Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Nezařazené

• « 00 Reagovat !

foto

04.03.99  19:57

« Re: Sportovni Focus Cosworth

Jo modry a cerveny, mam nyni nove ceny cerveny-385 000 Kc, a modry-490 000 KC
  • 00 Reagovat !

foto

04.03.99  19:26

« Tema nam nejak umira na ubyte

Piste sem, nebo nas vyradi.
  • 00 Reagovat !

foto

04.03.99  19:18

« No nevim...

Tak ti nevim. Almera se mi libila do te doby, nez jsem videl vysledek crashtestu. To auto pry uplne propadlo. Videl jsem i obrazek, opravdu bych v tom tu chvili nechtel sedet. Jinak ale myslim, ze za ty penize malokdo nabidne vic. Dalsi veci je fakt, ze se chysta ted v breznu akcni model a na podzim uplne nove provedeni. Tak stastnou koupi !
  • 00 Reagovat !

foto

04.03.99  18:53

« Bez nadpisu

Petre, odkud si?Ja jsem z kotle pod Jestedem. Abys chromovani nemel pres celou republiku...
  • « 00 Reagovat !

foto

04.03.99  18:21

« Re: Mipol keca

Sorry, fotka T700 tam je a je u ni napsano toto: "T 700 (1975) Následník T 613 a T 700 se vyráběl do roku 1998". Je to doufam dost jasne.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.03.99  18:20

A navic na oficialnim webu Tatry (www.tatra.cz) neni ani pismeno o osobacich.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.03.99  18:18

Ten rozhovor tu uz nekde je (asi v rubrice o vladnich octaviich) a mam takovy dojem, ze jsem ty same vety cetl jiz loni. Mam PRIMY KONTAKT v tovarne a ten tvrdi, ze se vyroba T700 omezuje na produkci nekterych nahradnich dilu. Ja verim spise tomu kontaktu nez nejakemu slepenemu rozhovoru ze Sveta motoru.
  • 00 Reagovat !

foto

04.03.99  16:12

« Ochrana

Celkom šikovný je skrytý vypínač, ktorý preruší prívod el. energie. Celkom zaujímavé je tiež zohnať si prepálenú poistku a pri dlhšom stání vymeniť poistku dopravného čerpadla.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.03.99  16:05

« Re: nejrychleji

Ono nezalezi ani tak jak rychle, ale v cem. Pro me byl daleko vetsi zazitek jezdit se svym starym Erkem (motor ze S-120) nejakych 130-140 nez v pucenym citroenu (obsah pres 3 litry, automat)180 km/hod.
  • 00 Reagovat !

foto

04.03.99  16:03

« Sjíždění pneu POLARIS

O víkendu jsem něco dělal na autě a měl jsem s sebou šupleru a tak jsem taky změřil hloubku dezénu pneumatik. Mám obutý Barum Polaris a mají teĎ za sebou třetí zimu (odhaduje dohromady tak asi 25000 km). Nevím, jak měly hluboký dezén coby nové, ale teď mě docela potěšily - na předních kolech jsem naměřil asi 5.5 mm a na zadních skoro 9 mm. Jinak jsem s nima docela spokojený - na horách na sněhu je to prima poježdění. Na druhou starnu mne první dvě zimy trochu zlobily při vyšších rychlostech - když jsem jel po dálnici okolo 120 km/h tak mi trochu cukal volant. Nešlo o špatné vyvážení, jak mě ujišťovali v pneu-servisu, ale o geometrickou házivost pneumatiky. Letošní zimu se to už neprojevovalo (buď kvůli ojetí nebo po přehození kol nebo nevímproč). Ahoj Pavel K.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.03.99  15:14

Muze byt pravdou, ze se delaj na zakazku, jen ted bych mel dotaz, ze kolik jich udelali napr. behem poslednich 6 mesicu ?
  • « 00 Reagovat !

foto

04.03.99  15:08

« Re: Tapeta pro WIN

Skus na www.screensavershot.com,Ak nieco najdes, daj vediet, aj ja by som si to dal. Inak suhlasim s tebou! Ti, ktori este stale pochybujete, chodte na ://www.lexus.com a tam uvidite, ze Lexus ide jasne po MB, a uz ho aj predstihol! Ten terenny je ovela lepsi ako MB triedy M a to nehovorim o inych modeloch a ich vybave! Novinka Lexus pripravuje novy LS 450 uz v tomto roku!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

04.03.99  14:18

« Re: Xenonky

Ale u Helly to mají jenom na ty auta co se sněma
    vyrábijou nebo co se dají přímo u výrobce aut objednat jako extra. Na té adrese jestli jsem to s mou angličtinou pochopil správně, tak je to moľné zabudovat do kaľdýho auta.
  • 00 Reagovat !

foto

04.03.99  14:12

« kúpa auta

Súhlasím s tým co napísal Peta. Ale aj pristup predajcu moze cloveka odradit. Ked som potreboval kúpiť nové auto, tak som nazaciatku spkuloval aj o Daewoo, ale keď som bol v predajni na Tomášikovej 20 minút, trikrát som sa dožadoval obsluhy a vsetci tam na mna srali, tak som na nich zanevrel. Naopak najlepsie som sa citil u MAZDY na Panónskej v Bratislave: Prisiel som, povedal ze auto budem potrebovat tak o tri mesiace, kolko man na neho penazí (moc to nebolo). Ochotne vysvetlili, co som chcel zobrali ma na skusobnu jazdu, neohovarili ziadnu inu znacku (hovoril som ze mozno este Citroen,Renault, Toytota alebo Opel), povedali rozmyslite si to, ked budete chciet pridte. Prisiel som, objednal, (BTW, zaloha 10 000,- Sk, ktorý predajca má nižšiu). Rovnako servis je dobry, nemozem posudzovat hlbsie lebo po 50 000 km nemam ziadnu vacsiu poruchu. Ked som na jednej jame zopsul geometriu, tak som sa ohlasil technikovi v pietok poobede, o hodinu som bol v servise a o pol hodinu som bol hotový. Rovnako sa ku mne chovali v Mazde v Piešťanoch, keď mi cestou na lyžovačku kameň rozbil svetlo. Zhodou okloností som oslovil rovno riaditeľa. Ten vidiac, že som naložený a chcem pokračovať zavolal technika aby to urobil prednostne, za pol hodinu som odchadzal spokojný. Naproti tomu kolegyna tvrdi ze v Mazde vo Svite sú čuramedáni. No vyznajte sa v tom.
    Celé je to ľuďoch. Predaj a servis sú služby a ich kvalita závisí od ľudí ktorí ich ponúkajú. Je to ich práca a musia ju urobit dobre. Ak nie, treba sa stažovať, reklamovať, nedať sa odradiť. Kapitalizmus a demokracia je aj o tom, že si nemusím nechat * na hlavu nejakým debilkom, lebo on sa spatne vyspal. Ja som zakazník tak sa starajte. Ak nie, chodte do vsetkych certov !!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

04.03.99  14:05

« Diskuze o VW

Už to není co to bývalo, teď dělá VW všechno ve Španělsku, nebo Francii, a když na něm hladáš nějakej Německej díl tak to abysis vzal lupu, taky ta kvalita např. Golfu 3 není to co byla u Golfa 2.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.03.99  14:02

« Re: Uno

Uno 1.4i jsem sice neměl, ale jakmile se ozve někdo kdo má tenhle motor v Unu, tak nadává, ľe to ľere jak tank. To prej snad ani v Tipu tenhle motor tolik neľere.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.03.99  14:02

« Re: Muzeum ©koda MB

Chlapci omyl, v motorovém prostoru je původní Škodovácký celohliníkový motor 1.6 OHC s asi 100 koněma, o kterém se mluvilo asi před 5-8 lety a který se nakonec nazačal nikdy vyrábět, protože sem Němci nacpali ty svoje těžký litinový sráče. Jinak na Feldě jsem měl 195/50 R 15 a sedělo jak přibitý a policajti akorát divně koukali, ale nikdy nic neříkali.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.03.99  14:00

« Re: Vysoká spotreba Felicie

Já nevím jak s těma Feliciema jezdíte, ale teď nám vyąla spotřeba na sluľební Felicii 6,57 l/ 100 km, a to v tom je tak 70% městský provot + 30% deląí jízdy neľ 50 km? A 6,5 l / 100 km se mi zdá docela dobrá spotřeba na Felicii.
  • 00 Reagovat !

foto

04.03.99  13:51

« zase ty blondynky

Vite co hledaji blondynky na dne Atlantiku?
    NO PRECE LEONARDA DI CAPRIO.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.03.99  13:50

« Re: To: login Re: To: Petr_ka

30 koní výfukem, tak to teda blohopřeju, a ještě na motoru 1,3 !!! To je na zápis do Guinnesovy knihy rekordů !!! Takovej výfuk nebyl ani na áčkovým továrním Favoritu co jezdilo mistrovství světa. A vyndat katalyzátor a první tlumič, tak s tím jsem jezdil dva dny, a) hluk, b) to auto jelo v otáčkách do 3000 o dost hůř a nad 3000 o něco málo líp. Áčkový soutěžní výfuk (od hlavy motoru až na konec)- děsnej kravál, v nízkých otáčkách horší ve vysokých lepší . Takže pro normální lidi zbývá Soieta/Sebring/Remus z nichž Soieta je nejlevnější a nejhorší co do kvality i výkonu. Sebring přidá asi 2 kW, ale jen dvoulauf, mám křivku z brzdy. A plameny z výfuku tak to blahopřeju a pokud tam není vačka aspoň 280/280, tak šetři na nový ventily a hlavu. Cpát na sériový motor jiný výfuk kvůli zvýšení výkonu je vyhazování peněz, i když zlepšíš vyplachování, tak s vačkou 240/230 ti to moc nepomůže, navíc vzroste spotřeba benzínu. No nic to je můj názor podpořenej nějakými osobními zkušenostmi.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…