klikoveho hridele se S110LS spolu s vahadlama s predlitym C, ani jedno z toho uz se ale nevyrabi. Da ti to vetsi prekryti sani a vyfuku-->vyssi vykon a spotreba, do S100/110 se ti vejde petistupen, coz doporucuju, ale musis si zkusit, jestli to potom uchladis, protoze to bude fungovat na nizsich otackach-->mensi prutok chladici kapaliny. Mrkni se, jestli by cerpadlo nepasovalo ze S120 od r.v.1985. Misto rozdelovace ze S120 bych tam dal spis se S105, ma vetsi rozsah podtlakove regulace, a je to delane pro podobny objem. Extra svicky asi budou znamenat neco jako Brisk Premium, Bosch se 4 elektrodama ap.. Nicmene pokud s tim nejezdis opravdu nejake rallye, tak muzes pouzit svicky s nensi tepelnou hodnotou-->klesne spotreba, kdyz to neni ohrate, tak to lepe pojede.Pokud by nekdo vedel, kde se da na S120L sehnat tyristorove zapalovani s optickym rozdelovacem, tak mi urcite napiste na Tvoves@seznam.cz. Diky. -
« Re: LoJack
Nesouhlasim s tim, ze maji jen asi 8 aut. Pokud se nepletu, tak na vyhledavani aut spolupracuje rada civilnich bezpecnostnich agentur, takze je sit sledovacich a vyhledavacich stanic dost husta. (vyhledavaci auta poznate podle ctyrech stejnych anten umistenych v rozich strechy). K moznemu zneuziti (letacek jsem cetl asi pred vice nez dvemi roky, uz si nejsem moc jisty): vysilacka v aute je standartne vypnuta, aktivuje se az pri kradezi auta - mozna ji aktivuje alarm, mozna dalkove z ridiciho centra po nahlaseni kradeze, uz presne nevim. -
« Re:Metaliza
Nemuzu s tebou souhlasit. Metaliza se drive nedoporucovala, protoze pokud jsi nekde odrel blatnik, nedalo se to nastrikat stejnym odstinem, muselo se vzdy cele auto. To uz dneska neni, na Jarove ti namichaji jakoukoliv barvu za 90Kc. Metaliza by mela teoreticky vydrzet dele, protoze karoserie musi mit vice povrchovych uprav. Pro metalizu musi byt karoserie absolutne rovna, proto take ta cena. -
« Re: PickUpy
O Tatre Beta toho moc nevim, snad jedine to, ze uz je vetsi [ne na vysku] Favorit, pokud ale neco takoveho potrebujes, zkus se zeptat po S Pickup z Favorita je to levne, z Felicie je to lepsi, ale drazsi. A annonyma posli doprdelekretena. Moc bych se nedivil, pokud by to byl Carmagedon. Uz jsem ho dlouho nevidel nic napsat. -
« Re: LoJack
Zaruku, ze toho, kde je auto nezneuzijou muzes dostat snad leda podpisem smlouvy, kde se jedna o tajne info atp.. To bys ale asi musel mit nejakou specialni smlouvu. Nicmene antenka neni videt, je to skutecne jenom ten chip, ktery na monitoru dohleda prodejce systemu. Maji asi 4-8 [pred rokem] aut a zamluvenou helikopteru, neschovas se tomu ani v podzemni garazi, jenom v te avii, jak jsem o tom mluvil, jenomze to zase musi byt profik na audiotechniku, a zatim se to povedlo ukrast snad ve dvou pripadech, a to nejspis v tom jednom jeste jinak. Je to relativne drahe pro cloveka [Favorit,Felicie], nikoli vsak pro firmu.
« Re: Phillips Blue Vision
Doporučuji ty osramky. Včera jsem teprve pořádně viděl jak to svítí. V úplný tmě je to subjektivně výrazně lepší. Když se podíváte do světel přímo, tak to zase tak moc namodrale opravdu nevypadá, ale podařilo se mi u hypernovy v průhonucích zastavit proti sklaněné stěně a byl jsem nesmírně překvapenej, protože ten odraz byl výrazně modrej a při stání přímo proti té stěně a při pohledu do světel to bylo modrý jak xenonky. Fakt super. Pavel